Борба с ранното остаряване....Как?-3

• 103 047
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Радвам се за теб, наистина  bouquet  За мен просто продължават да са умопомрачителни. Другите, още по-скъпите наричам абсурдни Simple Smile
Важното е да има избор. Всеки преценява какво може и какво не може да си позволи  Peace

За България цените са доста високи. За работещ човек в чужбина са малко по-високи от средните. За мен лично 'нормална' цена на козметичен продукт като крем, спирала е около 30 лири. Над 40-50 е скъп. Умопомрачителни са 220 - 300. От по-евтините продукти на мен нищо не ми действа. Среден клас козметика (Лореал, Макс Фактор) и тн не ползвам, докарват ми обриви и са парф/мирани и не ги понасям.

# 571
За България цените са доста високи. За работещ човек в чужбина са малко по-високи от средните. За мен лично 'нормална' цена на козметичен продукт като крем, спирала е около 30 лири. Над 40-50 е скъп. Умопомрачителни са 220 - 300. От по-евтините продукти на мен нищо не ми действа. Среден клас козметика (Лореал, Макс Фактор) и тн не ползвам, докарват ми обриви и са парф/мирани и не ги понасям.
Работещ човек в чужбина съм и крем около £30-£40 е нормална цена, повече от това, не знам какви толкова съставки ще са сложили вътре, че да си заслужава парите. Четох малко ревюта за тези продукти и за тях има не добри и добри мнения, така че нещата са строго индивидуални.
Както и да е, няма смисъл да се отплесваме на тема цени и да спорим кое е скъпо и кое не. Всеки купува и преценява колко е висока цената според собствените си разбирания.  Peace

# 572
Не цената е определяща за добрата козметика или как да го нарека за тази, от която сме доволни и виждаме ефект.
Обриви  Laughingможе и от цените да се получат, но по-реалното обяснение е от конкретни съставки вложени в кремовете.
Ползвам и евтина и скъпа, в зависимост от това дали съм доволна от продуктите, скъпа без да съм пробвала мостри отдавна не купувам, че съм изхвърлила цяло състояние в кошчета за боклук.
Не ми е определящата цената при избора на даден продукт

# 573
Откакто пробвах продуктите на Алтея - които - като за българска марка не са евтини, но в сравнение с чуждите брандове са доста по-изгодни - се убедих, че може да има качествени продукти на поносими цени. Гледам съставките, които са вложени - ако това беше голям, световен бранд, цените щяха да бъдат много по-завишени заради несъмненото качество. Така че човек не бива да е предубеден. Разбира се, не ползвам само Алтея - тях ползвам предимно вечер, а през деня - други продукти, с по-лека консистенция, със силикони и неща от този род, които по-добре се напасват спрямо грима. Но поне за вечерна грижа сега ползвам нещо, което хем е качествено, хем не е умопомрачително скъпо.

# 574
Благодаря за отговорите.
fata _morgana какъв колаген пиеш и от къде?

# 575
И аз пия колаген, но не виждам особен ефект. И да има, не е видим. Вече два месеца, не съм сигурна дали ще продължа, че по две капсули на ден и са доста едрички.

# 576
Преди няколко месеца пих витамин С,сега пи витамин -Д.

# 577
Благодаря за отговорите.
fata _morgana какъв колаген пиеш и от къде?
На Аквасорс, много съм доволна  Peace

# 578
Аз сега пия една добавка за очи и Аstaxanthin... Само това, след ваканцията ще започна с другите добавки... Мисля да започна омеги 3,6,9, коластра (за зимния период) и ХК... Може някоя добавка за кожа, коса и нокти, макар, че пих Приорин скоро и нищо не видях като ефект...  Confused

Иска ми се да пробвам калций и магнезий (заради ноктите), но тези грамадни и твърди хапове не са за мен... Някой да знае друга лесно приемаща се форма на тези добавки? ooooh! И въобще дали ще повлияят слаби и цепещи се нокти? Само това не съм пила за ноктите... И в това ми е надеждата... Joy

# 579
lunna pateka, какво съвпадение, преди малко написах това по-долу, но твоят отговор ме изпревари:

Какво ще кажете за приема на Астаксантин?
Тук чета много полезности:
https://www.bb-team.org/articles/4236_astaxanthin

Против стареене, за добър тен, зрение, предпазва от слънцето и пр.

# 580
Даа, знам ги тези ползи... Това ми е второ лято което го пия, но сега малко закъснях с доставката му и го почнах този месец... Добре е да се почне на пролет, за да има ефект преди излагане на силното слънце... Но ще видим как ще е сега при мен... За сега съм доволна, лицето ми се избистри, петната и луничките не си личат, но и морето тепърва ми предстои... Peace

# 581
Предпочитам микроводораслите да са в максимално естествената си форма, в която съществуват в природата, щадящо преработени. Пия от 6 години и определено само ползи съм видяла  Peace

# 582

Иска ми се да пробвам калций и магнезий (заради ноктите), но тези грамадни и твърди хапове не са за мен...
И аз си търся дребни хапченца рибено масло. Ако трябва, предпочитам да взема цяла шепа дребни, отколкото едно от тия огромни дето нямат преглъщане. Измъчих се... Rolling Eyes

Пия и астакзантин. За сега не мога нищо да кажа - два месеца го пия и него. По принцип нямам проблем с очите, но имам доста петна по лицето, които боря в момента. Не се излагам и много на слънце. Ще видим какво ще е положението след като направя 6 месеца.

Някой да е ползвал Скинорен (азелаинова киселина)? Питах в темата за петната, но и тук да го направя, че мисля да го пробвам и събирам мнения.

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 13:47 от Миоки

# 583

И аз си търся дребни хапченца рибено масло. Ако трябва, предпочитам да взема цяла шепа дребни, отколкото едно от тия огромни дето нямат преглъщане. Измъчих се... Rolling Eyes

Омегите, които пия са течни, но нямат рибено масло, само растителни са.

# 584
Омегите, които пия са течни, но нямат рибено масло, само растителни са.
Аз търся нещо с вит.А. Тези хапове които пих бяха с такъв и заради тях спря да ме боли раменната става, та търся същия или много близък състав, защото не знам коя от съставките ми помогна.

1000мг рибено масло (омега 3 254мг), 800 микрограма вит.А и 5 микрограма вит.Д
Ако не намеря, може да взема отделно.

Общи условия

Активация на акаунт