Относно пола на бебето

• 8 587
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
Е, хората сме различни, вълнуват ни различни неща. Чак пък двойна емоция от узнаване на пола не съм усетила. Исках да чуя, че бебето ми е здраво, полът му ми беше все тая, каквото дал Господ  Simple Smile

# 46
  • Варна

както и самият ден, ти носят още положителни емоции. Ти в деня на раждането и без това ще си залята от такива, не разбирам защо не искаш да си ги удвоиш.[/i]

Имате доста романтични представи относно раждането  Wink
Пожелавам ви ги тези положителни емоции,някои се молихме просто да свърши Simple Smile

# 47
  • София
Според мен не е важно дали родителите искат да знаят пола или не, а да си отстояват мнението. Наистина после предстоят още одисеи за името, захранването, дали и кога да се кръщава детето, "ама хайде да й сложим обечки, на баба хубавицата"  Crazy

Аз също съм си мислила, че не искам да знам пола, не знам дали бих издържала, ще поживеем - ще видим Simple Smile

Авторке, опитай се когато коментирате с роднините да не показваш раздразнението си. По-скоро опитай да приобщиш другите в романтичната ти представа. Накарай ги и те с трепет да очакват раждането за да разберат пола на внучето си вместо следващите месеци да се цупят.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт