ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 317
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Знам, че се водят алергени, но все някога трябва да ги дам Simple Smile Иначе и аз давам лук и чесън на едно Mr. Green

# 271
Кристи, поздравления за бързата реакция! Как я изкарахте бисквитата, обърнат надолу с потупване по гърба ли?

Благодаря за поздравленията. Сега ще видим какъв ще е го плета  Mr. Green

Утре ще правя пюрета с цвекло и зелен боб, ще ги вкарвам и тях леко полеко. Чудя се за домат  newsm78 кога се дава?
На пазара вече няма карфиол, едва намерих дори броколи. Свекървата ми е изпратила отново спанак, та, пюретата ще са вариации със него.

# 272
В Лидл е пълно с броколи и карфиол, аз от тях давам Simple Smile За домат е рано по моята схема. Зеленият боб вкъщи беше голям хит, но дадох от този на Бондюел. Цвекло също взех полуготово от Лидл (4 изчистени топки във вакуум, стоят при зеленчуците).

За бисквитата бръкнах с ръка и я извадих Mr. Green

# 273
Кристи, добре че си реагирала бъпзо.Аз също така бърках в устата на нашия след като яде банан, беше отхапал едно парче и се задави.
Поли, честити мебели!
Айде лека и спокойна нощ и спящи бебета!

# 274
Боба и цвеклото са ми пресни, от пазара. Оф, тоя лидл, хич няма навик с него, ама като вляза вътре ме лъха на китайци, знам ли, огромно недоверие имам към този магазин и не знам на какво се дължи  newsm78. Много познати пазаруват от там, щандовете се ошушкани, явно има добри артикули, а аз след обстойна обиколка си тръгвам само с бретцел  Embarassed
Едит: и от мен спокойна нощ и спящи бебета, поне до 8:30

# 275
Аз също подхождах с огромно недоверие, но вече всичко взимам от там. Включително и месата.

# 276
  • София
cristi Ох, разбирам те  Hug Аз обръщах и тупах по гръбчето като парче ябълка заседна в гърлото. Мислех, че съм я пасирала добре.  Tired

И аз днес дадох от това цвекло.  Laughing Хареса ми, на него също.  Simple Smile

Че какво му има на даването на лук и чесън.  newsm78 Манджите ми са вкусни, пробвам ги. Само малко сол им трябва и аз ще ги ям.  Simple Smile

За утре съм сложила малко домат в пюрето. Доматът е сварен с пуешко. Ще видим.

За Лидл - аналогично. Не им имах доверие, щото не ги познавах като марки. Но постепенно пробвах различни неща и установих, че има много добри. На всяко пазаруване вземам по нещо, което не съм пробвала, за да го тествам.  Laughing

Най-ме радва, че няма хиляди стоки от един и същи вид. Има 1-2 от вид и те са добри. Така че не ми трябва да избирам часове. То и без това се изнервям. Ходя до Кауфланд само за някои определени неща, които знам, че не са ОК в Лидл. Например нямат от гъби за попиване от тези, които са ми удобни. Котешката тоалетна не струва.

# 277
И ние основно в Лидл пазаруваме, въпреки че Кауфланд ни е на 2 минути. Просто Лидл е по-компактен, знам им асортимента и не губя време в обикаляне и лутане из щандовете. А и няма толкова изкушения, колкото в Хит и Метро например, където разнообразяваме понякога.

# 278
Лук и чесън са газообразуващи и трудно смилаеми, но щом им понасят. Аз чак сега давам карфиол, по същите причини. Тя си пръцка доста. От Лидл пазарувам някои неща, месо купувам само от месарски магазини, които са проверени.
В крайна сметка се водите по бебешора, аз предпочитам по бавно и славно, че имаме истории на хранителни алергии в семейството от едната баба.

# 279
Аз също захранвам бавно, защото парен каша духа. С баткото с тоя абкм, дерматити и в следствие на което -астма, бая се озорихме.
Глутен и млечен протеин чак след 8-9 м ще дам...

# 280
Всичко си е до детенцето, а и е нормално майките, които са започнали захранване на 6 месеца, да въведат храните по-късни от тези, започнали на 4 месеца. Няма правилно и грешно, стига детето да се чувства добре. Всеки споделя неговия си опит, който не е универсален. Да са здрави децата, иначе схеми всякакви Simple Smile

# 281
  • София
Добро утро!  Simple Smile

Ей, аха да се наспя  Grinning Будих се само 48 пъти  Mr. Green Дребосъкът киселее от сутринта. Взех го при мен - мрънка. Сложих го в леглото му да си играе. Е игра 10 минути и му доскуча. Взех го при мен и даже успях да го приспя. Спа 20-ина минути и после взе да обикаля из леглото. ММ барикадира с 2 огромни възглавници. Е, момчето ги заобиколи. Събудих се от .. шум на падане на биберон на земята, а едно бебе беше тръгнало да го гони. Хванах го за краката.  Mr. Green

# 282
Добре дошла в моя свят  hahaha

# 283
Кристи,  Hug
И аз бърках в устата, заради тъпата коричка хляб.

Мисис, камикадзе.  hahaha
И моят вчера се опита да полети от дивана, но го хванах овреме. hahaha

# 284
Где одите цял ден бе хаймани и хайванчета,не ви ли излязоха пришки на сандалите Mr. Green
Я тук мастършефките да скажат,като приготвят пуешко и заешко,че е много сухо,масло или зехтин слагате. Дайте ми хубава и пробвана марка зехтин,че съм боса в темата,плииииз Laughing

Общи условия

Активация на акаунт