Тренировки в домашни условия - тема 88

• 93 281
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • 1st floor
На плажа според мен винаги има хора. Те просто си спят там на палатки, със спални чували и пр. Simple Smile Запознахме се с един човечец, който си стоял там два месеца и само за малко се бил прибрал до София по работа. Laughing До едно дърво на края на плажа пък намерихме очила и паста за зъби. Всичко си носят хората! Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 08:38 от НеПоКоРнА

# 676
Тренировката направо ми разказа играта. Имам много да се уча. Единственото, което мога да направя по въпроса, е да се упражнявам вкъщи. Имам два диска с уроци по степ аеробика, ще са ми от полза. Темпото е ужасно бързо и не мога да смогна. Явно като за пръв път е нормално.

# 677
Вчера отчитам 48 минути тренировка №2 Корем, бедра, дупе и кардио + 15 минути кростренажор.
Калориите са 1389 kcal . Имам страаашн мускулна треска на Д-то.
Отчитам и - 1 кг вчера, а днес все още не съм се теглила.

# 678
Непо,  1000%, че не си се разминала само с маратонки от Декатлон Yum. Честито ти, със здраве Hug
Aз вчера тръгнала из Дупница на интервю за работа и така си се нахаквам в Спорт Депо. Е текива адидаски, само моят номер за 38 лв. Не е истина как се сетих за какво съм в тоя град.

Tа свърших си работата там и в Благоевград, даже подремнах и вечерта се замотах във фитнеса. Малко бавно кардио и корем.
Сега ме чака 20 минути Били.

Да се допиша. Зор това кардио и на вентилатор.

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 10:00 от Jerry F

# 679
  • 1st floor
Честити маратонки и на теб, Джери! Laughing Сега е моментът за пазаруване. Sunglasses Взех и на ММ, и на дребния по един чифт от Спорт Депо. Едната продавачка там ми е позната и ми предложи работа, търсели хора. И без това все там съм си висяла и знам стоката наизуст! hahaha

За днес отчитам БР8.  Мерих се сутринта, имам плюс половин кг. Ще трябва наистина да поогранича малко яденето.  Twisted Evil

# 680
Вие сте лоши лоши хора...Отивам след малко в Sport Depot Grin

Редактирам си поста - купих подаръци на МП, брат ми и племенника ми.. Аз явно всичко си имам😂

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 13:23 от Анонимен

# 681
Момичета, някоя ползвала ли е услугите на Станимир Михов? Пробвам сама да си измислям хранителни и тренировъчни програми, но не става...А в моя град си нямаме фитнес и съм в задънена улица... newsm78

# 682
Момичета, някоя ползвала ли е услугите на Станимир Михов? Пробвам сама да си измислям хранителни и тренировъчни програми, но не става...А в моя град си нямаме фитнес и съм в задънена улица... newsm78
Не ,но разгледах сайта му-много е пръфешънъл Peace Много се зарадвах на анализа на диетата на Ваня ЧервенковА Joy хахахах струва си да се прочете https://stanimirmihov.com/dietata-na-vanq-chervenkova/

За вчера 40-50мин плуване !
Храна -О:супа § пилешки дробчета
В: макарони със сос от гъби и телешка кайма
междинни:малко диня ,пъпеш,един ред черен шоколад,една бира

Храната:

# 683
Здравейте,момичета!
Гледам,че сте доста запознати и тренирате много.Започнала съм 90 дневното предизвикателство на Руми и тренирам 5 дни в седмицата.Стремя се и да не надвишавам 1300 калории на ден.Но проблема ми е корема.Имам доста подкожна мазнина там.Разполагам в къщи с вибро колан с термо ефект.Дали ще ми е от полза за тази област или няма смисъл от него?

# 684
Привет, момичета!

Върнах се от почивка в неделя и отново съм на линия. До следващата ми остават 2 седмици, но за щастие нямам поражения. Чак не мога да повярвам! Но съм доволна.

За понеделник отчитам 8км в парка, вчера 15-16км в парка. Днес няма да тичам, но ме очакват пудовка (Пол Катамииии! ДУпе да ми в яко!) и йога.

В понеделник се спрях на под 1700ккал, вчера 2000, но вгх бяха доста. Здраве да е. Не ми се гладува.

Sweet Dreams, аз на такива неща не вярвам, но не съм и използвала. Намали вгх, вдигни кардиото и ефекта ще е доста бърз. Peace
Как не ме е срам да пиша, все едно че разбирам. Интересно ми е кога ще си вкарам аз краците в норма. На теория всичко е много просто.

Честити покупки на всички! Hug

# 685
Ами за храненето се стремя да не ям глупости.Хляб почти не ям,сладко не съм опитвала от близо месец.А и нямам много време за кардио.В домашни условия без уреди,освен да тичам по стълбите?Гледам с детето да ходим повече пеша,но явно не е достатъчно.Предполагам ще пожъна успех,като не спирам тренировките,макар и бавно да стават нещата.

# 686
Sweet_Dreams@, за кардио прави Шон Ти...гарантирам много пот да се лее Grinning

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 17:51 от Анонимен

# 687
О, да! Шон е цар! Много го обичам! Дръпни си Т25, супер е!  Peace

# 688
Ооо супер за съвета.Обизателно ще го пробвам.Простете невежеството ми,но успоредно с Руми ли да го правя или 1 ден да си определя кардио и да пропусна любимката си?

# 689
Както ти е приятно.  Hug И с Руми ще имаш резултат.
Пробвай и Шон, весел е, скица е, друга му е енергията. Въпроса е на теб лично да ти допада. Peace

Общи условия

Активация на акаунт