Как да му помогна?

• 11 009
  • 103
  •   1
Отговори
# 30
Ако си ми дъщеря, аз ще те ошамаря. Та белким се сепнеш и видиш в какво си се превърнала в стремежа си да угаждаш на неуверен келеш, който си избива комплексите върху теб, и да се разкараш от него. Обичала го, обичал я, и след шамарите ревял с нея.  Tired Засякох един лаф тия дни из фб: "Казват, че щом те бие, значи те обича. Ми шибни му и ти една лопата между веждите, за да разбере, че си луда по него". На такава "любов" такъв прът. На 30 години жена и се оставя да я манипулира и да й посяга някакъв сульо, на когото довчера очите не е виждала. Запомни едно - единственият мъж в живота ти, който има право да те контролира, е баща ти. И то до 18 години. Оттам нататък всеки друг, който си позволи да опитва да налага какъвто и да е контрол върху теб, трябва или да бъде поставян на място още в началото, или да бъде изхвърлен от живота ти, когато работата е изтървана. Любов ли бе да го опишеш ...  ooooh!
Признавам пред Вас и пред себе си, че действително съм осъзната от  случващото се. Не съм вярвала, че някога ще стигна до такъв живот свързан с лафа в фб. Но ...понякога трябва хептем да изглупееш, че да се осъзнаеш. Аз също бих си ударила шамар сама на себе си. Проблема идва и от това, че дори и да искам да избягам, той ме заплашва, че ще ме съсипе.
И,как ще те съсипе? Ще ти звъни по телефона и ще те моли да се сдобрите?! Яне го слушай! Голямо момиче да се връзва на глупостите на един комплексар.

# 31
  • Варна
Офф тея са ясни.Правят се на големите мъжаги,ако обаче им скръцнеш със зъби и подвиват опашка.
Спасявай се момиче!Спаси и детето си,защото утре може да е свидетел,много е вероятно и на него да посегне.
Ако за теб не ти пука,помисли за него!

# 32
  • Варна
Поведението на този човек няма нищо общо с ревността. Ако не беше това щеше друг повод да си намери. Насилник е и точка. Такива не могат да се спасят, камо ли някой друг да ги спасява. Спаси себе си и детето. Онзи да си намери някоя друга боксова круша. Какво чакаш още?

# 33
Какво ѝ обяснявате, тя го обича и иска да го промени. Peace

# 34
  • Насред хаоса
Онзи да си намери някоя друга боксова круша.
Поправка - да се намери някой него да ползва като боксова круша. Много се ядосвам на такива индивиди - правят се на големи мъже пред по-слаби от тях, а ако им се прати някой якичък да им подшушне едно-друго по неговия си начин, миризмата след тях остава дни наред. Аман от смотаняци!

# 35
Онзи да си намери някоя друга боксова круша.
Поправка - да се намери някой него да ползва като боксова круша. Много се ядосвам на такива индивиди - правят се на големи мъже пред по-слаби от тях, а ако им се прати някой якичък да им подшушне едно-друго по неговия си начин, миризмата след тях остава дни наред. Аман от смотаняци!

И защо пък да не?
Докато има балъци,ще има и тарикати.
Докато има жени които с готовност влизат в ролята боксова круша,ще има и мъже боксьори.

# 36
Честно казано точно преди една година говорех на моя близка приятелка, че не трябва да допуска някой да контролира живота и, защото и тя беше в подобна ситуация, но при нея нямаше физическо посягане. Ето, че една година по-късно аз съм дори по-зле от нея. Осъзнавам, че ревността, физическата разправа и този психически тормоз не са нормални. Но някак си ме е страх....страх да остана с него и страх да го напусна, за това в момента сме във фазата на доказването.Спрях всякакъв вид комуникации с мой приятелки, защото те биха ми действали отрицателно.От работа вкъщи и дори до магазина ми е гузно да отида, защото може да видя някой познат и след това се започва с обидите.От сутрин до вечер са едни нападки и едни обиди....дори аз се чудя понякога как ги изтърпявам. За това писах и тук, защото вярвам, че има доста такива шматки, като мен който са се спасили някак.

Я си прочети този пост и сама си отговори! Той е един посерко и това, че те заплашва въобще не трябва да те спира, а напротив. Има си ограничителни заповеди, има си начини.

# 37
Няма как да обясня какво точно изпитвам, защото толкова вече съм се объркала тотално, че понякога се чудя дали аз или той има нужда от адекватна помощ. Зная също, че няма как да Ви опиша чувствата си който изпитвам при мисълта да тръгна, защото няколко пъти го правя и винаги стигаме до едно....връщане на зад. Физическо посягане обеща, че няма да има (няма как да повярвам), притесняваме другото психическото напрежение на което ме подлага. Имам чувството, че нещо се е загнездило в главата му и въображението, че имам любовници (макар, че вътрешно във себе си съм сигурна, че знае че не е така) и че всяка моя крачка за него е свързана с друг мъж.(КОЕТО НЕ Е ТАКА.Отдадох се само на него).Болно ми е, че не мога да избия това от главата му, колкото и да се опитвах. Последният път когато му казах, че приключваме и не искам да ме търси думите бяха цитирам: "Боклук, ще те съсипя! Ще бъдеш потрошена, ще бъдеш изкарана да проституираш, ще направя така, че да ти вземат детето, ще направя така, че да те махнат от работа, ще те унижа публично!"  Това са част от думите който той всекидневно употребява в яда си. След това казва да избирам дали ще съм само с него или да се махам и след това да нямам нормален живот.
И когато утихнат страстите се започва. "Ти ме доведе до тук ти си виновна, аз друга жена не съм обичал и уважавал казвам тези неща в яда си и ти знаеш, че не бих ти навредил"
А смс-и колко има с обиди.... И накрая аз осъзнато разбирам моята грешка, че толкова много се оплетох и така му позволих да ме срине психически, а мога да твърдя, че бях доста силна жена до сега..... и изведнъж докато се обърна и нещо е станало с мен. Няма как да го опиша....може би жени който са минали през това знаят какво в чувството.

# 38
Извинявайте оплетох и Вас с моите глупости. Писах тук, за да видя дали някой е успял да преодолее това коварно нещо с ревността, а не за да Ви губя времето с излишни драми.

# 39
Ице, това момче има психически проблем и е хубаво да го видиш докато е време.

# 40
Това коварно нещо се преодолява единствено с раздяла. bouquet

# 41
Извинявайте оплетох и Вас с моите глупости. Писах тук, за да видя дали някой е успял да преодолее това коварно нещо с ревността, а не за да Ви губя времето с излишни драми.

Той не те бие, защото те ревнува. Бие те, защото е насилник. Ако не е ревност, ще те удря по други причини - я манджата загоряла, я си го погледнала накриво. Тъй че и да имаше вълшебно лекарство срещу ревност, проблемът си стои: една жена с ниски критерии и един мъж агресор.

# 42
Няма как да обясня какво точно изпитвам, защото толкова вече съм се объркала тотално, че понякога се чудя дали аз или той има нужда от адекватна помощ. Зная също, че няма как да Ви опиша чувствата си който изпитвам при мисълта да тръгна, защото няколко пъти го правя и винаги стигаме до едно....връщане на зад. Физическо посягане обеща, че няма да има (няма как да повярвам), притесняваме другото психическото напрежение на което ме подлага. Имам чувството, че нещо се е загнездило в главата му и въображението, че имам любовници (макар, че вътрешно във себе си съм сигурна, че знае че не е така) и че всяка моя крачка за него е свързана с друг мъж.(КОЕТО НЕ Е ТАКА.Отдадох се само на него).Болно ми е, че не мога да избия това от главата му, колкото и да се опитвах. Последният път когато му казах, че приключваме и не искам да ме търси думите бяха цитирам: "Боклук, ще те съсипя! Ще бъдеш потрошена, ще бъдеш изкарана да проституираш, ще направя така, че да ти вземат детето, ще направя така, че да те махнат от работа, ще те унижа публично!"  Това са част от думите който той всекидневно употребява в яда си. След това казва да избирам дали ще съм само с него или да се махам и след това да нямам нормален живот.
И когато утихнат страстите се започва. "Ти ме доведе до тук ти си виновна, аз друга жена не съм обичал и уважавал казвам тези неща в яда си и ти знаеш, че не бих ти навредил"
А смс-и колко има с обиди.... И накрая аз осъзнато разбирам моята грешка, че толкова много се оплетох и така му позволих да ме срине психически, а мога да твърдя, че бях доста силна жена до сега..... и изведнъж докато се обърна и нещо е станало с мен. Няма как да го опиша....може би жени който са минали през това знаят какво в чувството.

Сега с тези SMS-и отиваш в полицията и подаваш една жалба или още по-добре, отиваш при адвокат и той свършва всичко. Мен бившият колко ме е заплашвал и с какво...Бъди сигурна, че този изрод ще ти съсипе живота, а и ще те наранява физически - и теб, и детето.

# 43
  • София

Пак ще ти кажа, че това не е ревност, а болестно състояние.
Само си направи анализ и ще видиш, че всъщност, той избухва от всичко, ти си виновна дори и че дишаш, а като реагираш, веднага включва заплахи и обиди, уж че си го предизвикала да ревнува.

Аз спирам дотук, защото явно ти не искаш да чуеш истината- че с болен мозък оправия няма и трябва да се спасяваш, защото и дете имаш.

# 44
За първи път да ми мине през ума, че дадена тема може да е пързалка. Но може би това са хората, за които слушаме по новинарските емисии.
Нямам какво да кажа на авторката, освен да си обира крушите час по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт