Априлски мами 2016 - Тема 10

• 60 574
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • Владая
Casper,скорошно възстановяване на малкия юнак.
Нека лудее,нека щурее,щом го прави значи се чувства добре детенце.

На кърмещите се възхищавам от все сърце и цяла душа.
Аз и двата пъти не кърмих и ми е много съвестно.

tanaq_91 ,аз съм привърженик на тезата,че учителството не е за всеки,
но този който го е избрал и го работи с удоволствие,заслужава адмирации.
Аз на пример не бих могла.
Най добрата ми приятелка,е детска учителка с такова желание и хъс го работи че и се възхищавам.

decuto,относно предложението за работа,ще вземеш най правилното решение.

Ralikka ,ако колата не е "умряла" напълно дано успеете да я поправите и да отидете на почивката.

Ние уж сме по добре,ММ даже днес вече отиде на работа,
но в сряда му предстои още едно вадене на зъб.
Моите бъбреци уж бяха минали,от нощес пак ме болят,аман значи.
Децата слушат милите,каката вече е спокойна след като минаха матурите,резултатите са повече от задоволителни,отлични направо.
Ива зъбите много я мъчат,уж бяха тръгнали пак 4 на веднъж,още не са се показали.
Изтормози се детето.С яденето сме на вие,цяло приключение е да я нахрани човек.
Тази сутрин каката я гони из цялата къща да я нахрани,защото от мен не искаше да вкуси.

А че се сетих,пресипва ли гласчето на някое от мъничетата?
Преди 2-3 дена когато имахме много ангажименти с ММ и се налагаше баба да я гледа,
гласа на детето спадна жестоко,даже ходих една вечер в аптеката да се консултирам с аптекаря,
да ми препоръча нещо хомеопатично.
Единственото обяснение че е пресипнала от рев,но кой да си признае,кой???

# 151
Момичета здравейте, чета ви редовно
Днес правихме прощапулник, Бочко хвана химикал в едната ръка, а в другата банкнота. Но реши, ще е нещо, върху което може да се пише Simple Smile и по-скоро затова.
На нас ни сложиха преди 10 дни ваксината за морбили. От вчера е с температура. Чудя се дали има връзка? Варира между 37.3 и 37.8. Не съм давала нищо, но лл каза да му дам панадол/нурофен. Излиза му зъбче, вижда се ръбчето. Засега го оставям така, дано се справи.

# 152
  • Karnobat
Casper,бързо възстановяване на юнака, а и вие да се поуспокоите малко!
Negrita, да стъпва смело напред Бочко. Дано е от зъбчето и бързо да минава!
Loveza Калоян се е случвало да бъде с пресипнал глас,къде от рев,къде от много викане!
От два дни си върши работата в памперса,а скоро не беше я правил все го усещах. Вашите как сигнализират, учите ли ги на нещо специално?

# 153
Casper, много се радвам, че всичко е наред! Бързо възстановяване и за напред само положителни емоции  Hug

decuto, завиждам ти. Мечтата ми беше и Вики да е така (повечето казват, че така се получава), но уви не и при нас. Викито първо започна да спи по-спокойно, но ако хапне в 20ч се събужда поне още два пъти...около 5ч задължително и отново давам АМ. От няколко дена пак се буди по 3-4 пъти (мисля, че зъби я мъчат, но не дава да видя), а и така и не се научи да заспива сама.  Sad

Margarita , в началото много добре бяхме свикнали с Вики за гърнето, но от известно време изобщо не мога да я уцеля  Rolling Eyes не сигнализира, не казва и не показва да и се ходи...като я видя, че се напъва слагам, през останалото време ако уцеля е добре  Laughing

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 11:44 от tedka90

# 154
  • Karnobat
Ох,tedka90 успокой ме. Толкова време и ние бяхме така,при напън,ставане от сън или хранене имаше попадение, но тези дни какво се случи? А мисията " смяна на памперс" е съпроводена с много въртене, ставане и е почти невъзможна!
Днес цял ден се криви,плаче,пъха ръцете в устата,едно точене на лиги( все едно си имаме булдог вкъщи). Така са го натиснали зъбите, че докато избият  #2gunfire Joy

Лека нощ от нас

# 155
Каспер, дръжте се Wink Най-тежкото мина, дано и няма такива сериозни проблеми за в бъдеще!
Охх,,, учители, медици, полицаи, продавачи и др...това да работиш с хора си е тежко, особено с деца. и за мен това трябва да е призвание, но уви не всеки става това, което иска и не всеки работи това, за което става.
Ралика и ние сме без кола още.....ама поне има алтернатива.
Тервел нищо не ми е отказвал до сега, дори днес за 1ви път му правех прясно зеле манджа, ами излапа си цялата купа, че не му и стигна.
Наистина може с 2 и 200, но по-добре за 200, освен ако цената на другото не е много висока( време със семейството, здраве и нерви).
Ловеза, жал ми е за твойето детенце Cry като разказваш за бабата...а скоро ще трябва тя да я гледа...

# 156
  • София
Каспър, радвам се, че е минала операцията, дано от тук нататък само хубави неща да ви се случват, стига толкова си се измъчвала.

# 157
  • Варна
Каспър изпращам ти прегръдки мила  Hug, много се радвам, че детенце е добре , че и даже за магарии има мераци  Crazy

Момичета здравейте, чета ви редовно
Днес правихме прощапулник, Бочко хвана химикал в едната ръка, а в другата банкнота. Но реши, ще е нещо, върху което може да се пише Simple Smile и по-скоро затова.
На нас ни сложиха преди 10 дни ваксината за морбили. От вчера е с температура. Чудя се дали има връзка? Варира между 37.3 и 37.8. Не съм давала нищо, но лл каза да му дам панадол/нурофен. Излиза му зъбче, вижда се ръбчето. Засега го оставям така, дано се справи.

Честит прощъпулник, да стъпва смело Бочко. Аз по тоя повод още се офлянквам, а дали не бях първата в групата която повдгна въпроса за него  ooooh!
За температурата - Ема на 7-мият ден след поставянто на ваксината вдигна и изкара едно цяло денонощие така, също не и давах нищо за сваляне. При нас изби и червено петно на бузката, с пъпчици и лющещо се.

# 158
Зина, при Бочко температурата е вече трети ден. Водих го на лекар и каза, зъби най-вероятно. Гърло и гърди чисти. Но започнах нурофен да му давам, защото вчера следобяд вдигна  38.4 и самият той стана умърлушен. Каквото и да е, да минава Simple Smile
Каспър, здраве за теб и детенце и много сили, за да преминете през този период!
Относно работата, аз съм в чуденка да се върна или не по-рано. Естествено причината е в повечето парички, но от друга страна Бочката е много привързан към мен  и само мисълта, че ще го оставя на друг човек...някак си ме натъжава. Трябва да поработя върху себе си и отношението ми по този въпрос, защото ще ми е много трудно догодина, когато така или иначе ще трябва да се върна на работа. А и не мога да се похваля, че сполучливо разпределям семейният бюджет. Доста е трудно без помощ. А и всичко е много скъпо. Но здраве да е, все ще се нагласят нещата.
Да се похваля, имаме карта за почивка, в края на юни заминаваме на дълго море  bouquet

# 159
Браво на Бочко, смело да стъпва.  Hug
В тази връзка,почвам да се притеснявам. Повечето бебета тук са проходили, а Сияна върви единствено хваната за ръката ми. Като реша да я пусна и почва да пищи, че я страх. А и тя като я държа не ходи,а спринтира. Как да обясня, че трябва да вървим бавничко. А тя като хукне и понякое време омотва краката. Незнам какво да правя Sad

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 19:52 от tanaq_91

# 160
tanaq, ако това ще те успокои Викито от една седмица ходи нормално хваната за ръка  Laughing

# 161
Здравейте момичета!
Таная, едва ли ще те успокоя, защото и мен ме тревожи, но Мони не иска дори хваната за ръка да върви.
Много е енергична, пъргава и бърза. Върви,като се придържа към мебелите, задържа се права без да се подпира,но до там. Преди няколко дни направи две крачки и толкова.
Аз вчера направих някаква реакция, не мога да кажа дали беше алергична, защото преди да се изрина по лицето и зад ушите имах ужасна, емоционална случка, от която ушите ми пламнаха, станах червена, главата ми се замая, абе ужас беше.
Найййййй накрая проби и зъб номер 8, след цял месец чакане.
Такива работи при нас... Simple Smile

# 162
таня и Алис беше по същия начин, мислех, че няма да ме пусне скоро, но една вечер ме изненада и започна да се пуска. И тя спринтира и доста пада. В тази връзка тук при нас има един стик за мазане, когато детето се удари. Не се подувс мястото и не става синьо. Казва се Arnidol. На майките, чиито деца още не са проходили искам да кажа ,че познавам деца, които са проходили на 16 месеца. Всичко с времето си.Ние днес имахме Бум на кърменето. Мисля, че е от зъбите. Избиват 15ти и 16ти ибе кошмар- долните кучешки. Някои знае ло колко още остават? Нямам търпение да приключи това мъчение..

# 163
Благодаря ви момичета. Знам, че ще проходи, но това нейно бързане я прави нестабилна. Надявам се като идем края на др месец на море, в пясъка да се отпусне и да напряви някоя друга крачка сама.
Мале, 16 зъбчета... Ние сме още само с 4...И там мъки имаме Joy
Момичета, вчера пих кафе с една приятелка и ми каза, че на нея и казали. Ако занесеш една торба със стари дрехи в. Н&M и ти давали ваучер за 15% отстъпка. Обяснявах й,че съм събрала дрехи за изхвърляне и тя в тази връзка ми го каза. Някоя от вас да знае такова нещо  newsm78

# 164
  • София
Да, вярно е за ХМ.  Peace Торбата да е горе-долу с размер на била. Ваучерът важи само за един продукт обаче, не за цялата сметка.

Аз не съм писала тези дни, но при нас няма нищо интересно. Уикендът бяхме при свекърите, където ми е много скучно всеки път, но ММ помага, сменихме гумите, свършихме работа.

Катерина е с 6 зъбчета, напоследък голям инат вади, ако нещо не става,както тя иска - викане, ритане, реване... Мислех, че този период ще дойде по-късно.  Rolling Eyes

Утре си е моят ден отвсякъде, с ММ ще се гледат почти цял ден. Сутринта съм на маникюр, после нашите ще дойдат за малко, е са на бал в София, после ще ходя до Панаира на книгата, а вечерта съм на театър.  Heart Eyes

Уикендът ще заминем за Плевен все пак, жалко само че няма да мога да я заведа на басейн. Нищо, дано поне не вали и не духа, за да се поразходим.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт