Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 118 061
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Ползвате ли шампоаните Хед'н'шоудърс?
Имате ли отзиви за тях?

Преди време ползвах, въпреки че бяха доста силни и люти дори. Наскоро взех пак, но няма нищо общо и само ми замазва косата. Подкрепям за боята - преди време пробвах една черна и на скоро боядисана коса направи пяната направо тъмносива. За едно миене сигурно сваля толкова боя, колкото за 10 с шампоан за боядисана коса. Не повторих, докато не ми падна боята след няколко месеца.

# 286
  • offshore & overseas
Минала година бях взела Пнтенол с алое,много ми хареса ароматът,един по-особен някак.
Да, това с алое трябва да е ново. Същото купувах аз, но нямаше добавка на алое. Нарекох го спрей, а то е всъщност пяна, меа кулпа. Embarassed

# 287
  • Sofia
Мамичета, всички двуфазни лосиони за дегримиране ли са такава мазнотия или само този на Нивеа? До сега само мицеларна вода съм ползвала. Този на Нивеа много добре почиства, по-добре от водите, обаче страшно мазно...  newsm78

# 288
  • Бургас
savina_33,двувазната мицеларна вода на Гарние е много хубава и не е толкова мазна.Преди и един лосион на Лореал имах,също не беше много мазен.Но на Нивеа не съм ползвала и не мога да сравня.

# 289
  • София
Ако ти е много мазно, може да го оставиш само за очите, а за лицето да си вземеш нещо друго.

# 290
Да похваля лаковете за нокти Flormar full color - плътен цвят, много красиви нюд нюанси има, издържа 5-6 дни при мен.  Peace

# 291
Мамичета, всички двуфазни лосиони за дегримиране ли са такава мазнотия или само този на Нивеа? До сега само мицеларна вода съм ползвала. Този на Нивеа много добре почиства, по-добре от водите, обаче страшно мазно...  newsm78
На Биотен двуфазния също е мазен. Ползвам го само за очите, на мен ми харесва филмът, който оставя.

# 292
Май всички друфазни са си мазнички. Те като цяло са смес между две течности едната, от които винаги е мазна. Целият разтвор прилича на смесица от олио и вода.. Ако искате да не е мазно Ви трябва чиста мицеларна вода, но пък тя не почиства така добре грима от очите.

# 293
Аз предпочитам мицеларна вода пред каквито и да е лосиони. Специално на Гарниер и на Нивея ми харесват най-много.  Peace

# 294
  • Sofia
Ясно, благодаря!  Hug

# 295
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Двуфазните лосиони са мазни,
все пак едната част е олио.За премахване на водоустойчив или дълготраен грим обаче са идеални.За останалите предпочитам мицеларки.

# 296
  • Стара Загора
Миналата седмица пак коментирахме четките на Импала и ето до какво доведе това Mr. Green

Реших да разгледам сайта им и видях 3 нови за мен, всъщност май бяха 5, но аз се изкуших от трите.
Тази сутрин пробвах кръглата за фдт и за сенките. Много са добри и двете. Особено двете за фдт са страхотни. За нашия пазар и цена под 7 лв, по-добри не съм срещала. Меки, перфектни откъм форма и без стърчащи косми. Тази за сенките е от тип smudge, които са за опушване на цвета в основата на миглите. Става и за нанасяне на клепача. Мекичка е и също с чудесна за цената си от 2,30 изработка.

Впечатлена съм и от пудрата за вежди. Консистенцията изглежда като кремообразна, защото изобщо не пада продукт. Апликатора е много удобен и си уцелих цвета (номер 4), но леко ми жълтее на определена светлина. Обаче ако бях взела тройката щяха да стават идея по-тъмни. Може би това е в моята глава. Толкова естествено стои, че все едно са моите вежди, но по-хубави и плътни. Не мръдна цял ден.

Пробвах и двете очни линии сутринта. Писалката е със суперфин писец, но макар и да личи колко е мокра, някак на окото не пуска толкова. Ще продължавам да я пробвам. Другата е също с много фин твърд писец и прави страхотни линиите. Наситено черни са. Доволна съм.

Гел фикса за сенки подлежи на тест също. Днес нанесох едни сенки, които по принцип не залепват над нищо и падат още при нанасянето. Не беше по-различно, но се държаха прилично.

Сложих и червилото на Бруклин. Мирише силно на самардала при отваряне и нанасяне, това е минуса му. След полагане не се усеща вече. Но като текстура, цвят и трайност съм доволна. Прилича много на едно мое любимо на Catrice Luminous 120 Wood Rose Propose, само че не е толкова меко и мазно, няма частици също. По-стегната му е формулата.

Скрит текст:

Brooklin Shine on me 01 Mauve Lust

Дадох на две колежки да го пробват. На по-бялата от мен стоеше идея по-кафеникаво и с нежен карамелен подтон (с червена коса е), а на по-тъмната и с кестенява с омбре, жълт подтон на кожата, розовееше. Но и на трите ни стоеше много хубаво.

Скрит текст:

Останалите 2 матови молива на Импала изглеждат много хубави също. Няма да ви казвам колко гадах по картинките в сайта, но съм улучила точно желаните нюанси. Исках по-различни от наличните и тези са точно такива. Забравих да си сложа от базата/балсам тази сутрин, но утре. Blush

Скрит текст:

Лака беше подарък към поръчката, че минахме 65 лв с колежки. Явно са ме преценили по цветовете на червилата, а аз всъщност нося и по-щури цветове, но този ми харесва и нямам такъв кафяв нюд. Blush
Всичко пристигна в мини кашонче, със стикери (само на базата нямаше) - срока и състава написани, продуктите изглеждаха като току що излезнали от завода. Касов бон към разпечатката с поръчаните продукти. Много съм доволна и пак бих поръчала от сайта.

# 297
  • на последния етаж
Търся си красиво, но не много скъпо огледало за дамската чанта. Да ме насочите от къде?

# 298
В Джъмбо има, в някои аптеки също. Към 3-4-5лв. са

# 299
В индийски магазини Lokah (въпреки че нещата им приличат на китайски) има огледалца за около 3-4 лв. Моето е такова:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт