Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, как се използва това олио на балеа, като кристалите ли, на чиста и влажна коса ли?

# 406
  • София
Мас и невен. Оспамих целия форум с моя невен, ама мисля, че това е много ефикасно за белези и стрии Laughing
За мас и невен,знам,че действа при изаряне. От личен опит о казвам.
На много  слаб котлон се разтапя маста,слага се накълцания невен и леко да се запържи. Това е.
Да Peace
Наистина работи много добре и при белези от изгаряне.
Олиото на Балея го ползвам понякога на влажна коса, а понякога преди да изляза просто прокарвам ръцете си през косата.

# 407
Виктория, в един немски го намерих :д Може би при вас ще го докарат след седмица-две

Аха, ако изобщо го докарат  Mr. Green Благодаря!

# 408
Благодаря, ще го пробвам Hug

# 409
Невенът лекува изгаряния, обриви, ухапвания от насекоми... или ако ви е хрумнало да си пообръснете краката на сухо  Crazy Mr. Green Маста е само носител, колкото да го "разтвори". Иначе всеки добър крем с невен върши работа, винаги ми се намира вкъщи.
Да взема да си го клепам и него по дупето ли  Laughing

Момичета, как се използва това олио на балеа, като кристалите ли, на чиста и влажна коса ли?

Аз на суха го ползвам, за да не хвърчи толкова след сушенето и да й придаде блясък.

# 410
  • София
Маста не е само носител.

# 411
А какви са самостоятелните й ползи, видими и без комбинацията с невен?
Единственото интересно, което намирам, е, че загрява, което естествено е важно при целулит и тем подобни.
Ако имаш предвид това, съгласна съм - не е само носител.

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 22:11 от bambinnah

# 412
  • Sofia
Аз знам за зехтин с невен - накълцва се цвят от невен (по възможност градински, не от цветарница, за да не е пръскан с химикали) и се залива със зехтин, колкото да го покрие. Вари се 5 мин на слаб огън. Оставя се да престои 24 часа, прецежда се и се ползва. За белези, изгаряне, рани и т.н. Брат ми си маже бебето с него, че е с алергии и никаква купешка козметика не й понася. Много добре й се отразява.  Mr. Green

# 413
На мен пък Олиа не ми хареса хич. Още при измиването усетих колко ми е изсушена косата и как се накъсва :/

Вчера пробвах антицелулитния гел на Кройтерхоф за първи път. В момента привършвам серума като интензивна терапия (около 18 лева за 100 мл) и мисля да мина на гела като поддържаща предвид доста по-достъпната цена.
Заради мнения в нета се бях подготвила едва ли не за изгаряне първа степен - няма такова нещо! Затопля малко за 10 минути и това е. Масажирах извънредно добре, имам си гумена джвъчка с тази цел. Може би съм сложила твърде малко, понеже беше мостра, но мисля, че беше ок количеството.  newsm78
Серумът припарва стабилно около половин час-40 минути, ама пак е много далеч от непоносимо. Май не е за тая тема предвид цената, но е много, много добър, действително се вижда резултат за 2 седмици и с кеф го ползвам всяка сутрин.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 08:34 от bambinnah

# 414
  • Перник
bambinnah , паренето при антицелулитния гел на Кройтерхоф може би зависи и от чувствителността. При мен, особено, ако сложа повече, си пари сериозно, дори кожата ми се зачервява. Но пък има ефект.

# 415
Имам и аз този гел на Кройтерхоф. Наистина си пари, особено ако съм сложила и повечко.

# 416
  • offshore & overseas
Олиото за коса на Балеа и аз го имам (това с арганово масло, защото май са няколко вида). По принцип го ползвам като ср-во за разресване, втривайки по краищата сутрин преди „ритуала“, НО указанията са да се използва преди измиване на косата или на влажна коса след баня. За мен обаче такова използване е неестествено. Въпрос на навици и вкус.

Сега и аз с въпрос. Някой ползвал ли е дневния крем на Нивеа със слънцезащитен фактор 30? Отзиви? newsm78

# 417
Да попитам красавиците, които живеят или пътуват често в чужбина, имате ли някакви отзиви за тази марка козметика за коса?
http://www.fragrancedirect.co.uk/n_/natural-world/#searchPath=searchpEnd
И една приятелка много ми похвали бюджетен крем на тази марка
https://www.rossmann.de/produkte/rival-de-loop-revital/q10-pfleg … 305615237312.html
Вие имате ли някакви отзиви?

# 418
Бихте ли ми препоръчали почистващ гел за лице на достъпна цена?

# 419
Бихте ли ми препоръчали почистващ гел за лице на достъпна цена?

На Агива са много нежни и са около 5лв. Мисля, че стават за различни типове кожа.

Общи условия

Активация на акаунт