Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 118 790
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Маска с кисело мляко и сода хлебна си направете за лющещ се скалп, при нужда се повтаря. Пробвайте някой неутрален бебешки според мен, докато отшуми проблема.

# 196
Орзена го развалиха. И аз преди страшно много го харесвах, особено аромата на виолетки след  измиване  Laughing но последния път скалпът ми започна да се лющи на 2-3 измиване и директно го изхвърлих.

# 197
Шампоани много харесвах тези на Рубелия, но смениха опаковките и завишиха много цените, а с тези руна които сме в къщи, няма как да купувам. Много харесвам на Милва шампоаните, проблем е че не се продават навсякъде.
Маска си взех на Лорис с какао, доволна съм. Шмапоани сега купувам УОШ & ГО, за сега е добре.

# 198
  • където ми харесва
Да, премиващи шампоани и твърде често миене са главните виновници. Ако честото миене е неизбежно заради спорт или нещо подобно, има си шампоани и за това и наистина вършат работа Simple Smile
Я дай идея за такъв шампоан? Мия си косата всяка вечер. Няма как, става мноооого зле, ако я мия през ден. Офиса ми е такъв, че се налага постоянно да работи климатик, иначе не се трае нито лятото, нито зимата. Освен това, през ден съм на тренировка и е абсурд да не си измия косата.

# 199
Да, премиващи шампоани и твърде често миене са главните виновници. Ако честото миене е неизбежно заради спорт или нещо подобно, има си шампоани и за това и наистина вършат работа Simple Smile
Я дай идея за такъв шампоан? Мия си косата всяка вечер. Няма как, става мноооого зле, ако я мия през ден. Офиса ми е такъв, че се налага постоянно да работи климатик, иначе не се трае нито лятото, нито зимата. Освен това, през ден съм на тренировка и е абсурд да не си измия косата.

https://www.dm.de/balea-shampoo-ph-5-5-hautneutral-p4010355090669.html
Заповядай.
https://www.dm.de/sebamed-shampoo-every-day-p4103040392015.html - този пък е специално за спортисти, които предполагаемо си мият косите често. Пак е много хубав!
Може и да я премиваш, затова да се опитва да ти отмъсти :д Пробвай с тези и виж как ще е на следващия ден. Другата опция е безсулфатен, не съм се интересувала в детайли, понеже не мога да си мия косата с непенещ се шампоан, психическа бариера ми е - имам чувството, че не е чиста. Но са доста по-щадящи!
Можеш да се опиташ да я свикнеш на през ден, трудно е и ще имаш няколко пъти кофти коса, но в действителност свиква да се омазнява по-бавно. (Това, което е "кофти коса" за мен в повечето случаи дори не се забелязва от околните, малко съм луда и претенциозна в това отношение!)
Не знам какво тренираш, след кардио и аз непременно я мия, затова си напасвам дните. Имаше една картинка във фб как е цял алгоритъм да си изчислиш дните за миене на коса, ами... такова е при мен  Mr. Green
И добър сух шампоан помага доста за след спорт.

# 200
Аз накрая купих такъв за проба един ш-н Сери за обем. Не че имам нужда, но другите съвсем не бяха за моята коса  Simple Smile

# 201
  • Бургас
Аз най-накрая си намерих молив за очи,син,който да не ми раздразни очите. Не е търсеният от мен цвят,но пак ми върши работа. Та молива е на Габрини. Преди години съм ползвала тяхна спирала и молив. За цената са си супер.

# 202
След поредната покупка на продукт на Mixa мога да ги препоръчам на всеки с чувствителна и суха кожа. Доскоро ползвах кремове на Виши, Биодерма и подобни. Но продуктите на Mixa смело мога да кажа, че са на същото ниво. Очарована съм от крема с 8% глицерин, попива добре, не лепне, успокоява кожата. А цената му е супер! Няма и 10 лв!

# 203
  • Стара Загора
Пробвайте да капнете 4-5 капки масло от чаено дърво в шампоана и след 2-3 измивания трябва да ви се успокои скалпа. Peace

# 204
А някой слагал ли си е водка в шампоана-действало безотказно срещу пърхот??!

# 205
Против пърхот препоръчвам шампоан "Здраве".

# 206
При мен ефекта е обратен.

# 207
Аз съм ползвала този за мазна коса с лимон и с хума. В момента на пазара няма други, които да ми понесат. От всеки друг главата ми е на рани.

# 208
Аз съм ползвала този за мазна коса с лимон и с хума. В момента на пазара няма други, които да ми понесат. От всеки друг главата ми е на рани.
Лимон и хума ш-н ЗДРАВЕ?Ще опитам,какво са още 5лева на вятъра хахаха,вече се настроих за безкрайно търсене...

# 209

Общи условия

Активация на акаунт