ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 314
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Шошши, аз за бъбреци пия Кидни чай и Мечо грозде.

Пош, да не стане да търсите четиристаен после. Hug Я направо една двуетажна къща.

Пюр, честито! Сега остава да го полееш!

Как успявате и да учите не знам! Супер лейдис!  bowuu

# 256
Момичета дентокид как го давате ? Пише че с храна и напитки не може...Счупе стрити и с лажичка ли ?

# 257
Роузи, Пюр благодаря . Ще обездвижа доколкото мога. Май ще ползвам кърпички известно време

# 258
Момичета дентокид как го давате ? Пише че с храна и напитки не може...Счупе стрити и с лажичка ли ?
аз й го давам така, джвака го. То много бързо се разтваря.

# 259
Елате в моето петстайно наследство,сичките ще ви събера. То няма чистене тва бе,мали кво си набихме у гъзо Shocked Mr. Green Заменям тичане по майстори,камини и обзавеждане,чистене и дограми за най ревящото и тръскащо се бебе hahaha Навити???? Mr. Green

# 260
Уф, много исках да пиша, ама за цял ден едва сега се добрах до телефона. И съответно всичко забравих  Crazy

Днес бяхме на червено меню! За обяд червено цвекло, морков, копър, тиквичка и ябълка за разкош. Жълтъкът не знам как се върза, но се изяде. Следобяд беше на череша с круша и просо.

Успях да го стресна на плуването, като го потопих брутално. Та той се премести в джакузито с баткото от Щерев, а мама се  наплува доволно  Crazy

# 261
Крис,завидях  Mr. Green
Ей тъй се живее 120г без събота и неделя Mr. Green

# 262
аз й го давам така, джвака го. То много бързо се разтваря.
мерси и не се дави

# 263
Дентокинд съм давала разтворен във вода, но последните няколко пъти му го слагам в устата директно да си го смуче. Не за дави, защото таблетката адски бързо се разтваря и става на пихтия.

# 264
Поли, ела ми на гости! Ще ходим заедно  Hug

Моят днес се задави с бисквита, за малко да го изтърва хайванина  ooooh! Вече само в устата ще го гледам.

# 265
cristi добре,че всичко е минало и мен от това ме страх .

# 266
Стана за секунди. Както я ръбаше доволно, спря да издава звуци и почервеня. А парчето застанало напречно на гърлото му и ни напред, ни назад  ooooh!

# 267
Крустите при нас се махнаха бързо с две три намазвания с олио за тяло час два преди къпане и сресване със специално гребенче на Чико за крусти.

Pure_nature честито за изпита наистина не знам как смогвате да учите с децата.

Дентокинда давах разтворен в лъжичка с малко вода.

# 268
.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 08:21 от помбер

# 269
Шошши макар, че си права няма как, бързо да се оправяш.
Поли хак да ти е наследството и много да му се радваш.
Роузи, маце, как ги даваш тия бъркочи ум ми зайде, че лук и чесън на едно...
Кристи смело периш червените, дан се не плашиш, но се водят алергани.
Аз съм най-голямата консерва за захранването. Днес грах, с моркови, броколи и копър. Изяде се. Три дни сме това.
После почвам пилешкото.
Аз съм бъзла, захранвам леко.
Пюър мерси за инфото

Общи условия

Активация на акаунт