Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 352
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
  • В къщурката на хълма на феите
Бени дано да има, аз направо изключих предния път, амааа ходи подай оплакване ..

# 706
  • Sydney
Да поддам ако бях записала номера, така без нищо иди доказвай... както и да е, важното че се отървах със стрес само...

# 707
Ох, Бени, и тук да кажа, радвам се, че се е разминало  Hug
Цвете, успех ти желая  Hug
Честит рожден ден на кашмирената Ели! Жива и здрава да е принцесата!  bouquet  Hug
Прегръдки за всички   Hug

# 708
  • shumen
Бени,ужас.Добре,че не е станала някоя беля.Сега отиди и си запали свещичка.
Цвете,според госпожите и директорката въпросното дете работи с психолог от началото на годината,но продължава да тормози децата.Ето,тази вечер след дълъг разговор с моето дете ни каза,че днеска сутринта е плакал,защото не искал да ходи понеже това дете и още 2-3 са се съюзили и му сваляли гащите и не го оставяли да отиде до тоалетната Дени или ако отидел започвали да му загасят лампата,да го плашат или закачат.Затова  мисля да си поговоря и с двете госпожи,защото като ги питам има ли нещо все казват не,всичко е наред и че много слушал или пък крият нещо от мен.Но ако е така няма да оставя да продължава тормоза и ако трябва и с директорката ще си поговорим.
Поспаланче,как е Бубето?
Кашмирче,честит рожден ден на Ели.Да е жива и здрава.

# 709
ЧРД на Ели кашмирена! Да е много здрава, послушна и прекрасна! Весел празник!  Hug
Бени, ужасена съм! Дано откриеш виновника...
Дани, направо побеснявам от такива истории в детските градини. Все съм на програма "скандал".Егати и диващината!!! #2gunfire
Поспалане, и това ще мине! Кураж!  Hug
Моме, дръж се! Ти НЕ!  Hug
Фея, чудеса измисля Вилито! Да му се неначудиш!
Толкова запомних......
За всички  Hug

# 710
  • shumen
Принцеско,и аз съм така.Сутринта го е водил баща ми и каза,че не е плакал,но е била другата госпожа.Питал я дали е вярно това,което казва детето,но тя казала,че при нея не се е случвало и не знае нищо.Сега като да го вземам ще говоря и с другата госпожа и ако пак каже,че не е вярно ще се наложи и с директорката явно да си поговоря.Няма как,а и не искам да оставям детето си така да го мачкат,защото е кротко там.

# 711
  • Лондон/Пловдив
Цвете психолог , детски невролог , логопед . Това трябва да минеш задъжително . Повярвай ми не е нормално на 3 навършени да не говорят , но и не е ненормално . Затова са тези доктори за да помогнат на нашите деца ( в това число и моя Крис )
Меци писах във фейса може да не си видяла кажи ми какво мислиш за подута щитовидна жлеза и като цяло дясна страна на шията , усещането е за опъната жила . Много съм се притеснила Sad  Вмеря дадох кръв , но чак сряда ще знам резултата , чакам и писмо с час за преглед на ехограф . И в Бг какво да пусна като изследвания ?  Питам защото мисля да пусна първо изследванията и тогава да видя доктор с готовите резултати .
Бени ако имаше номера на колата щеше да е добре , но виж камерите какво ще покажат . Добре , че нищо ти няма .
Аз за Бг градините нищо немога да кажа , но ми е мъчно , че нито големия , нито малкия не разбраха какво е детска градина , празници Sad  , първи и последен ден , Ей такива неща ми липсват.

# 712
  • В къщурката на хълма на феите
Чери видях скъпа, ама нямам много време .. обикновено като си легна буйствам през телефона, обаче сега и той е на ремонт и ептен времето ми за мен отиде на кино .. първо мини ехограф, после според резултатите от него ще действаш, но една биопсия хич не е лошо да направиш .. иначе стандартните изследвания за ЩЖ са ТСХ, ФТ3, ФТ4, ТАТ и МАТ /дали не забравям нещо не знам, че днес ми е адския ден пак .. / .. мога да те посъветвам да се успокоиш, доколкото е възможно .. стреса много влияе .. ако мога някак по друг начин да ти помогна, не се колебай да ме потърсиш Hug Hug Hug

# 713
  • shumen
Чери,дано ти няма нищо и всичко да е от стреса.
Аз като го взех говорих с другата госпожа и каза,че онзи ден наистина е било така както казва Дени,но днеска освен това въпросното дете,по големите ги е нямало и пак е имало проблем.Онова ударило Дени по операцията уж,той казал на госпожата,тя му се скарала и наказала,но и моя се проявил този път.Спънал онова и то се оплакало също,но госпожата видяла то как посяга пак да го удари и ревнали и двамата тогава.По нейните приказки когато са само двамата,не е толкова зле положението,но има ли по големи става по зле.

# 714
  • до едно тепе
Бени късметлийка си. Дано е имало камери и да и скъсат трътката  Whistling
Бубето има много пъпки. Много повече от батко си. Цялото лице и главицата под косата са на пъпки. И не е вярно,че колкото по-малки толкова по-добре. Слав веднъж не се оплака, не се чешеше, не пукаше пъпките, а с нея е целодневна борба. Изтрещяла съм яко. Добре,че идат почивни дни Crazy

# 715
  • Бургас
Наминавам набързо, че тази седмица е лудница, да не ви изпусна.

Честита да е Ели, много да е щастлива, да расте здрава и до колкото е възможно послушна  bouquet bouquet bouquet

Цвете, действай с който може да намериш под ръка и да е доказан специалист. Във Варна имам позната, която е клиничен психолог и то много добър, но знам че трудно се запазват часове при нея Ако се наложи, може да се опитам да съдействам- Доц. Павлина Петкова, работили сме по разни проекти с нея и съм слушала нейни лекции, невероятен специалист е  Peace 

Бени  bishop Пални верно една свещ, ей така за твое успокоение, да знаеш че голям късмет е било . Боже тези хора не се замислят с нехайството си какви трагедии могат да причинят  ooooh! ooooh!

При нас нищо интересно, за щастие сме здрави, Ивейн е добре, не мога да се оплача ,аз имам много работа и вечер като се прибера само хапвам и припадам. Обещала съм си хубава почивка този уикенд, да видя дали ще си спазя обещанието към себе си  Rolling Eyes Rolling Eyes ..... а отпуската е далеееч , далеччч. Чак август  ooooh!

# 716
  • shumen
Поспаланче,да и минава скоро на Бубето.Дано успееш да я овардиш да не се чеше и разранява.
Прахче,и ние имаме много работа и съм яко изморена и изтрещяла.Затова днеска съм се отдала на почивка.Сега след малко ще заведа Дени за трети,последен път да му леят куршум и ако не завали ще се разходим малко до парка да поиграе.

# 717
  • Бургас
Е да ама днес аз пак съм в офиса, но го предпочитам, така свършвам много повече работа като няма шефове и другите от персонала да ми се мотат и да ме занимават кой с каквото свари и го вълнува......

Днес вали при нас, мислих да ходим на плаж, ама....пратих ги с бащата в мола, да мога да овършея аз изоставената работа в офиса. Чудя се тази година лято ще има ли ......добре че е колариума че да се пекна, иначе шанс- цък  ooooh! Thinking

Лека и приятни почивни дни ви желая. bouquet

# 718
  • shumen
Прахче,и тука заваля.Ние сме при бабата дето лее куршум обаче вече и чакаме ред.

# 719
Дани, операцията на Дени боли ли го? Тва пък щуро дете как го е ударило там? Ей идиотска работа.... Операцията личи ли много...т.е. белега?
И при нас духа вятър и превалява. Не сме излизали още....ама пък си отспахме /и аз, и аз  Flutter/

Общи условия

Активация на акаунт