ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

  • 51 322
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • София
  • Мнения: 1 313
Тъкмо ми зарастна една  Mr. Green

Да си призная за пуешкото - замразено ми е на парченцата, на които съм накъсала. Не го замразявам пасирано. Като ще давам месно пюре, слагам месото при зеленчуците докато се варят. Така си пуска аромат и бульон. После пасирам всичко накуп. Слагам и малко масло.

Заек съм давала само готово пюре засега. Предстои да купувам  Laughing

За зехтин не бих могла да препоръчам.

Въпрос - вие стерилизирате ли още? Днес бях на крачка да прибера стелизатора, но го върнах. Причината - в него си стоят шишетата, демек ползвам го и като кутия. После ми стана леко съвестно, че няма да стерилизирам и засега пак се отказах.

# 286
  • Мнения: 1 366
Абе умни глави, аз като пишман кулинар да питам, на зеления фасул цялата шушулка със зърната ли се приготвя или само зърната?
Боже как мразя зелен фасул, а ще мъча хайванчето с него...

# 287
  • Мнения: 19 889
Шоши, аз взех замразен зелен боб на Бондюел по съвет на Момето и другите в АРТа - много съм доволна.

Поли, слагам по едно кубче пилешки бульон (имам замразен от варенето) с всяка мръвка и така пасирам.

Мисис
, вече една седмица не стерилизирам, а от два дни давам и чешмяна вода вместо преварена или Бебелан.

# 288
  • Мнения: 1 366
Мерси, Крис. Значи всичко с шушулката се дава?

# 289
  • Мнения: 19 889
Ми на Бондюел няма шушулка в типичния смисъл на думата  newsm78 Те са съвсем нежни тънки стръкчета, даже директно вадя от фризера, слагам на пара и толкова. Утрепа се да го яде тоя зелен боб Crazy

# 290
  • Мнения: 1 119
Когато питах преди време педиатърката до кога да стерилизирам и тя ми каза до годинка, едва ли не щях да и се изсмя, видя ми се адски дълго. Е, вече е на 7 и половина и аз продължавам да стерилизирам Simple Smile Просто ми е навик, а и всъщност се изразява в едно натискане на копчето, по-трудно е да се измият. Правя го не толкова заради микроби, тъй като той вече лапа всичко, по-скоро заради млякото в шишетата. Абе, луда работа.

# 291
  • Мнения: 19 889
На мен ми заема място в кухнята, а и двойката на млякото си иска миене, защото има солидни остатъци по шУшетата Sad Пък веднъж като измия, стерилизирането ми идва излишно.

# 292
  • Мнения: 1 242
Днес е празника на Габрово,заповядайте на пищен карнавал и бир фест. Аз ще се маскирам на кюфте,не че не съм такова   hahaha

# 293
  • Мнения: 1 426
Честит празник на Габрово!

Аз също все още стерилизирам и предполагам, че ще го правя докато не отидем някъде на почивка и няма да намеря място в багажа за стерилизатора.  hahaha

Кристи, на колко минути ги приготвяш като са замразени?

# 294
  • София
  • Мнения: 1 313
Е, честит празник! Изяж поне 2 кюфтета и едни ребърца за мен Simple Smile

Мерси много за споделената информация за стерилизирането. Май и аз ще откарам до годинката.

Ох, не можах да спя. Малкият е буден от 6 без 10 и определено беше гладен. Едва сега заспа, ама аз вече съм на крак. Мъжете спат, а аз пия кафе Simple Smile Може и закуса да спретна Simple Smile

# 295
  • Мнения: 19 889
Лид, ами максимум на двайсет минути, заедно с другите зеленчуци.

# 296
  • Мнения: 1 426
Имали ли сте черни нишки в акото след банан? Дали е от него или ?

# 297
  • Мнения: 1 242
Имали ли сте черни нишки в акото след банан? Дали е от него или ?
Отдавна го сказах тва,да от него е Sunglasses

# 298
  • Мнения: 1 426
Имали ли сте черни нишки в акото след банан? Дали е от него или ?
Отдавна го сказах тва,да от него е Sunglasses

Ти си сказала, но аз като видях памперса така се ошашках, че щях да умра, а камо ли да си спомня нещо.
Та той яде две лъжички банан ....

# 299
  • Мнения: 1 242
Нищо ти няма Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт