Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 870
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Биотен са страхотни, само да не щипеха толкова на очите  ooooh!. Любопитна съм за новия им околоочен. Тайс, ти ли спомена?
Това щипане е доста индивидуално.Имала съм крем с дюля,друг вид крем,но не помня точно какъв беше,СС крема и почистващ лосион с памук.Всички кремове и изобщо всички продукти съм нанасяла и около очите,при мен нямаше дразнене.А съм с чувствителни очи.

# 121
  • София
И на мен розовата им мицеларна вода малко ми щипе, но ми маха грима като никоя друга. Не че съм пробвала 10 Grinning
Смесвам я с малко зехтин и ефектът е още по- добър и се редуцира щипането. Иначе самостоятелно доста ми изсушава кожата. Crossing Arms

Аз съм доста доволна от този крем на Лореал, ползвам го и денем понякога, когато много ми се залющи кожата от сухота.
Скрит текст:

# 122
Скоро си взех тоалетното мляко афродиа твъпреки,че ми щипе на цялото лице, почиства и омекотява чудесно, преди него ползвах мицеларната вода на микса, от нея имах постоянен обрив на бузите

# 123
На мен , като ми влезе някой "бръмбар " в главата , съм неуморна  Grinning.
В издирване на околоочния от старата серия на Биотен ,  както и скраба , вчера минах през друго Лили . Естествено , нито сс крема за 45 плюс , нито на Жая скраба , питах за околоочния-пак ми предложиха новия. Момичето ми препоръча и новата серия на Рубелия, едни в златна опаковка. Някой ползвал ли ги е  newsm78
Позачудих се за компенсация дали да си взема нещо , макар , че  си имам кремове , които си ползвам от години и нямам нужда от крем.
Та покрай това взиране в Биотена , мислейки , че купувам околоочния , взех ей това :
http://www.biotencosmetics.com/bg/face-care/skin-repair/intensiv … irming-serum.aspx
Направо се смаях от ефекта при мен-моментално изглажда кожата  Shocked
На челото ми опъва , пазя зоната около очите заради вашите препоръки и тези в листовката , но го смятам за добро попадение. Сигурно сте го коментирали, но аз съм пропусналла.

# 124
  • Sofia
Момичета, някакви отзиви за двуфазния лосион за почистване на грим на Нивеа? Сваля ли наистина водоустойчива спирала? Този:
http://beautyshop.bg/product/5566/nivea-dvufazen-losion-za-otstr … vane-na-grim.html

tays, сподели по-късно колко е траен този ефект, че и аз съм хвърлила око на другия серум - зеления.  newsm78

Приемам препоръки за прилична водоустойчива спирала на прилична цена. Не ми се дават много пари, че ще я ползвам само 10 дни докато съм на морето.

# 125
Скрит текст:
Момичета, някакви отзиви за двуфазния лосион за почистване на грим на Нивеа? Сваля ли наистина водоустойчива спирала? Този:
http://beautyshop.bg/product/5566/nivea-dvufazen-losion-za-otstr … vane-na-grim.html

tays, сподели по-късно колко е траен този ефект, че и аз съм хвърлила око на другия серум - зеления.  newsm78

Скрит текст:
Приемам препоръки за прилична водоустойчива спирала на прилична цена. Не ми се дават много пари, че ще я ползвам само 10 дни докато съм на морето.

Ще споделя , нека мине една седмица. И месец. Аз не вярвам в чудеса , но усещането ми харесва.

# 126
savina_33, аз съм много доволна от двуфазния лосион на Нивея, вече ползвам четвъртото шишенце. Най- важното е, че не ми дразни много чувствителни очи. Не мога да кажа относно водоустойчива спирала, защото не ползвам такава, но молива премахва перфектно, докато след мицеларни води и много други продукти, ми се е налагало дополнително да изчиствам молив с нещо.

# 127
Водоустойчивите спирали на Максфактор са добри - 2000 калории и false lash effect. Но не са от най-евтините. На Есенс една синя водоустойчива е под всякаква критика.  Peace

# 128
И аз харесвам двуфазния лосион на Нивея Simple Smile

# 129
Петенце, съжалявам, че отговарям чак сега, но в почивния ден изобщо не съм пипнала компютър. На дерматолог не съм ходила, но последните два дни устните са ок, макар и съвсееем леко сухи. Аз нали съм упорито магаре, купих си база за устни на ГР и днес съм пак с червилото, за тест дали ще реагират отново. Ще го нося само днес пък да видим. В момента търся червило с идентичен или поне максимално близък до този цвят, а ако има желаещи, които нямат моя проблем, подарявам Ейвъна  Grinning
Няма проблем за забавянето, дано скоро се оправиш напълно и да ти няма нищо с база под него. Дефламол е много ефикасен при увреждания на кожата, прави я като бебешка и мисля, че ще е подходящ в този случай.
Дълбокопочистващ евтин и масов шампоан - Garnier Fructis Vita Boost Fresh, много е ефективен и затова не е за честа употреба, а само при нужда. Хининовия на Милва също върши работа, даже той е по-тежка артилерия в сравнение с първия.

# 130
Водоустойчива спирала - Голдън роуз. Много издържлива, но и трудно се почиства.

# 131
Йееее, вчера си носих любимеца без щети в края на деня  newsm44 Само малко в ъгълчето ме загриза, но днес мина. За всеки случай, ще имам предвид дефламола  bouquet
Днес съм в търсене на същия цвят, ноооо уви...нито една от дрогерийните марки по Елитис, Лили и ДМ нямат дори близък до него.

# 132
А опитвали ли сте екфолиант за лице на химична основа,или с органични киселини,много се навивам да си купя,но май щипе?  #Crazy

Откакто пробвах такъв, само такива си вземам. Не искат много търкане, поне тези, които съм ползвала (корейски марки). Нанасям го, стоя си с него няколко минути, докато правя други неща (сапунисвам си тялото, слагам си маска на косата и пр.) и после търкам леко, усещането е все едно всичко пада като кир.

# 133
За наистина хубава водоустойчива спирала прeпоръчвам тази http://www.parfimo.bg/kozmetika-l-oreal-paris-mascara-volume-mil … lashes-waterproof повече от бетон е Grinning

# 134
  • София
А опитвали ли сте екфолиант за лице на химична основа,или с органични киселини,много се навивам да си купя,но май щипе?  #Crazy

Откакто пробвах такъв, само такива си вземам. Не искат много търкане, поне тези, които съм ползвала (корейски марки). Нанасям го, стоя си с него няколко минути, докато правя други неща (сапунисвам си тялото, слагам си маска на косата и пр.) и после търкам леко, усещането е все едно всичко пада като кир.

Би ли дала няколко предложения, които да не са ужасно скъпи?

Купих си от новите камуфлажни на Катрис (които са жълто, зелено и розово) и са в същите бурканчета като обикновените им. Жълтото в магазина ми се стори доста жълто и си го взех с удоволствие (нямаше тестер) ,но много бяло излезна. Иначе са с по- мека конситенция от другите и се разнасят по- добре.

Общи условия

Активация на акаунт