Искам да кажа ... (122)_15.05-21.05

• 70 395
  • 878
  •   1
Отговори
# 60
Рая, да е здрава и щастлива дъщеря ти.

# 61
  • Sofia
Добро утро! Пия 3в1 на Якобс с мляко, лъжица капучино и глътка Кралица Марго. Чашата ми е 450 мл и я пълня догоре.
Успех на сина на Жълто цвете!
Mr. Green опиянчваш се от заранта,а?  Hug

# 62
Рая, честита рожденичка. Simple Smile

Рано сутринта получих добри новини, много се радвам. Simple Smile Дано се получат нещата добре. Ако всичко е ок, ще участвам в 3годишен проект съвместно с още 4държави. Simple Smile

Кафе пия всякакво, само шварц не харесвам.

# 63
Ехеее, Рая, честита да ти е Simple Smile  Аз имам рожденичка в събота и сега ровя за кукленска къща и за поръчка на торта с Елза и Ана  Joy

И нашия купон ще е в събота, далеч ама...кофти през седмицата, че и изпити имат днес и утре горките  Laughing

Благодаря ви, момичета  Heart Eyes

Забравих аз да се отчета с кафето- черно, горчиво и много силно, без прашинка захар или мляко  Peace

# 64
Да е жива и здрава рожденичката, Рая! Много да ви радва и за в бъдеще!

Втора смяна съм и след час ще тръгвам. Не ги обичам особено вторите смени. Плюсът е, че не се налага да ставам рано. Аз обаче повечето пъти ставам, като съм се наспала и не ми се лежи повече. Като съм първа не ставам в най-ранни зори, към 7 някъде. Не обичам да бързам. Искам да имам време да си изпия кафето, да мина през банята и да се гримирам на спокойствие. Пътуването ми отнема 20 минути, доста добре е като време.

# 65
Кафе винаги съм пила силно и чисто, не си представях живота без него. Сега от няколко години вече не пия и установих, че спокойно си се разсънвам и функционирам и без него. Grinning

# 66
Рая, да е жива и здрава рожденичката  bouquet

Джена, мисля че Некста затвори преди година-две. Ама не съм твърде сигурна  Rolling Eyes

# 67
Рая, честита ти рожденичка, да е здрава, щастлива и късметлийка bouquet

# 68
Пия 3 в 1. Понеже си пия кафето със захар и мляко, така ми е най-бързо и удобно.
Пия го наведнъж или най-много на два пъти - все не успявам по-бавно Simple Smile
Слабичко е три в едно-то, май трябва да си взема друго кафе...
Честито на рожденичката.

# 69
 Whistling
Добро утро! Пия 3в1 на Якобс с мляко, лъжица капучино и глътка Кралица Марго. Чашата ми е 450 мл и я пълня догоре.
Успех на сина на Жълто цвете!
Mr. Green опиянчваш се от заранта,а?  Hug
Whistling Blush

# 70
  • югозапад, под "Марков камък"
Кафе пия нес с мляко сутрин у дома, щото ми е най-бързо, после в работата още две направени на кафеварка кубинка.

Вчера цял ден на язовир и резултата е изгоряло лице и гръб, но кой да се сети да се намаже  newsm78

Рая, честит празник, здраве и усмивки за рожденичката  bouquet

# 71
Здравейте,  вчера баше кошмарен ден за мен и близките ми. Направих нервна криза, помислих, че получавам инфаркт, 45 м чакахме бърза помощ, 3 пъти колабирах. От сутинта съм по доктори. Имат съмнения за Хашимото. Кафе обичам и пия по едно сутрин с много мляко. Приятна седмица пожелавам.

# 72
Здравейте,  вчера баше кошмарен ден за мен и близките ми. Направих нервна криза, помислих, че получавам инфаркт, 45 м чакахме бърза помощ, 3 пъти колабирах. От сутинта съм по доктори. Имат съмнения за Хашимото. Кафе обичам и пия по едно сутрин с много мляко. Приятна седмица пожелавам.

Звучи ужасно  Sad, сега по- добре ли си? Дано е било нещо случайно  Praynig

# 73
Честита рожденничка на Рая.

Успех на момчето на Жълто Цвете.

Аз пиех по 10 кафета на ден, черни. От две години не пия кафе, освен едно на няколко месеца.

# 74
Рая, да ти е жива и здрава дъщерята и все такива чувства да буди в теб  Heart Eyes

Elysana  Hug Надявам се да не е нищо сериозно!

Общи условия

Активация на акаунт