Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 824
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Ам...Петенце Цветенце, мисля, че трябва да благодариш на друга потребителка  Grinning аз само се оплаках от лосиона за тяло на Дав. Но ако трябва да съм полезна за крем за ръце, Глизолид едно време беше мого добър, надявам се да не са го развалили.
За балсам за устни, в момента лекувам зверско възпаление от едно червило на Ейвън. Накря си купих от безмитния на Кулата един балсам на L'Occitane за не много скромните 8 евро, който бил с масла и не знам си още какво, но проблемът продължава.  ooooh! Мисля, че ми трябва нещо по-силно и лечебно.

# 61
  • София
Петенце Цветенце,

Вчера ми похвалиха и този със зехтин на Балеа, също няма парафин - https://www.dm.de/balea-handcreme-olive-p4010355055934.html При физическа работа, включваща много работа с ръце и постоянно използване на дезинфектанти, този крем спасявал. Аз в момента имам и не ми се трупа, но ще си го купя есента Simple Smile

Аз имам този крем.Много добре се справя със сухите ми ръце.Според мен е по-добър от Глизолид.

# 62
Виктория Андреевна, мисля, че след като вече имаш дерматит, маслата само ще влошат проблема.

# 63
Всъщност балсамът с маслата свърши работата наполовина. Устните се успокоиха, не болят и не са зачервени. Сега само се белят като за световно. Дали е дерматит, не съм сигурна. Не съм посетила лекар, но ако проблемът продължи, ще го направя. За всеки случай нещата се подобряват.

# 64
Все пак мога да препоръча балсамчето с невен на Алверде, зимата много ми помогна.

# 65
Ам...Петенце Цветенце, мисля, че трябва да благодариш на друга потребителка  Grinning аз само се оплаках от лосиона за тяло на Дав. Но ако трябва да съм полезна за крем за ръце, Глизолид едно време беше мого добър, надявам се да не са го развалили.
За балсам за устни, в момента лекувам зверско възпаление от едно червило на Ейвън. Накря си купих от безмитния на Кулата един балсам на L'Occitane за не много скромните 8 евро, който бил с масла и не знам си още какво, но проблемът продължава.  ooooh! Мисля, че ми трябва нещо по-силно и лечебно.

Не мисля, че маслата лекуват. Те просто хидратират. Пробвай с мед, просто ги намажи и чакай да попие и така колкото пъти се сетиш. Или с алое (Кройтерхоф имат гел с 90%+ съдържание на алое). Или с нещо с охлювена слуз вътре - ако не си ползвала, не се стряскай. Не мирише въобще, ама наистина хич!

Иначе освен стика, който ползвам навън, за вкъщи имам бурканчето на Nuxe. 9-11 евро е някъде, но ще го ползвам мноооого дълго и е хубаво формулиран и наистина действа. Слагам си го през нощта.

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 14:13 от bambinnah

# 66
Да, аз и от хидратация имах нужда. Медът е добра идея, ще опитам. Благодаря!  bouquet Миризми изобщо не ме притесняват.

# 67
Всъщност балсамът с маслата свърши работата наполовина. Устните се успокоиха, не болят и не са зачервени. Сега само се белят като за световно. Дали е дерматит, не съм сигурна. Не съм посетила лекар, но ако проблемът продължи, ще го направя. За всеки случай нещата се подобряват.
Прополисов вазелин си вземи.

# 68
Вики, кое червило на Ейвън ти причини това? Те също са за тази тема, така че би било полезно. Имала ли си такъв проблем с други техни продукти?

# 69
Ам...Петенце Цветенце, мисля, че трябва да благодариш на друга потребителка  Grinning аз само се оплаках от лосиона за тяло на Дав. Но ако трябва да съм полезна за крем за ръце, Глизолид едно време беше мого добър, надявам се да не са го развалили.
За балсам за устни, в момента лекувам зверско възпаление от едно червило на Ейвън. Накря си купих от безмитния на Кулата един балсам на L'Occitane за не много скромните 8 евро, който бил с масла и не знам си още какво, но проблемът продължава.  ooooh! Мисля, че ми трябва нещо по-силно и лечебно.

Здравей! Извинявам се за объркването, всъщност предложенията е дала bambinnah, за което исках да благодаря! Така е като правя няколко неща едновременно.  Blush
Този проблем от червило на Avon Mark май беше отпреди няколко седмици. Спомням си случая от темата за Ейвън, но мислех че вече си се оправила. Съчувствам ти, моята кожа на устните е тънка и чувствителна и знам какво е да ти ги съсипе некачествен продукт. Имах подобен проблем от Avon 3D Plumping Lipstick, цвят Pucker Up, но се оправи за няколко дни. На дерматолог ходи ли? Ако някъде си споменала, се извинявам.

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 16:54 от Петенце Цветенце

# 70
  • Sofia
Един глас и от мен за крема за ръце за много суха кожа на Биотен с мед и масло от макадамия. Купих си го по ваша препоръка и съм много доволна - попива бързо, омекотява и хидратира много добре, няма парабени, парафин и оцветители. Така че - благодаря.  Hug

И пак ще питам - някой ползвал ли е фдт мус на Голдън роуз?  newsm78

# 71
Да похваля течното матово червило на ГД. Трайно е! Peace  За една вечер ми се наложи на повторя само веднъж, но не се беше изтрила, само го освежих. На първо четене съм доволна. Heart Eyes

# 72
  • Sofia
Аз пък никак не го харесах. Не се разнася равномерно, стои много странно... изобщо не е моето червило. Явно е въпрос на лични предпочитания.  Laughing

Аз да похваля скраба за лице на Биотен - нежен, не дращи, в същото време почиства много добре. Тази марка все повече ме впечатлява. Особено като попрочетох в сайта им за съставките и методите на производство. Някакви отзиви за серията Genovate на същата марка?  newsm78
http://www.biotencosmetics.com/bg/face-care/genovate/antiageing- … ng-day-cream.aspx

# 73
  • София
Скрит текст:
Аз пък никак не го харесах. Не се разнася равномерно, стои много странно... изобщо не е моето червило. Явно е въпрос на лични предпочитания.  Laughing

Аз да похваля скраба за лице на Биотен - нежен, не дращи, в същото време почиства много добре.
Скрит текст:
Тази марка все повече ме впечатлява. Особено като попрочетох в сайта им за съставките и методите на производство. Някакви отзиви за серията Genovate на същата марка?  newsm78
http://www.biotencosmetics.com/bg/face-care/genovate/antiageing- … ng-day-cream.aspx
И от мен един положителен глас за него. Ползвам го заедно с ел. четка за лице, през няколко дни, резултатът е много добър. Пробвах и без него, само с четката, но кожата ми след това не е толкова гладка.

# 74
А опъване на кожата, след подсушаване, усеща ли се ?
Разгледах и аз продуктите , някой беше похвалил СС крема , но виждам два вида  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт