ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 300
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро препоръчайте ми нещо ефикасно за хемороиди ? Вас мъчат ли ви още?  режим е : 6часа- АМ 210 мл
10 ч.180 мл АМ
13ч.пюре зеленчук с месец/ на другия ден жълтък и после пак месо
16ч.пловодо пюре и оризова или царевична каша .плодово пюре и бисквити .
19 ч.180 мл АМ
22ч 180 мл Ам
А когато трябва да да свърша нещо и съм сама оставям малката в леглото .Тя между другото от раз се научи да си спи там,че много се върти ще падне от спалнята

# 226
Здравейте момичета Crazy
Имаме нови 2 зъба (горни)но няма да ви кажа скъса от рев,лиги ужасс Mr. Green
Ама вече сме зайче Crazy
Поли,честити със здраве да си ги ползвате Hug

# 227
Честити зъбчета! Ние още сме без зъби Simple Smile Ни един не се е появил, ама няма и признаци, не е нервен у раздразнен.

# 228
Здравейте момичета Crazy
Имаме нови 2 зъба (горни)но няма да ви кажа скъса от рев,лиги ужасс Mr. Green
Ама вече сме зайче Crazy
Поли,честити със здраве да си ги ползвате Hug
Благодаря,но още сме в началото. Много още ни чака,шпакловки,дограми,отоплителна система на пилети  #Crazy и още безброй малки детайли.

# 229
Благодаря, момичета. Исках да си сверя часовника най-вече за часовете на хранене.  Hug

Шо, честити зъбчета!  Hug

Ели, и ние сме без зъби още.  Joy

Кристи, педиатърката ми обясни, че още им е неукрепнал кръстът и в стремежа си да се придвижват се килват максимално напред в поза "ей сега ще полетя" като кръстът  няма опора - това било предпоставка за гръбначно изкривяване и от там нещо на гръдния кош ( не запомних какво ). В интерес на истината какво пише на проходилките? Някой обърнал ли е внимание - от кой месец? Педиатърката ми каза, че са от осми...
Но като й казах, че го слагам два пъти за 15 минути се съгласи.... но аз от страх я прибрах....

Поли, честито обзавеждане!  bouquet

Моля, препоръчайте ми добър ендокринолог за възрастни.  Sad

# 230
Шо, честиту зъбАци  Mr. Green бели и здрави да са!
Лид, Мариета Лазарова, за разбъркани хормони, работи в клиниката по ендокринология в майчин дом. Страхотна е, обръща внимание, изслушва и назначава изследвания, след които взима решения и диагнози. Работи и по ЗК. Ако става въпрос за щитовидна жлеза, то, отиваш при Начев, отново в същата клиника, но на платен преглед.

# 231
Поли ако сте си купили апартамент честит и честити нови мебели.
Нашия режим е
7 - 200 мл АМ
11 - 100 гр зеленчуково пюре, 100 мл АМ
15 - 100 гр каша и плод, 100 мл АМ
19 - 200 мл АМ
21,30 - баня
22- 200 мл АМ
Обаче ще го променя, ще давам каша и плод в 11 ч по 150 мл без мляко и като дам месото ще махна и млякото в 15 ч
Калпазанката не ще да пие грам вода, а е важно за бъбреците. За това още давам мляко, но ще се лъжем да пропие.
Шо честити зъби
Лид много изследвания подкрепят казаното от педито ти за проходилките.
За това докато не започва да се изправя и да мъчи да ходи, без.

# 232
Проходилката мисля да я пропусна аз, ще взема уолкър като започне да се изправя и да стъпва.
Лид, д-р Еленкова препоръчвам аз. Майка ми ходи при нея вече доста години.

https://www.ascendent.bg/uslugi/d-r-atanaska-elenkova/

С водата и ние сме скарани, но чай поне пие. Върнах се на биберон 1 и пие по много чай, противно на моите очаквания, че като мина на биберон 3 и струята е силна, ще мога да пробутам повече. Опитах и с чаша с мек накрайник на МАМ, не се хареса, само си чеше венците с нея.

# 233
Поли честити мебели,Шо честито зъбче, Ели и ние няма зъбче.Мишето е много кисела реве и мрънка не яде май много я мъчат зъбките ще и купувам дентокид .Плаче и на сън .Вчера бях на мамолог всичко ми е ок

# 234
Честити зъбки  bouquet .
Нашата схема е:
7:30-АМ-210мл.
10:30-плодово пюре-190гр.
13:30-зеленчуково пюре+жълтък-190гр. или месно/зеленчуково пюре-190гр.
16:30-каша(2пъти седмично) или АМ-210мл.
20:00-АМ-210мл.

# 235
Шо, Ели, благодаря ви. Сега ще звънна да запиша час, че е много спешно.

Ели, и аз за чая съм на биберон 1, вече пие по 40 мл на ден. Party

# 236
Честито за зъбите и честити мебели на Поли. Зор е избиране, но пък после кеф!
Блазе на тези с последно хранене в 21—22, супер е сигурно Grinning
Аз мисля за walker, но това различно ли от проходилка, нямам представа, сега ще проучвам.
Навън е ветровее, айде лека!

# 237
Добро утро препоръчайте ми нещо ефикасно за хемороиди ? Вас мъчат ли ви още?  режим е : 6часа- АМ 210 мл
10 ч.180 мл АМ
13ч.пюре зеленчук с месец/ на другия ден жълтък и после пак месо
16ч.пловодо пюре и оризова или царевична каша .плодово пюре и бисквити .
19 ч.180 мл АМ
22ч 180 мл Ам
А когато трябва да да свърша нещо и съм сама оставям малката в леглото .Тя между другото от раз се научи да си спи там,че много се върти ще падне от спалнята

Ани, какви бисквитки слагаш и как ги приготвяш?

# 238
Помбер, уолкъра е за бутане само, когато детето вече стъпва на пода, служи му като опора, колкото да се подпре. Добре ми изглежда като опция.

# 239
Да се оплача на свой ред. Получих тентовагенит на лявата ръка. С нея нося основно бебата, особено като я мия по 5-6 пъти на ден. Дайте идеи как да се излекувам. Че няма кой да ме смени в носенето и миенето.

Общи условия

Активация на акаунт