Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 118 065
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • София
В момента ползвам такъв шампоан и балсам за склонна към омазняване коса, никак не са лоши – https://remedium.bg/le-petit-olivier.html   Мисля да пробвам и другите им продукти.

# 271
  • Бургас
Петенце Цветенце,благодаря за мнението.Аз току що се боядисах и ползвах друг шампоан за измиване на боята,но може би следващия или по-следващия път ще ползвам Шаумата.Ако забележа нещо като косопад,изхвърлям го веднага.

# 272
Петенце Цветенце,благодаря за мнението.Аз току що се боядисах и ползвах друг шампоан за измиване на боята,но може би следващия или по-следващия път ще ползвам Шаумата.Ако забележа нещо като косопад,изхвърлям го веднага.

Също забележи дали отмива много от боята, тоест дали прави пяната цветна, понеже е доста премиващ. Ако пада бързо боята от него, не си заслужава. В това отношение поне шампоаните за боядисана коса нямат грешка. Когато съм пробвала боя, последно ползвах Нивеа за боядисана коса и изобщо не сваляше цвета, но сега незнам дали не са развалили и него.

# 273
  • София
Пантенол са оуснали едни кремчета за изгаряне по 4-5 лв, които са страхотни и като крем за лице. Съдържат наистина активни съставки за възстановяване на кожата.
Ще се пробва. В аптека ли да търся?
Да, в големите аптеки.
Може ли линк/снимка, да знаем какво да търсим в аптеката?Благодаря!
Ето нещо такова трябва да е. Не намерих снимка точно на този, който аз си купих.
http://omega-pharma.lv/uploads/products/PF_face_cream_WEB.jpg
Има крем и гел. Аз си взех крема, но не е гъст или мазен, даже е много приятен.

# 274
  • където ми харесва
Ползвате ли шампоаните Хед'н'шоудърс?
Имате ли отзиви за тях?

# 275
С ментол ми е най-любим,но нещо не го купувам,няма причина...
Ти ме подсети сега за тях.

# 276
  • Бургас
Ползвате ли шампоаните Хед'н'шоудърс?
Имате ли отзиви за тях?
Да,имат един лилав за обем.Единственият,който ми прави уау ефект на косата.Но не го купувам,че ми смъква много бързо боята.Ако се боядисваш тези шампоани не са много подходящи за боядисана коса.Това е лично мое мнение.Сега съм в постоянно търсене на шампоан,който да не смъква боята,а да има същия ефект.За сега не съм намерила.

# 277
Аз имам кремове на Natura siberica. Много ги харесвам. Изцяло найрални са и ми се отразяват добре на кожата.  Peace

# 278
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В момента ползвам такъв шампоан и балсам за склонна към омазняване коса, никак не са лоши – https://remedium.bg/le-petit-olivier.html   Мисля да пробвам и другите им продукти.
Аз от балсама не останах очарована.

# 279
  • където ми харесва

Не се боядисвам, значи този проблем отпада.
Взех на мъжа ми класическия, видях че му помага с лющенето на скалпа, реших да се допитам и до вас дали да не го тествам и аз.
Имам спомени от едно време. Като го пуснаха, беше страхотен шампоан, после рязко го развалиха и спрях да купувам.
Така като чета, явно пак са го оправили.
Мерси за отзивите! bouquet

# 280
  • Deutschland
Нивеа 2 в 1 се справи добре с косата ми. Не утежнява, усещам я жива и хидратирана. Водата тук е наситена с много варовик и рядко някой шампоан ми действа така, дори любимия ми Гарниер с маслина. Тази Нивеа е за всеки тип коса и има екстракт от акация. Едно време бях фенка на този тип 2 в 1, но отдавна не бях ползвала. Жалко, че косата ми бързо привиква и скоро пак ще търся нещо ново Sad

# 281
  • София
Ето нещо такова трябва да е. Не намерих снимка точно на този, който аз си купих.
http://omega-pharma.lv/uploads/products/PF_face_cream_WEB.jpg
Има крем и гел. Аз си взех крема, но не е гъст или мазен, даже е много приятен.
В "Лили" има кремчета Пантенол, при слънцезащитните стоят. Peace

# 282
  • offshore & overseas
Здравейте,

Аз предишни години купувах спрея на Пантенол за децата и бях страшно доволна. Сега може би ще пробвам и крема/гела. Thinking

А как се използва за лице, като дневен крем ли, или няма значение?

# 283
  • Варна
Минала година бях взела Пантенол с алое,много ми хареса ароматът,един по-особен някак.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 13:58 от gali-presi

# 284
  • София
Аз го ползвам като нощен, защото за дневен слахам с фактор, а и се нафявам активните съставки да действат по-добре нощем.

Общи условия

Активация на акаунт