Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 118 776
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
На мен от шампоаните на Здраве против пърхот ми излиза пърхот.  Laughing Най-добре ми действа Деркос на Виши, но май не е за тази тема. От бюджетните съм доволна от лосиона против пърхот на Евтерпа.  Peace

# 211
  • където ми харесва
bambinnah, благодаря ти Simple Smile
Не ми отмъщава заради честото миене. Последните 2 месеца не бях пускала климатик, съответно я миех през ден. Но сега положението е страшно, сух шампоан помага през деня (след измиване), но не я ли измия вечерта на следващия ден е трагедия някаква. Ако ме видиш на улицата, ще кажеш че не съм си мила косата от седмица.
Иначе тренирам джудо Simple Smile

# 212
снощи понеже  нямах време за други поправки за това, че ми се лющи скалпа, докато правя из къщи си намазах кожата на главата с бадемова маска и стоях така докато се изкъпя, после пак сложих докато се къпах , и за сега е добре, и косата ми е лъскава и тежка и не е разхвърчана Simple Smile

# 213
  • Deutschland
Аз бях доволна от бадемовата маска на Евтерпа.Сухата ми коса буквално оживяваше след употребата й. Намирах я трудно обаче и редувах с Гарниер и Орзен, но последната не ми повлия добре.

# 214
В ДМ или Лили мога ли да намеря някаква що годе хубава четка за фдт? Никога не съм заглеждала тази част от магазините.

# 215
  • Перник
В ДМ или Лили мога ли да намеря някаква що годе хубава четка за фдт? Никога не съм заглеждала тази част от магазините.

Мисля, че в Лили продават четките на Ecotools. Не съм сигурна доколко спадат към "евтините", но при положение, че една четка при мен изкарва мин. година при ежедневно ползване, 13 лв. не са висока цена Peace

# 216
В ДМ може да намериш гъбка за фдт. Четките им обаче по мое скромно мнение не стават. В Лили може да погледнеш четките на Екотулс и на Аура. И двата варианта са добри, като Аура са по-изгодни. Но не съм сигурна дали имат точно четка за фдт.  Peace

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 12:16 от esmeralda23

# 217
Миналата седмица в Лидъл имаше четки за гримиране. Не знам, обаче, има ли ги досега, хубави ли са, и не си спомням, имаше ли там специално за ФДТ.  Simple Smile Иначе, си спомням, че някъде много хвалиха гъбички от ДМ, такива, във формата на яйце.

# 218
Гъбка имам, момичета. Peace От Али-то, за 0.70$  Mr. Green Същата като в ДМ.
Доволна съм, но исках да пробвам и четка да видя с кое ще ми е по-лесно, пък и обмислям покупка на течен фдт.
Ще проверя на място тези Екотулс (видях онлайн, че едната четка е около 13-14 лв.) и тези Аура. Ако не, пак ще е Алито. Laughing Благодаря  bouquet

П.с. Доволна съм от хидратиращото кремче с дюля на Биотен. Имах притеснения да не запушва пори, но за сега не съм забелязала, но не знам дали това се дължи на самия крем или по-скоро на това, че ползвам медицински продукти за измиване и ако има запушване, то аз го регулирам при измиването. Ама че го обясних. ooooh!

# 219
  • Перник
Гъбка имам, момичета. Peace От Али-то, за 0.70$  Mr. Green Същата като в ДМ.
Доволна съм, но исках да пробвам и четка да видя с кое ще ми е по-лесно, пък и обмислям покупка на течен фдт.
Ще проверя на място тези Екотулс (видях онлайн, че едната четка е около 13-14 лв.) и тези Аура. Ако не, пак ще е Алито. Laughing Благодаря  bouquet
...

С четка е по-икономично. След години нанасяне на фон дьо тен с гъбка в началото ми беше малко странно с четката, но бързо свикнах.

# 220
VIP, ако купуваш от Алито, изобщо няма смисъл да търсиш тук. Китайските четки са доста добри и много по-евтини от нещата, които са продават тук.  Peace

# 221
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Против пърхут открих специалния микс Simple Smile и работи безотказно - поне при членовете на моето семейство Simple Smile Купих си маска за коса с арганово масло от Лили 1000 мл. - такава:

Скрит текст:
Сипвам си в кутия 200-250 мл. и добавям по 15 капки от следните етерични масла: чаено дърво, карамфил и лавандула Simple Smile

# 222
Поръчах си шампоан п/в пърхот с репей и чаено дърво на Орифлейм,ще пиша тук за отзиви,6.50лв. е Simple Smile

# 223
  • Стара Загора
В китайските сайтове - buyincoins или aliexpress има доста четки, които си заслужават повече от гъбите и Екотуулс според мен. За експерта на Real Techniques е ясно вече. Снощи видях и прословутите четки от Lidl, ами за мен са кофти. Сплескани и от някои стърчат косми. За тези пари ще взема копия от али...

# 224
Да, копията на Real techniques от китайски сайтове са доста добри. На 1/3 от цената на оригиналните четки са, а разлика във външния вид и в работата им няма. Имам и оригинални, и имитация. Доволна съм еднакво и от двете.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт