Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 330
  • 801
  •   1
Отговори
# 105
  • Plovdiv
Калин Врачански на Хепито на магистралата преди Пловдив...

# 106
  • София
Даниел Боримиров миналата седмица до 22 СОУ,усмихнат,възпитан... Heart Eyes Flutter

# 107
  • Berlin
Скоро видях Добри Киряков, някакси прекалено пипнат ми дойде на живо.

# 108
Сина на Николай Бинев видях, мисля че Велизар се казва. Доста неглиже, в един магазин за козметика, в компанията на млада дама - може би дъщеря му..

# 109
Най-вероятно гаджето му.  Mr. Green

# 110
Калин Вельов в едно нощно заведение - видя ми се доста нисък пък с голяма глава !

Любо Ганев в един МОЛ - едър и напет, не пропускаше да огледа всяка минаваща жена...

И Христо Сираков в чакалнята на летище София, пристигащи... Вървеше все едно се показва...и също не пропусна да огледа всяка женска наоколо...

# 111
Най-вероятно гаджето му.  Mr. Green
Според мен му беше дъщеря, защото беше тинейджърка сякаш. Но знае ли човек, не бих се обзаложила  Sunglasses !

# 112
  • ту тук, ту там
Видях Куку от Мастършеф. С момиче, предполагам жена му. И двамата като дечковци!  Heart Eyes

# 113
  • София
Милен Цветков тази сутрин в градината на детето ми. Оставяше своето, малко сладко момченце, а таткото тих и грижовен се показа за двете минути, в които се засякохме.

# 114
Димо Алексиев на Раковски в миниатюрно ''рено''.

# 115
  • Благоевград
Йоана Драгнева с розова рокля на пеперуди. Личеше си, че се кефи максимално с този тоалет, защото ходеше като фея, много усмихната, лъчезарна и голям купонджия. Веси Бонева на същото мероприятие, много сладка, възпитана и пее като звяр на живо  Heart Eyes

# 116
Видях Ивана поп - фолк певицата преди няколко седмици на главната улица в Пловдив. Беше към един, два обедно време, слънчево, а тя с един тон грим - фон дьо тен-и, пудра, руж, големи изкуствени мигли, тежък грим на очите... И като за капак с някаква тигрова дреха  #Crazy !!!

Някак си ту мъч ми дойде тази визия посред бял ден  newsm78

# 117
  • София
Йоана Драгнева с розова рокля на пеперуди. Личеше си, че се кефи максимално с този тоалет, защото ходеше като фея, много усмихната, лъчезарна и голям купонджия. Веси Бонева на същото мероприятие, много сладка, възпитана и пее като звяр на живо  Heart Eyes
Йоана е много елегатна и красива. Виждала съм я няколко пъти и винаги е изглеждала чудесно и се е държала мило и любезно.

# 118
И аз преди много време съм я виждала...от нея струи много хубава енергия !!!

# 119
  • софия
Максим Ешкенази и брат. Непринуден и ведър.

Общи условия

Активация на акаунт