Тренировки в домашни условия - тема 88

• 93 268
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • 1st floor
Дайте да организираме една Мальовица в неделя, ако времето позволява! Simple Smile Само трябва да питам и ММ дали ще се навие след Мусала, че някой път се дърпа.  Mr. Green Ако не - нещо Витошко...

За днес отчитам БР10 - хареса ми.  bowuu Деветката също! Peace В тези две тренировки по-редовно ползвам трите килограма. За предишните месеци почти изцяло с пет правих упражненията. Обещали са ми тия дни едни гири четири кг. Ако пристигнат, ще пробвам и с тях.

# 721
  • Бургас
Дайте да организираме една Мальовица в неделя, ако времето позволява! Simple Smile Само трябва да питам и ММ дали ще се навие след Мусала, че някой път се дърпа.  Mr. Green Ако не - нещо Витошко...

предполагам, че следващия уикенд ще сме на Боровец, та ако Мальовица се отложи за тогава може да се включим  Blush

# 722
Дигам хиляда ръце за Мальовица. И багажът си ми стои стегнат Stuck Out Tongue
Ако не за Витоша, мислих си от Кладница към Черни връх, много е красиво!

Успах се, заведох се до НСА тичах половин час. Не, към 8 си става жега вече.

# 723
  • 1st floor
Следващата седмица почивам само в събота, но съм без мъж и кола.  Mr. Green

# 724
  • Пазарджик
Здравейте машини!

Да се отчета и аз през последния месец малко понамалих тренировките, но за сметка на това бях достигната до 48кг., естествено с подновяването им увеличих храната и съм 49.5кг.

Тренирам малко хаотично, нетипично за мен, ще карам наведнъж БР /всяка тренировка по веднъж/ и между тях 6 week six pack , за да не ми омръзват, а и да не е строго следването на определена програма, че ми предстоят почивни дни от време на време и не искам да нарушавам определен режим Satisfied. Дано да върши работа замисленото от мен, много ми се иска да достигна 48кг. при трениране, мисля, че съм доста изчистена Hands Muscle

Относно разходките по планините, направо ви завиждам, ММ не обича да ходи и направо е ужас, разходките се ограничават до 10мин. на равно и лошото е, че и децата е научил така лежерно, но аз наваксвам с ангажиментите покрай тях.

# 725
Дами, здравейте.

Аз рядко пиша, но пък тренирам редовно Simple Smile Налага се премина на по-лек тренировъчен режим, тъй като ми откриха хипер функция на щитовидната жлеза. Не трябва да се товари сърцето. Мога да тренирам, но без кардио.

Моля, кажете домашна програма само с гирички, пилатес, нещо такова. В момента въртя Блендърите, но ми писнаха  Simple Smile

# 726
  • Сливен
Привет и от мен, скоро не съм писала, но си ви следя.
Върнахме се още на 3-ти от морето, но трима от петима от семейството замърсиха част от рани/пъпки по себе си с бактерия от пясъка по морето, та още се лекуват /ММ ,средната и най-малкото/. Беше кошмарно просто, гноясване, цепене, възстановяване. Та така аз хубаво си наваксах тренировките, които ми се падаха по време на морете, предварително, но едва вчера имах възможност да почна да тренирам отново и имам отново да наваксвам - вчера и днес: 7 и 8 от БШ + 6.
Доста ме поозориха 7 и 8, някои упражнения модифицирах.
Хубав ден  Hug

# 727
Дигам хиляда ръце за Мальовица. И багажът си ми стои стегнат Stuck Out Tongue
Ако не за Витоша, мислих си от Кладница към Черни връх, много е красиво!
I az, и аз! Моля, и аз искам и то без деца, че вече перколясвам с техните програми и забавления по цял ден! И няма да ми се смеете колко съм загледила косъм от добрата бг традиция в моемта в който се видиш с приятел да сядаш на маса Simple Smile Никой не иска да ходи с мен, всеки иска рахат!

# 728
Моля, кажете домашна програма само с гирички, пилатес, нещо такова. В момента въртя Блендърите, но ми писнаха  Simple Smile
Аз тази година тренирам почти само с Cassey Ho /blogilates/ и нейните календари и програми ( по-точно PIIT 1, 2 и 3, ама те не отговарят на критерия, тъй като са доста кардио ориентирана  Peace) - толкова ме кефи, че не мога да подхвана друг треньор напоследък, а в същото време съм и редовна Grinning  В канала и сайта и има доста пилатесоподобни тренировки  Peace

# 729
Ех, защо не ми е толкова близо София и аз да присъствам на походите. Anguished

Вчера отчитам: 40 мин. Умирай трудно 2 на Руми + 20 мин. кростренажор
Днес отчитам: 50 мин. Умирай трудно 1 на Руми + 10 мин. кростренажор

Не ми хареса програмата. Ще видя някоя друга.
Иначе миналата седмица от Божествени тела имах мускулна треска и събота и неделя, та чак до днес ме държи.

# 730
Привет, Момичета!
Продължавам да тренирам по 3 пъти на седмица, но нямам време да пиша. Надявам се скоро да включа и моите любими разходки. Мисля, че ще ми се отразят добре.

Баткото утре тръгва на училище. ММ ме "заплашва" , че детето като порастне щял да му напомни как майка му нямала търпение то да тръгне на училище.  Mr. Green

Вече с дрехи не ми личи, че съм раждала.  Mr. Green Без дрехи - почти.  Mr. Green Mr. Green Коремът доста се прибра. Сякаш съм се посвила, но нито съм се теглила, нито съм се мерила.  Mr. Green Още и сладичко си хапвам като ме хване музата, но е ок.  Mr. Green

# 731
Здравейте отново!
За вчера да се отчета с 40мин. HIIT с Руми (ден 64).Такава пот се лееше,че чак по пода капеше.
За днес няма с какво да се отчета,че имам доста мускулна треска и някак се чувствам изморена.За това ще почина днес и от утре с нова сила.
С храненето обаче съм провал.Не ям много,но това което не трябва.

# 732
Момичета, аз си продължавам по същата схема - сутрин и вечер тичане или ходене с кучето по 6-10 километра, а през деня силова тренировка - редувам Кристин, Джилиян, нещо от Фитнес Блендер. При тази програма дори и да си позволя малко повече ядене, а напоследък и пийване /през лятото ми се отваря глътка за джин, коктейли/, не качвам. Даже и май малко съм посвалила, поне така показва кантара, мерките не знам как са.
Свети, не се съмнявам, че изглеждаш прекрасно. Браво за дисциплината Hug
п.п на мен също много ми се ходи на планина, но в събота сме канени на детски рожден ден, а и имам разни неясноти около предстоящите дни. Но нали ще пишете, ако организирате нещо?
Агент, на мен пък ми домъчня за твоите деца, много са забавни и искам да ги видя Heart Eyes

# 733
Вчера започнах кардиото от фикса ,но много маймуни бяха около мене Twisted Evil (освен редовното фемили(  ММ ,двете деца,майка,татко,брат,куче и котка и лелята кацна от Европа  Mr. Green пък аз мразя сеирджии и на 15тата минута се отказах и се метнах в басейна за 30-40мин плуване  Peace
Храната вчера не в помня ,ма не е нищо диетично и нискокалорично  #Crazy

Днес -долна част на фикса с 7кг дъмбели  Crazy

Храна: З: Без закуска ,само кафета,малко праскови(3бр)

О:пилешка супа и 1/2 пица  ,малка бира (навън)
междинно: черен хляб,домат,сирене....
В: скумрия на скара,салата,боб,бира,две редчета черен шоколад

# 734
  • 1st floor
Хайде, девойки, организирайте нещо за тази неделя или другата събота. Казвайте кой кога може и има ли кола или не.  Laughing

Аз днес съм в по-добра форма.  Mr. Green Току що се връщам от игрищата - 6,26 км за 30 минути с една почивка от минута бързо ходене + още една около 20 секунди малко преди края, че взех да сдавам багажа.   Mr. Green Второ тичане ми е, надявам се да елиминирам тези "почивки" по-натам.

Общи условия

Активация на акаунт