Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 118 776
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • където ми харесва
А ползвали ли сте силиконови пачове за фдт?
Гледах две-три клипчета, в които ги сравняваха с гъбките и изглежда нанасят по-добре и по-икономично от тях.
Обаче не съм виждала(не съм и търсила де). Та, някоя ако има опит, нека сподели Simple Smile

# 226
Ако имаш предвид silisponge, ползвала съм, няма такава ужасия. Не мога да ти опиша колко гнусно се разнася по лицето, как фдт стои на гадни неравномерни петна и постоянно го усещаш мокър. Нито попива в лицето, стои намацано като с блажна боя отгоре.  Peace

# 227
  • Пловдив
Скрит текст:
И аз благодаря за темата  Simple Smile
Все се каня да споделя-Флормар имат нова линия(в бяло и черно).Аз си взех гела за вежди.Има го в два цвята.Много съм доволна.
Имам вежди с жилав/твърд косъм,които не бях успявала да преборя с никой до сега.Гелчето е по-скоро като вакса,сякаш има малко фибри (така ли се водеха косъмчетата).Четката е доста малка,но не е проблем.Препоръчвам на момичетата с по-непокорни вежди Peace
Скрит текст:
Спиралата също изглежда добра сякаш,но още няма да я купувам,че наскоро взех лилавата на Лореал (не съм впечатлена).
Маската на Регал с козе не знам какво си съм я имала.Миришеше ми много хубаво,някак по-странно (в добрия смисъл).Сякаш малко лекичка.В тази връзка-вие какви масла и по колко добавяте в маските,за да станат по-подхранващи,но и да не утежняват?.Аз имам хубаво рициново,кокосово и зехтин.Идеи?

как изглежда , може ли снимка , линк?

# 228
Ако минава за евтин продукт - доволна съм от този лосион на Сефора с женшен - Instant Refreshing Toner, Ginseng Extract.
Предлага се в големи (200/400 мл) и в малки разфасовки (50 мл). Не намирам цената му за висока.
По мои впечатления, продуктите с марка Сефора за подценявани като качество,вероятно заради по-ниската си цена... А не би трябвало да е така.
На снимката - първия вляво - т.е. зеленият продукт:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 16:14 от krem-karamel

# 229
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой наскоро питаше за дълбокопочистващ шампоан.Този на Балеа не беше внасян от много време, но вече е наличен и с нова опаковка.Това е новата:

http://www.beautifullsin.com/2014/10/balea.html

# 230
Жесток дезодорант за около 3лева,намерихме се най-накрая!Свежестта се задържа много дълго

# 231
  • Deutschland
Пантера, аз питах. Благодаря. Прочетох в блога ти, че не пресушава косата, но все пак слага ли се балсам или маска след него?   

# 232
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Пантера, аз питах. Благодаря. Прочетох в блога ти, че не пресушава косата, но все пак слага ли се балсам или маска след него?   

Лично аз задължително нанасям балсам или маска, за подхранване на дължините и по-лесно разресване.В корените по принцип не нанасям продукти.

# 233
Някой беше питал за шампоаните на Кройтерхоф. Приятелят ми си взе този със 7-те билки против пърхот, а за мен взе балсама:

http://apteka.framar.bg/30054672/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D1%88 … -500-%D0%BC%D0%BB

https://shop.bionat.bg/bg/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC/kr%C3%A4uterh … 0%BE%D1%81%D0%B0/

Той е с мазна коса и си я мие всеки ден, каза, че шампоанът е мек и косата остава лъскава, доволен е. Аз съм със суха коса и не съм го пробвала, но пробвах балсама. За него пише, че е за всеки тип коса, но според мен е по-подходящ за мазна до нормална коса. Има много свеж аромат на мента (за който харесва такъв) и не утежнява въобще косъма, но специално моята коса не се разресва добре само с него, затова след изплакване и подсушаване на косата сложих и олио за коса, за да я разреша, иначе запъваше. Ако се редува с някаква много богата и подхранваща маска за коса, може би ще е по-добре.

И шампоаните, и балсамът са с много непрактични опаковки, поне според мен. Няма дозаторна капачка върху гърлото на бутилката, а то общо-взето е широко колкото гърлото на бутилка от минерална вода и като тръгнеш да си слагаш шампоан/балсам, съдържанието се излива доста рязко и обилно. Аз лично мисля да си прехвърля балсама в шише от друг балсам с помпичка.

# 234
О, и аз много харесвам шампоана! Адски е свеж, харесвам го за сутрешен душ по тази причина и е подходящ за мазни корени. Не ми е пресушавал. Трябва пак да си го взема, от месеци не съм го ползвала.
Обаче опаковката е малко абсурдна, аз и по принцип използвам повече шампоан отколкото трябва и тази опаковка хич не ми е в услуга.

# 235
И аз в момента съм с него. Свикнах му на широкото гърло  Laughing

# 236
Жесток дезодорант за около 3лева,намерихме се най-накрая!Свежестта се задържа много дълго

+1
Изразходих една опаковка, след това си взех този с хибискус, но този 5 в 1 ми харесва много повече.
Скрит текст:

# 237
  • Deutschland
Балеа имат страхотен нов душ гел Viva Cuba, с хибискус и лайм. Лимитка е и на гърба пише VEGAN  newsm78.

# 238
Балеа имат страхотен нов душ гел Viva Cuba, с хибискус и лайм. Лимитка е и на гърба пише VEGAN  newsm78.
Кое те притеснява във веганското? Значи не е тествано върху животни и няма животински продукти в него. Алверде също са вегански.

# 239
  • Deutschland
Не ме притеснява нищо, за пръв път ползвам подобен продукт и ми беше странно. Благодаря за пояснението  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт