Черноморец 2017-2020

• 81 054
  • 564
  •   1
Отговори
# 120
Като каза бившите Мури, затвориха ли ги или нови собственици ?
Половината мизерници са в разложките мури и примерно продължават да слагат лед в напитките с ръце. Откачам като видя такова изпълнение, единия мишок 5 пъти ми сипва напитка, докато захапе, защо му я връщам Simple Smile

# 121
Нови собственици имат и мисля, че е пълен хотела.След събота ще се поразходя да видя.

# 122
Здравейте, предстои ни да ходим с малко дете /почти 3 г./ на почивка в Черноморец в края на юли. Търсим хотел или къща за гости без закуски и вечери вкл. в пакета. Искаме да са в града, а не някъде извън това, за да може с детето да излизаме вечерта из града за разходка. На плаж ще ходим всеки ден на Градина. Ако някой може да препоръча хубаво хотелче или къща за гости, моля да предложи. Благодаря.
         При Райчо - на 50 м.от плажа

# 123
  • София
Чух че имало водна пързалка предно времешните.Дали съществува и работи?

# 124
Здравейте!
Тази година ще почиваме на Черноморец за втори пореден път, но сме без кола. Дали има транспорт от града към къмпинг „Градина“ или ще трябва да се задоволим с не до там добрият плаж в самото ненаселено място?

# 125
  • Sofia
До колкото знам няма. Има таксита обаче.

# 126
Чух че имало водна пързалка предно времешните.Дали съществува и работи?
Миналата година работеше.

# 127
Здравейте на всички! В момента сме на плаж Градина до бар Парадайз,кажете заведения за хранене наблизо

# 128
  • София
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/07/06/3231189_opasni_niva_n … krai_chernomorec/
Кой е този плаж? Бихте ли ме ориентирали  на карта че ми е дива индия.... ( ако се наеме някой  наясно с района да отбележи  на карта всички плажове за които говорите... ще е прекрасно)

# 129
На мен гугъл мапс ми го показва. Има и знак - чадърче и точка (слънце, вероятно), и си го пише. Търси ли там?

# 130
Момичета току що в новините споменаха че в Черноморец има силна радиация и някои мои познати анулира ха резервациите си. Та исках да ви питам вие какво мислите по въпрода

# 131
Плажа е Вромос мисля и радиацията я има от много години.Аз дори не го знам къде е този плаж.На Градина и на плажа на градчето няма радиация.

# 132
  • Точно където трябва
Плажа е Вромос мисля и радиацията я има от много години.Аз дори не го знам къде е този плаж.На Градина и на плажа на градчето няма радиация.
Това инфо от къде е? Т.е. колко е достоверно?

# 133
# 134
Всяка година едно и също.
Като е радиоактивен защо не го оградят и да забранят достъпа?

Общи условия

Активация на акаунт