С какво ви дразнят свекървите- 82

• 72 228
  • 802
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Жълто цвете, не че ме дразни, че иска книгата или крема ми... Усещам, че ми завижда и някак си смята, че като сложи като моя шал или червило ще стане по- хубава и от мен  Shocked

Знам, че завистта е висша форма на възхищение, но все пак начина по който го прави ме дразни !

Моето усещане е , че имаш проблем със самочувствието. Peace
Млад човек, да си мисли такива небивалици!? newsm78

# 196
  • София

Ще я обидя с пари , те нали сега младите всичко си имат Laughing Трябва да е нещо искрено и лично.
milenaka, мерси , ще видя. bouquet
Apocalyptic City,  #Silly ще стане грешка  Joy
Извинете за спама , ще му мисля де , то няма угодия.

Не сте много близки- виж кои цветя харесва+ голям шоколад или бонбониерка и толкова.
Ако е на диета, синковецът ти ще намаже. Peace

# 197
Благодаря отново . Наиситна се отказах от огледало , то като се замисли човек , кой се радва да му дадеш да си брои пъпките Joy или бръчките. Може да го приеме и на някакво енергийно ниво като демонична вещ ooooh!.
Няма да ви изброявам поименно , но ми харесват всички идеи , хубаво е човек да се посвери , особено в тази тема.
Защото тук дозата критичност доминира, а аз така обичам  Laughing

А сега по повод коментарите на Захира , откъдето ми дойде чуденката :
Ами може твоята свеки  да иска да се доближи по този начин до теб , да одобрява начина ти на хранене и стайлинг и така да иска да ти покаже солидарност . Все си мисля , че тази жена се опитва да ти хареса , а не е на "въпреки". Но ти си знаеш , сигурно има и други факти , които не споделяш.

# 198
Благодаря отново . Наиситна се отказах от огледало , то като се замисли човек , кой се радва да му дадеш да си брои пъпките Joy или бръчките. Може да го приеме и на някакво енергийно ниво като демонична вещ ooooh!.
Няма да ви изброявам поименно , но ми харесват всички идеи , хубаво е човек да се посвери , особено в тази тема.
Защото тук дозата критичност доминира, а аз така обичам  Laughing

А сега по повод коментарите на Захира , откъдето ми дойде чуденката :
Ами може твоята свеки  да иска да се доближи по този начин до теб , да одобрява начина ти на хранене и стайлинг и така да иска да ти покаже солидарност . Все си мисля , че тази жена се опитва да ти хареса , а не е на "въпреки". Но ти си знаеш , сигурно има и други факти , които не споделяш.

Добре, ще й дам шанс другия път като се видим...

# 199
Сега и аз се зачудих.  ooooh! Когато се опитам да се сближа с даден човек често казвам по някой комплимент, за нещо дребно, завързвам разговор... Сигурно си мислят, че диво им завиждам за стайлинга.  Crazy

# 200
Аз давам пари на всичките големи вкъщи и да си купуват, каквото решат. Не съм забелязала някой да е недоволен. 
Комплименти правя много рядко и то само за нещо наистина хубаво.

# 201
Ваучер за някой магазин, в който се продават въпросните масла, за които споменаваш, че си купува. Пък тя да си ги избира после за да има угодия Simple Smile
И аз щях да пиша за ваучер или гифт карта.

Прочетох и останалото и ме втресе - ами че аз не нося злато, а сребро и разни колиета от плат, кожа и т.н. Ами сега??? Че и реликви нямам, да му се невиди. Ще има да се червя пред снахата някой ден...

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 23:48 от kati_v

# 202
Сега и аз се зачудих.  ooooh! Когато се опитам да се сближа с даден човек често казвам по някой комплимент, за нещо дребно, завързвам разговор... Сигурно си мислят, че диво им завиждам за стайлинга.  Crazy

Има такъв момент,при мен се е случвало.Един път при запознанството ми с една дама й казах,че изглежда много добре в тази рокля.После беше коментирала пред общи познати,че силно съм и завидяла,че имала маркова рокля  hahaha

# 203
Абе ако сте близки що да се обиди, че й даваш пари. Аз дори на сестрите си давам пари, на приятели. на майка. И хубав букет, разбира се. В днешно време всички са презадоволени откъм какво ли не, що да се трошат излишно средства за нещо, което после няма да се хареса.
Другият вариант е, ако сте близки, да я попиташ иска ли нещо. Например моя приятелка ме пита - какво искаш за рождения ден и аз много исках едни такива стъклени бурканчета за различни видове подправки - мащерка, босилек, риган и т. н. дето все не стигам до тях да си купя. И готово. Но пак казвам, ако си имате приказка и нямаш притеснения да я питаш.
Сега и аз се зачудих.  ooooh! Когато се опитам да се сближа с даден човек често казвам по някой комплимент, за нещо дребно, завързвам разговор... Сигурно си мислят, че диво им завиждам за стайлинга.  Crazy

Има такъв момент,при мен се е случвало.Един път при запознанството ми с една дама й казах,че изглежда много добре в тази рокля.После беше коментирала пред общи познати,че силно съм и завидяла,че имала маркова рокля  hahaha
То па човек да го е страх и комплимент да направи ooooh!.

# 204

Има такъв момент,при мен се е случвало.Един път при запознанството ми с една дама й казах,че изглежда много добре в тази рокля.После беше коментирала пред общи познати,че силно съм и завидяла,че имала маркова рокля  hahaha
То вече да не знаеш как да започнеш непринуден разговор.  Laughing
Аз никога няма да позная дали нечия рокля е маркова. Не следя никакви модни тенденции и марки. Обличам се в голяма част от времето спортно, за да си бягам, а през останалото време гледам роклите да отиват на фигурата ми и да са свежи, а дали са модерни и каква марка са ми е през...

# 205
  • София
Гугъл, внимавай, току виж си обидила някоя, защото не си й направила комплимент за марковата рокля. Тогава ще заобяснява как не ѝ правиш комплимент, защото й завиждаш Crazy

# 206
"Маркова рокля" ми звучи като от ранните 90.  hahaha Ми че то всяка дреха в днешно време има някаква марка, ако ще да е "Мечо-Омуртаг".  Mr. Green

Постът на Захара и на мен ми се видя като търсене на теле под вола, а жената просто да търси някаква форма на сближаване и комплимент. Аз бих приела положително такъв контакт. После обаче се замислих, че наистина има значение как общувате с някого по принцип и че абсолютно едно и също нещо, казано от някой, който не ти се кефи много, ще прозвучи по-злобничко и фалшиво, а казано от някой, който търси близост, ще звучи по-мило и искрено. Та оттам преразказите никога не пресъздават точната ситуация. Но все пак пробвай да я "чуеш" непредубедено, може да грешиш.

# 207
  • София
Гугъл, внимавай, току виж си обидила някоя, защото не си й направила комплимент за марковата рокля. Тогава ще заобяснява как не ѝ правиш комплимент, защото й завиждаш Crazy

Мен ме изумява мнението, че проявата на харесване е висша степен на завистта.
Може би затова и на някого му става кеф, ако му похвалят марковата рокля- не се сеща, че хвалиш дрехата, когато в манекена няма какво друго да похвалиш.  Mr. Green

# 208

Мен ме изумява мнението, че проявата на харесване е висша степен на завистта.
Може би затова и на някого му става кеф, ако му похвалят марковата рокля- не се сеща, че хвалиш дрехата, когато в манекена няма какво друго да похвалиш.  Mr. Green

Ако имаш предвид моя пост, аз казах, че завистта е висша форма на възхищение, явно не можеш да разбереш какво по точно имам предвид... Както си перифразирала " проявата на харесване е висша форма на завистта" и мен ме ИЗУМЯВА !!!

Явно доста от вас тук, изумих с това, че смятам, че свекърва ми ми завижда... Но за да е пълно изумлението ви, ще кажа, че съм усещала и колеги и приятелки да ми завиждат !!!

То като се замисля няма лошо в това... Само показва че имаш неща, които другите нямат... И като казвам неща, имам предвид както материални, така и нематерални...

# 209
Всъщност, Захара, да смяташ, че много хора ти завиждат затова, че имаш неща, които те нямат (в комбинация с прилежаща към това убеждение радост), показва разни други неща, а не точно имането и нямането.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 11:28 от Априлска вълшебница

Общи условия

Активация на акаунт