Тренировки в домашни условия - тема 88

• 93 263
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Намерих много хубава статия и бързам да я споделя:
"Защо тичането не ни помага да отслабнем"
https://www.popsugar.com/fitness/Why-Running-Doesnt-Help-Weight-Loss-23050499

Виждам си грешките и ми помага да направя корекция. Мисля, че моят проблем в частност е, че ям едно и също, и на организма му е писнало. Нищо че ям чисто, просто се е адаптирал.
Ударила съм плато и ми трябва предизвикателсто, момичета.  Grinning

Ходих на пазар, напазарувах си, и ще си предпиша седмично меню, като се старая да е разнообразно. Пак ще се храня в предписаните ми от Мирек рамки, но с различни храни.
В края на всеки ден ще го споделям тук. И ще се напъна да направя калориен дефицит.
Искам да се храня качествено, достатъчно и интересно. Огромно желание имам.  Heart Eyes

Отивам да бягам. Днес на закусено- 50гр натурален овес с вода, 25гр стафиди, 1 банан 100гр.- около 400ккал общо
Ще врътна 10км.

Успешен спортен ден на всички! bouquet

# 706
Днес на закусено- 50гр натурален овес с вода, 25гр стафиди, 1 банан 100гр.- около 400ккал общо
По колко kcal на ден консумираш?

# 707
Около 2000.  Blush Нещо не се удържам в последно време, но мисля да се понапрегна за 1600.

# 708
Да се отчета и аз.Днес 30мин.бягане на пътеката.Мислех да почивам,но не издържах.
Отново към по-вещите се обръщам с питане.Тренирам 5 дни в седмицата с Руми и 2 почивам.Ако 2 дни ги направя кардио и 3 силови,дали ще е добре?Или двата дни почивка да си правя кардио?

# 709
  • Пловдив
Sweet, почивката е за това - да си почиваш, тялото има нужда, иначе е обратен ефекта. Ако тренираш по програма на Руми, няма нужда да правиш друг вид тренировка, иначе 3 силови и 2 кардио си е ок.
Аз изминалата седмица голяма излагация, хем не успява да тренирам, хем успявах да се тъпча... Та, 2 седмица след почивката  все още не съм ликвидирана пораженията от 1седмица Ол ин.  Та, Отчитам Тренировка 1 от БР, а в петък Инсенити плиометрик кардиото съркуит. В събота бяхме на преход Паниците - Райското пръскало и обратно, 9 часа, днес едвам ходя. Надявам се утре да тренирам, не съм решила още какво. Като стане, ще се отчета.
Весела вечер!

# 710
  • 1st floor
Аз днес замислях изкачване на Мальовица, което се разбра, че няма да стане още в петък предвид прогнозите за времето. После реших, че ще тичам, то пък валеше като из ведро. Та си направих последната тренировка от втори месец на БР и една дъъъългаааа разходка в огромен мол с мрънкащ младеж до мен!  Laughing

# 711
За днес отново втората тренировка на Killer Arms на Джилиън. Вече взе да ми харесва! С храната съм ОК, за една седмица свалих единия килограм в повече от отпуската, където също бях стриктна, но си позволявах газирано заради любимите ми коктейли и малко сирене и кашкавал, които иначе избягвам. Сладко и сладолед отново не съм яла, вече повече от година.

# 712
Jerry - мило, абс. съгласна, че тренирането е чуден антидепресант, но не и ПРЕтренирането, което може да ти навреди още повече в такава ситуация. Ти си умна жена, намери си златната среда!

Бърз отчет за първите 2 седмици на Август - мързеливо, мързеливо - плуване, дълго ходене, малко разтягане!

# 713
Днес -неделно- лежерно-цял ден лежа с лаптопчо ,книжка и кафета,направих както ми се падаше по попрограма йогата от фикса,малко ролване и така Peace

Храната-спагети,препечен черен хляб със сирене и зеленчуци,плодове-диня и праскови.Вечерта бяхме на кафе и аз вместо торта си взех едно барче на фитнес про,май беше newsm78 шоколадово брауни-мноого яко Heart Eyes 

# 714
Agent Provocateur Това някаква програмка за въвеждане на данни ли е?

# 715
Агент, Hug Знам, до как влияее претренирането на нервната система и психиката. Опитвам се да намеря равновесие! Пък обади се, да пийнем кафенце, да походим някъде като си тук Simple Smile

Непо, аз първо се разминах с Рила, не заради времето, а и вчера с Черни връх заради дъжда. Сега е хубаво време за тичане, но аз ще търча до личната.
Свиркай за Мальовица, ако има местенце (малко нескромно си прося Blush).

Вчера интервално вело, гръб и бицепси. Днес както дойде или по Лозенската или нещо у фитнеса!

Приятна нова седмица!

# 716
  • 1st floor
Агент, и аз щях да питам какво е това приложение.  Simple Smile

Джери, ще свиркам, но за сега е отложено за неопределено време.  Sad Събота сме на Мусала, ако е хубаво времето. Организираме го от миналия месец с една голяма група, ще видим как ще се набутаме по колите, ще има ли отказали се или нови желаещи. И най-вече времето! За сега го дават ОК, дано и така си остане. А другата седмица ММ заминава на риба за няколко дена, после пък аз съм на работа... Rolling Eyes Ако имаш желание за Мусала и има свободно място, ще свиркам. Но предупреждавам, че са бавноходещи почти всичките. Един вече се отказа поради тази причина, а и настояваше за без лифт. Laughing

Аз днес съм на БР9, да видим как ще е. Mr. Green

# 717
Момичета,
препоръчайте ми домашна тренировка - тип кардио, само собствено тегло, без тежести, че в момента наистина нямам нищо вкъщи освен пътечка за йога. Не че не мога да си я правя във фитнеса, ама е тъпичко някак :д
Онзи ден правих тази: https://www.youtube.com/watch?v=bgdb5QgI9aU
Не знам защо хората пишат, че е хардкор. Слабичка ми дойде, а издръжливостта ми не е впечатляваща, да каже човек, че съм голям атлет. Не се изпотих като хората. Като ходех на бокс, още при загрявката от мен капеше вода - буквално, капки от носа ми падаха на пода, а тук едвам-едвам се поизпотих, даже не се зачервих. Тези от Fitnessblender изглеждат горе-долу същите, мацките въобще не си дават зор Grinning
Преди харесвах 30 days shred на Джилиън Майкълс, но са я свалили от ютюб, за съжаление.

Мисля да вкарам повечко скачане на въже - страхотна тренировка било, а аз и не мога кой знае как да скачам. А и за почивката ще е най-добрата опция. Ето на този канал попаднах, с него ще се уча: https://www.youtube.com/channel/UCmYew1VwdbpHnSFG-CQ1A-A

# 718
Момичета да споделя, че тъкмо бях дръпнала с килограмите и то доста бързичко и като вдигнах количеството на прясното мляко, а намалих месото май стопирах, или поне забавих процеса. От утре ще коригирам, по 3 яйца на ден омитам, по 2 пържоли някъде, а и тахан си похапвах и така добре си свалях, при все че за мен това си е доста храна, но ето изкуших се мляко, та мляко...че нали така е по-вкусно.

Не отчитам тренировки, защото тези дни не остана време за такива, търчах си принципно по задачки  Grinning

# 719
Агент, и аз щях да питам какво е това приложение.  Simple Smile
Джери, ще свиркам!
Това не е апликация, а уеб интерфейса на гривната ми и на апликациите, асициирани с нея и с лентата за сърдечен ритъм - т.е. цялото инфо от гривната и/или от аповете, с които съм си замервала тренировки се подава към базата данни на ПОлар и чрез този уеб интерфейс се вижда, а аз го скрийншотвам - нали ме знаете каквъ съм чутовен мързел - това е най-лесният начин, изнамерен от мен да си водя отчетите Simple Smile

И аз, и аз ще свиркам, пък вие ще ме отвлечете от децата и и аз ще съм ви благодарна до гроб Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт