МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 63-та ТЕМА

• 99 016
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ще сменям SilverCrest с 12 програми (черна), но искам да попитам колко струват две бъркалки, понеже са олющени  и според мен не е добре да се готви с тях?

# 316
  • Буркина Фасо
5-10 , а съм чул и за 20 лв.  зависи от модела.
напиши на чичкото " бъркалка за хлебопекарна"  и ще видиш.

# 317
  • София
25 лева за комплект от казанче и 2 бъркалки. Само за бъркалки не съм се интересувал. Това за Силвър Крест, де.

# 318
  • София
SilverCrest SBB 850 B1
Само бъркалки

# 319
  • София
Звъниш на бушоните и питаш. Те са официалния недосервиз за повечето лидълски работи - http://www.bushona.com/kontakti/

Ето и тяхното предложение за бъркслки - http://www.zigifly.com/igrachki/rezervni-chasti-i-konsumativi-za … -za-hlebopekarna/

П.П. Виждам, че и те са решили да се възползват от коледните празници. През лятото цената на комплект бъркалки и казанче беше 25 лева а сега е 32 Imp

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 10:55 от Mунчо

# 320
  • София
Тези са се побъркали...аз ѝ търся 70лв...а ще дам 25?
В алиекспрес/ибей освен да се пробвам на късмет.. все пак всичко е китайско.
И после ще им подбия цените Smiling Imp

# 321
  • София
Тези са се побъркали...аз ѝ търся 70лв...а ще дам 25?
В алиекспрес/ибей освен да се пробвам на късмет.. все пак всичко е китайско.
И после ще им подбия цените Smiling Imp
Tи кога си я купи и защо я продаваш?

# 322
  • София
Преди 2г и нещо, но не я ползвам от повече от година. Бъркалките са за смяна
Ще я сменям с по-голяма и с керамично покритие.

# 323
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте! Доста поизчетох, сега да се похваля - чисто нов собственик съм на машина за хляб. От две седмици я имам, почти всеки ден правя и нямам неуспешен опит. Това, което най - много ми харесва е, че има два контейнера - един единичен и един двоен. Основно двойния ползвам, правя един черен и един бял хляб, заради различните предпочитания на мъжете в къщи. Та, така - похвалих се, ще се навъртам наоколо да се усъвършенствам при вас. Безкрайно ми бяхте полезни - благодаря!

# 324
  • София
Звъниш на бушоните и питаш. Те са официалния недосервиз за повечето лидълски работи - http://www.bushona.com/kontakti/

Ето и тяхното предложение за бъркслки - http://www.zigifly.com/igrachki/rezervni-chasti-i-konsumativi-za … -za-hlebopekarna/

П.П. Виждам, че и те са решили да се възползват от коледните празници. През лятото цената на комплект бъркалки и казанче беше 25 лева а сега е 32 Imp
И бушона са със същите цени, случаЕност... #Cussing out
Аз ще се разровя за бъркалки наИзток ...нещо на реална цена.
Ще ползвам жокера от горния линк:

Тук, ще намерите списък с модели машини за хляб, за които знаем от нали клиенти, че са съвместими със СилвърКрест:
SilverCrest SBB 850 A1
SBB 850 B1
SBB 850 EDS A1
KH 1171
Finlux FBM-1480
Brotmaschine XBM1238
ЕТА – SIESTA
TRION“ BAKY

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 11:15 от bubanka

# 325
  • София/Варна
Здравейте! Доста поизчетох, сега да се похваля - чисто нов собственик съм на машина за хляб. От две седмици я имам, почти всеки ден правя и нямам неуспешен опит. Това, което най - много ми харесва е, че има два контейнера - един единичен и един двоен. Основно двойния ползвам, правя един черен и един бял хляб, заради различните предпочитания на мъжете в къщи. Та, така - похвалих се, ще се навъртам наоколо да се усъвършенствам при вас. Безкрайно ми бяхте полезни - благодаря!

Добре дошла в отбора Simple Smile

# 326
  • Варна
Здравейте момичета. Дали става маслено тесто за курабии да се омеси в хлебопекарната? Брашно, пудра захар, яйце и масло ....
След като се развали старата ми хлебопекарна/от Ларедутските по 10Е, дълги години ми служи/ си купих нова, ето тази Тефал.
Само няколко вида хляб правих с нея, засега багети не съм, че нямам време. Надявам се да успея и с тях.
Но сега масленото тесто ми е на дневен ред.
Ме bouquetрси предварително

# 327
  • на Мелмак
Става и маслено и за меденки 😉.
Аз я имам от няколко години и до багети не стигнах, въпреки че бях толкова убедена, че основно това ще правя 😁.
Иначе честито!
Машината е хубава, моята е Мулинекс.

# 328
Точно вчера месих маслено тесто - само брашно, масло, захар и 2 лъжици прясно мляко. Стана идеално в програмата за тесто за пица!

# 329
  • Сф
Нали четох вчера, че бъркате меденките в хлебопекар ата, и реших днес и аз така да направя. Грешката ми беше, че избумках цялото брашно на веднъж и стана на маслени трохи. Сложих още едно яйце и олио, ама пък станаха въз мазнички. Криво ляво ги опекох, май стават за ядене. Друга година слагам постепенно брашното и преценявам кога е достатъчно, а сега избумках цялото. Другия път ще знам.

Общи условия

Активация на акаунт