Звездни компромати - 324 част

• 126 154
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Няма да има продължение до колкото разбрах. Иначе, то тя какво да каже? Промотират го като "Само тук ще чуете ЦЯЛАТА ИСТИНА!!!!" , а реално не и задават въпроси, свързани с тази истина
И каква е истината? Някой разбра ли. Не гледах внимателно, между другото и двата пъти, но миналата неделя ни- що,  ама нищо! не си спомняла от инцидента и от реанимация. А снощи си спомня как идвали Илиана и Наско, момичетата, как плакал Сашо. Последно помни или не помни? То е ясно, че никаква истина нямаше да ни каже, не съм и очаквала, но някак в монатажа да се бяха постарали. Разбрахме, че е имала въпросите предварително, и че се е готвила. Това е към опусумската тъпа продукция!
И гръмкото за първи път, и само при нас.

Та както писах и преди, желая и' от сърце да се възстанови напълно! И по - добре да избягва интервюта, поне на този етап. Докато не се "намери"..

# 526
  • Варна
Аз не разбирам защо е това ровене в личната й трагедия, болка, рана,
И защо тя се съгласява да дава интервю на тази тема.

Мен лично не ме интересува причината да се стигне до там,
Но мъжът ми снощи се бъзикаше да имитира говора на Николета,
Та затова се заслушах и загледах. 

# 527
Каква е истината? Истината е, че се е хвърлила от терасата, а не е паднала/залитнала просто, както в началото се пишеше ката алтернативна история.

# 528
Не мисля, че някой би ровил толкова, ако тя самата не търсеше поле за изява в медиите.

# 529
  • Gotham City
Няма да има продължение до колкото разбрах. Иначе, то тя какво да каже? Промотират го като "Само тук ще чуете ЦЯЛАТА ИСТИНА!!!!" , а реално не и задават въпроси, свързани с тази истина
И каква е истината? Някой разбра ли. Не гледах внимателно, между другото и двата пъти, но миналата неделя ни- що,  ама нищо! не си спомняла от инцидента и от реанимация. А снощи си спомня как идвали Илиана и Наско, момичетата, как плакал Сашо. Последно помни или не помни? То е ясно, че никаква истина нямаше да ни каже, не съм и очаквала, но някак в монатажа да се бяха постарали. Разбрахме, че е имала въпросите предварително, и че се е готвила. Това е към опусумската тъпа продукция!
И гръмкото за първи път, и само при нас.

Та както писах и преди, желая и' от сърце да се възстанови напълно! И по - добре да избягва интервюта, поне на този етап. Докато не се "намери"..

Не си е спомняла от деня, в който е паднала, иначе другото го каза и миналия път, аз за това се зачудих дори защо се повтаря същото, като миналия път го каза.

Иначе нищо не се е разбрало. За мен лично, само отпадна версията, че е заради гимнастиката, защото както стана ясно, не е била влюбена в този спорт

# 530
  • където ми харесва
И още от Бийонсе, Джей Зи и двойния корем
http://woman.-spam082-/mama-i-dete/bionse-izvadi-na-pokaz-dvojno … -parti.51019.html

# 531
  • в 1001-та нощ
Не мисля, че някой би ровил толкова, ако тя самата не търсеше поле за изява в медиите.

Мисля, че са й платили за това откровение, както и че тя желае да каже "своята версия". Коментираше, че този казал това, онзи казал онова, сега да каже и тя. И то на място, където няма да има неочаквани въпроси.

# 532
  • София
И аз гледах интервюто с Цвети и мисля, че няма да има повече продължения - поне не в предаването на Николета.
Медал от Рио аз не съм чела да има - имаше допълнителен медал за Цвети от Европейското в Холон, не от олимпиадата. Ама и Патрашкова я подхлъзна, както и за пенсията и премиите на момичетата от олимпиадата. На мен предната част от интервюто повече ми допадна, тази съвсем простееше.

# 533
  • в 1001-та нощ
На мен всичко ми звучеше, като да е режисирано и с цел да се възбуди обществен дебат за нейната пенсия и финансова помощ от съотборничките. Интервюто изобщо не ми хареса.

# 534
Тази сигурно ли е, че е била с Бербатов? Не вярвам той да погледне такава простакеса с каруцарски речник, от който доста мъже ще се изчервят ooooh!
Да ,и след като тя огласи отношенията им,той я заряза и се кротна,спря да се прави на плейбой и има  тотално затъмнение за личният му живот

# 535
Не гледах предаването, не се включвам в коментарите за Цвети Стоянова, защото имам особено отношение към хората, посегнали на живота си, но това

На мен всичко ми звучеше, като да е режисирано и с цел да се възбуди обществен дебат за нейната пенсия и финансова помощ от съотборничките.
звучи много вярно и освен, че смятам, че е точно така, смятам и, че е отвратително!
Никой не ѝ дължи нищо на Стоянова! Само това ще кажа. Никой от обществото не я е карал насила да е гимнастичка, никой не е виновен за загубата на майка ѝ(има много такива, а и други, съизмерими с това човешки трагедии около нас, непрекъснато), никой не е причина за лабилната ѝ психика и решението да сложи край на живота си. Да е благодарна, че оцеля след безумието си, че защото не е никоя, колкото са никои стотиците обикновени болни деца, които се молят за всяка стотинка за лечението си и държавата ѝ осигури лечение, което я изправи на крака, и я върна в живота. Защото, ако беше никоя, първо - едва ли щеше да оцелее и второ, едва ли щеше да е в това състояние, в което е тя. И спирам до тук.

# 536
Да е благодарна, че оцеля след безумието си, че защото не е никоя, колкото са никои стотиците обикновени болни деца, които се молят за всяка стотинка за лечението си и държавата ѝ осигури лечение, което я изправи на крака, и я върна в живота. Защото, ако беше никоя, първо - едва ли щеше да оцелее и второ, едва ли щеше да е в това състояние, в което е тя. И спирам до тук.
+1 000 000
Участията й започват да оставят все по-горчив вкус. Имам усещането, че още дъъъълги години ще се появява от медия в медия, разказвайки все по-оплетени истории (пардон спомени), опитвайки се да печели от опит за самоубийство!

# 537
Нищо оплетено нямаше за мен в това, което каза. Тя по-скоро разсъждава още като дете. И каза, че няма спомени от началото когато е приета в болницата, но след това прекара там поне месец, естествено, че ще си спомня.

А между другото, гледала съм няколко интервюта с Патрашкова и ми прави впечатление, че е много лицемерна . Има нещо в начина по който задава въпросите, когато не си харесва особено гостите  Rolling Eyes

# 538
Момичето е объркано,не е нужно да сте толкова студени и да се изказвате толкова крайно и рязко. Вети говореше много добре ,беше ясна и точна,за разлика от това което беше написала по напред една съфорумка.Явно нищо не е разбрала ,от това което Цвети каза,особено за бившата си приятелка

# 539
Наум Шопов и компания. Гаджето се било дипломирало.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт