Тренировки в домашни условия - тема 88

• 93 278
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
1300 калории за спортуващ човек ми се струват малко.
За корема - според моя скромен опит той най-много се влияе не толкова от упражненията, а от типа храна - при едно и също натоварване с тренировки и при изчистено хранене постигам плосък корем. Отпусна ли се с храненето веднага се отразява първо на корема.
За днес отчитам втора част на Killer Arms на Джилиян. Както и останалите от Killer поредицата, тази тренировка също ми хареса много. На морето правих първа част, идеална ми беше - хем натоварваща, хем не чак размазваща, че трябваше да имам сили за разходки по брега.

# 691
Е, не! Пол Катами не е за мен. Circular clean- пудовката ме повлича към стената.  Embarassed Embarassed Embarassed Ще взема да влетя в съседите. Просто е за по-напреднали.
Отивам си при Шон аз. Знам му номерата и си го обичам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ох, тече вода от мен. Мятам се на гамата.

bouquet

# 692
За днес това https://www.youtube.com/watch?v=vWHGp4tgcgM Много ми хареса Heart Eyes
Зарязах временно Шон, защото  домашните ми връчиха изцяло кучето и сигурно на ден изтичвам пет -шест километра и извървявам още толкова. Сили за допълнително кардио нямам.
Предишните дни правех някакви половинчати тренировки на Кристин,  още не мога да вляза в час след почивката. А и нещо взех да спя до малко по-късно от обичайното и не ми стига време.
Ям много плодове, не мога да устоя на летните дини, праскови, кайсии, смокини. Поне се стремя да е само това на работа. Купувам си и от едно място пресни орехи и хапвам по 50-100 грама. Вечер риба, месо или яйца.

# 693
Аз пък се опитах да тренирам днес и не успях Sad Все още съм схваната от вчерашната степ аеробика, на всичкото отгоре ме тръшна вирус.

# 694
Добро утро,

Вчера отчитам: 25 мин. дупе и крака + 15 мин. аеробна + 20 мин. крос = 60 мин.
Сега вече имам и мускулна треска на бедрата след вчера.
Не знам какво да очаквам до края на седмицата. По план се почива днес, но аз реших да си карам както си знам - 5 дни тренировка и 2 дни почивка, защото събота и неделя не винаги мога да тренирам.

Вчера калориите: 1185 kcal

Не знам малко ли са за спортуващ, но за отслабване си мисля че са добре. След като постигна резултатите ще увелича до 1600 дневно.

Хубав ден!

# 695
 Вчера -само плуване -към 30мин
Храната пилешка манджа Party ,малко пържола,яйце и доста праскови Peace

# 696
Тренировка-за корем от One_on_One на Джаки. Храната е добре-яйца, месо, зеленчуци, допълвам с тахан и мляко с протеин.
Допълвам и шоколад  за днес Grinning

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 16:08 от !Diva!

# 697
За днес горна част със 7кг дъмбели  на 21 дейс фикс( момичета вие с кВИ килос  го товарите фикса-за горна и долна част и те какви използват-знаете ли?)  и 30-40 мин плуване.

Храна: много плодове(праскови и сливи),салата с две яйца,порция зелен боб,два -три кюфтака на крак  Crazy,шоколадов протеинов шейк с банан и какаово масло.

# 698
Вчера 12км сутринта, вечерта Гама Ripped. Днес само йога. Нещо се поизморих.

Ям много. С тези 2000ккал на ден няма да заслабна.  Thinking Ще разменя храните, дано по новия начин не ям толова като количество. Вчера що домашен хумус ометох.... chef

# 699
Вчера: 40 мин тренировка на Руми за корем и дупе и бедра + 20 мин. Кростренажор = 60 минути
Калории: 1789 kcal
Днес: 30 мин тренировка за цяло тяло на Руми + 30 мин кростренажор

# 700
  • 1st floor
Вчера не помня дали се отчитах , но си карам по БР. Днес замених кариото с тичане навън. Лелеее, не съм бягала от ...две-три години. И даже тогава беше за кратко - две седмици на морето, носех само маратонките и нямаше какво друго да правя. И да съм тичала макс 6-7 пъти по половин час. Та сутринта може да се каже, че си бях направо начинаеща.  Mr. Green Телефонът показва 4,13 км за 30 минути. Средното темпо е 7,22км/ч, но на 15-тата и 25-тата минута имах по минутка и малко бързо ходене. Горе-долу с около 9-10км/ч. тичах, като поглеждах екрана. Важното е, че се изморих и бях цялата вир-вода. За сега имам планове да си потичвам вместо кардио, просто за удоволствие, пък по-натам ще видим дали се подобряват резултатите.  Mr. Green Имам спомен, че едно време(преди 5-6 години) бяха по-добри! hahaha Да допълня, че тичам на абсолютно равен терен - на футболно игрище с изкуствена трева. Също така си спомням, че тая трева ме изморяваше повече, от колкото, ако тичах на волейболното игрище. Там вероятно съм развивала и по-малки скорости, заради по-малките разстояния и по-честите завои.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 09:03 от НеПоКоРнА

# 701
Непо, обожавам да тичам в НСА-то до нас. Основното - не се потиш в тая жега у вас, пък и вентилатор не помага. Аз тичам около половин час, като периодично излизам да погледна електрония часовник. Нямам представи за скорости, че си нося само картата за входа и 50 ст. за кафе на връщане Stuck Out Tongue
Моите маратонки са за тенис. Екстра са ми за тичане с тази малко по-дебела подметка.
Почна обаче по-късно да се съмва, а аз не мога до безкрайност да се мотая у нас.

Днес ще съм кротка, малко кростренажор и корем довечера, а и ходене пеш до работата. За събота и неделя стягам раницата Stuck Out Tongue Не ме вълнува какво ще е времето Simple Smile

# 702
За днес горна част със 7кг дъмбели  на 21 дейс фикс( момичета вие с кВИ килос  го товарите фикса-за горна и долна част и те какви използват-знаете ли?)  и 30-40 мин плуване.

Аз ползвам три и пет.

# 703
Пилатеса от фикс екстрийма( щото по ме натоварва и ме кефи с ластиците,иначе правя само фикса ,засега)

Храна:супа от джолан,3-4праскови,две филии лимецов хляб с две консерви риба тон,домати ,чушка  Peace

Но суиминг тУдеЙ Crazy рест

# 704
Ние пътуваме към Иракли...от Язовир Арда. Какво ще тренирам там, не знам. Взела съм само маратонките, мисля да правя интервали на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт