Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 860
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Виктория Андреевна, благодаря за бързия отговор. От къде мога да си купя този шампоан, който препоръча? Ще изчакам и мнения за Елсев-а и ще реша Simple Smile

# 151
Здравейте момичета  bouquet

В една от по - предните теми видях, че се кометираше талка за тяло на Felce Azzurra. Искам да си купя за лятото, но никога не съм използвала подобен продукт и имам някои въпроси.

- Видях, че се нанася след душ на суха кожа. Преди това слагате ли лосион за тяло например или директно талка?
- Освен, че предпазва кожата от изпотяване - не я ли прави прекалено суха?   newsm78
- Имате ли други предложения за талк, освен този на Felce Azzurra?

Simple Smile
Ползвам пудра за тяло на Bronnley, тя е по- скъпа, но, принципно, може да се ползва всякаква, включително и бебешка, въпрос на предпочитания. Слагам върху мишници, под гърдите и върху стъпалата, с една дума, върху изпотяващите зони. След дезодорант, крем за крака или лосион за тяло, когато кремовете са попили вече. Не прави кожата суха, просто дава едно копринено усещане. Единствено, гледам да не прекалявам, и да ползвам по- рядко, защото съм чела, че талка е бил вреден.

# 152
  • Sofia
Буб370, за фдт на Римел - това че стои естествено, означава ли, че не е много покривен?
В процес на търсене съм на много покривен фдт, но който да не е като маска и да е за смесена кожа. В момента ползвам True match на Лореал, много си го харесвам, но не ми е достатъчно покривен, имам доста разширени капиляри. Загледах се вчера във фдт мус на Есенс - някакви отзиви?  newsm78

# 153
  • Бургас
Савина,знам,че темата е за евтините продукти,но аз ти предлагам да пробваш този фдт на Ла Рош-http://www.laroche-posay.bg/tretirashti-produkti/Toleriane-Teint … d0%b4-p10399.aspx Страхотен е,слага в джоба си доста фдт от високия клас за мен,а аз имам опит с доста такива.В аптеките е около 40лв,на намаление около 30 ми излезе,жесток е!

# 154
Буб370, за фдт на Римел - това че стои естествено, означава ли, че не е много покривен?
В процес на търсене съм на много покривен фдт, но който да не е като маска и да е за смесена кожа. В момента ползвам True match на Лореал, много си го харесвам, но не ми е достатъчно покривен, имам доста разширени капиляри. Загледах се вчера във фдт мус на Есенс - някакви отзиви?  newsm78

Ами според мен е покривен. Когато ми излезе пъпка или някакво зачервяване ги заличава. Аз разбира се слагам и малко коректор (за всеки случай  Embarassed ) Зимата бях на ски и получих малко неприятен загар на очила, взех си по тъмен нюанс и така да се каже замазах положението. Мога да кажа, че не е и тип маска. За капиляри не знам дали ще помогне. На повечето щандове на Римел има мостри, така че спокойно може да пробваш.

# 155
Виктория Андреевна, благодаря за бързия отговор. От къде мога да си купя този шампоан, който препоръча? Ще изчакам и мнения за Елсев-а и ще реша Simple Smile
Авиата е от аптека Медея, не съм го виждала по дрогерийте, но сигурно го има. Другите два ги има в Елитис, виждала съм ги и по малките квартални магазинчета. Освен това този шампона ми изчисти и финия прах, с който се боря от месеци, и който не се повлияваше от никакви лечебни шампоани.

# 156
  • Хасково

Аз съм доволна от Revlon Color Stay , мисля , че е по-покривен от True Match , друг много покривен фон дьо тен е Виши Дермабленд 3д мисля , че се водеше , пробвала съм го от мострички , доста гъста консистенция , покрива всичко , но стои като маска Sad Пробвай преди фон дьо тена да нанасяш коректор - Catrice Camouflage е много покривен  Hug

# 157
Авиа също ги има в Елитис, но от етикета не схващам каква е разликата м/у различните видове. Само в аромата ли?

# 158
Аптекарката каза, че е само в аромата.

# 159
  • София
Скрит текст:
Авиата е от аптека Медея, не съм го виждала по дрогерийте, но сигурно го има. Другите два ги има в Елитис, виждала съм ги и по малките квартални магазинчета. Освен това този шампона ми изчисти и финия прах, с който се боря от месеци, и който не се повлияваше от никакви лечебни шампоани.
Шампоани Авиа видях в аптека Ремедиум.Малко шише, около 2 лв. беше.

# 160
Как 2 лв?  Shocked Моят беше 3.70 в 250 мл шише.

# 161
  • София
Как 2 лв?  Shocked Моят беше 3.70 в 250 мл шише.
Малка опаковка беше, не 250 мл.

# 162
Не останах с впечатлението да имат опаковки от 250 мл. И в сайта им има само от по 180 мл за 4.39 лв. За маските за коса знам, че има и в по-големи разфасовки, които в Ремедиум не се предлагат, може и с шампоаните да е така, но и на други места съм засичала само от по 180 мл и то не за 2 лева.

https://remedium.bg/brand/2725/avia.html

# 163
А, значи моето 180 мл. ще да е било. А аз се чудя как така свърши толкова бързо  Grinning

# 164
  • Бургас
Влизам да похваля дневния крем на Арома 30+ Hyaluron+Retinol.За дами с мазна кожа е идеален.Попива за няколко минути,не оставя мазни следи.Леко опъва кожата,за дами със суха кожа няма да е най-добрата грижа.На мен ми изглажда кожата,много,много съм доволна.
Имам и нощен и околоочния от същата серия,трябва да ги пробвам.
За сега ползвам само дневния,слагам го и около очите и изобщо не ми люти.Чак не мога да повярвам,защото на мен дори околоочните на други марки ми налютяват.

Общи условия

Активация на акаунт