Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 769
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Аз след трансфера настигнах и Наталия, каза че мога да пия хомеопатични и парацетамол, ако имам температура. Бях със сополи и кашлица и пис Инфлуцид и проспан сироп.

# 556
След две седмици ми е първата инжекция декапептил. И аз съм болна та болна. Нос тече гърло боли. И пия сироп за кашлица и хербитусин. Но не се оправям. Не смея да пия антибиотик да не объркам нещо

# 557
След две седмици ми е първата инжекция декапептил. И аз съм болна та болна. Нос тече гърло боли. И пия сироп за кашлица и хербитусин. Но не се оправям. Не смея да пия антибиотик да не объркам нещо
Никакъв антибиотик освен ако от клиниката не разрешат.  Тъпчи се с всичко хомеопатично, с бабини илачи квото дойде на ум. Топли краката в морска сол + докато ги киснеш пиеш горещ чай с лимон и мед, увита с одеало да се изпотиш хубаво и като свършиш с чая и топленето веднага се преобличаш и загъваш под одеалото Hug и да се оправяте бързичко

# 558
Обрива и сърбежа и тази сутрин са на лице.
Някой може ли да ми даде номер на Яница или Наталия?

# 559
0897979285 Номера на Яница

# 560
Много благодаря. Преди малко се обадих на Наталия обаче и каза,че ще ми звънне после да каже какво е казал доктора.
Умрях от притеснение,че й звъня. Много ме е срам  Blush Blush Blush

# 561
Ма то си е за голям срам хихих, и аз се притеснявам когато трябва да звъня ама то си е наложително от твоя страна апък в клиниката не хапят, така че не се притеснявай . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 562
Обрива и сърбежа и тази сутрин са на лице.
Някой може ли да ми даде номер на Яница или Наталия?

Аз пък реагирах така на всяка инжекция Цетротид.... За болка по време на инжектиране - много лека, но след 10 мин зачервяване, обрив и луд сърбеж... след час- два всичко се успокояваше. Всеки организъм е различен. Ако обрива и сърбежа изчезва след около час, не виждам от какво да се притесняваш. Но все пак от клиниката ще преценят най-добре. Обадиха ли ти се с обратна информация?

# 563
Явно си е до организъм. Първият ден не извадих инжекцията по-рано от хладилника и директно от там я поставих. Направо не знам от къде ми дойде тази болка.
Днес я извадих 30мин. по-рано и я бих много,ама много бавно. Пак имаше болка,но по поносима. Обрива и сърбежа си бяха там след това.
Аз затова се бях успокоила,понеже след 2 часа няма нищо,но около мен всички ме посъветваха все пак да се обадя.
Наталия ми върна обаждане. Доктора е казал,че това се случва много рядко,но няма проблем и да продължавам да ги бия въпреки дискомфорта. Ама това да е проблема де,всичко друго да е наред:))))

# 564
Здравейте момичета.Днес на прегледа доктора вида три фоликула по 17,18 мм.Явно това ще е,няма да станат повече въпреки силната стимулация.В четвъртък ще ми е пункцията.Много ме притеснява ,че са само три.Но дано са качествени.В сряда в 23 ч ще си сложа овертрила и в 11сутринта ще е пункцията.Дано всичко е наред.Много ми е притеснено.

# 565
stz2, аз бях само с два, дано в тях да ти е късметчето! Успех!

# 566
Благодаря ти Sali.Дано.Успех на всички момичета .Има ли някоя пункция в четвъртък?

# 567
Ехааа,Стз,вчера почна и вече дойде пункцията. Супер:)))
На теб ти трябва 1,така че не се отчайвай! Успех и дано е сред тези трите и скоро се похвалиш с добри новини:)

# 568

Излязоха резултатите от изследванията. Вит Е си е нисък. От минимални 30 моят е 20.68. А пия вит Е на Джеймисън. Какво да направя?

# 569
Благодаря Мадлен:hugs:.Ами стимулацията ми беше по къс протол към  10 дена и то с големи дози.Но явно не отговарям добре.И сега ще видим какво ще стане в четвъртък.Успех момичета:kissing_heart:

Общи условия

Активация на акаунт