Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 998
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Аааа, аз разбрах, че кафето запушвало канала, не солта. Моята скраб си е само кафе и зехтин, нито сол слагам, нито захар. С тях си правя други по-фенси-шменси ексфолиантчета.

# 451
Аз не пия кафе и го използвам така, направо от пакета. Масажирам с ръкавица. Грешка ли е?

# 452
Бихте ли ми препоръчали евтин и хубав продукт против слънчеви изгаряния.Ще ходим на море и се чудя какво да взема да мажа децата.Извинявам се ако вече сте писали за това,но нямам време да изчета всичко напред. Simple Smile

За деца -слънцезащитни продукти на "Бочко" .
Благодаря! Не бях се сетила за Бочко  bouquet

# 453
  • offshore & overseas
Аз не пия кафе и го използвам така, направо от пакета. Масажирам с ръкавица. Грешка ли е?
Не бих казала. В нетя се срещат и рецепти с мляно кафе, вместо с утайка. Просто излиза по-скъпо, а вероятно е и малко по-различно като ефект, защото, както някой по-горе рече, какво ли е останало в кафеената утайка, освен остъргващите ѝ качества?

# 454
Имате ли мнение за крема за крака на ДЕВА с лимон,антибактериална съставка и охлаждащ ефект?Струва 1,50лв.,много му се чудих в ЛИЛИ,сякаш за тази цена не можеш да сбъркаш?

# 455
Имате ли мнение за крема за крака на ДЕВА с лимон,антибактериална съставка и охлаждащ ефект?Струва 1,50лв.,много му се чудих в ЛИЛИ,сякаш за тази цена не можеш да сбъркаш?
На мен ми харесва.

# 456
Утайката от кафе е уникално средство за целулита. Когато бях постоянна, видях ефект за изключително кратко време.

За стриите не бях постоянна и не мога да дам мнение.

Колко често ползваш и колко време масажираш, за да видиш ефект?

Слагах си я всеки ден, сутрин, задължително преди да си взема душ. Търкам до зачервяване на мястото, постоявам така около 5-10 мин. (През това време си мия зъбите, например)

Edit: понякога го добавям към душ гела и го ползвам така. Действа чудесно на кожата. Усещам я някаква мека.

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 10:00 от mspasov

# 457
  • София
Може ли да ми препоръчате хубав коректор за лице, който да скрие сенки, но пък да не изсушава кожата допълнително ?

И отделно продължавам да си търся дълготрайно бюджетно червило. Пробвах на Аура, Голден Роуз, още една от марките в ДМ и ЛиЛи, никое не стои повече от час.
Странното е, че хванах промоция на дълготрайно червило на Бенефит, което стоя макс 2часа .  #Cussing out

# 458
Wind, пробвай Lip lingerie на NYX.  Peace

# 459
  • София
Wind, пробвай Lip lingerie на NYX.  Peace
Видях ги в Лили, но дълго се чудех коя от всичките им серии е дълготрайната Embarassed
И момичета в магазина също не знаеха.
Ти ползвала ли си ги? Горе долу колко време издържат?

# 460
  • Пловдив
А дали има бюджетен и надежден репелент Thinking Тези на Бочко май не са ефикасни...

# 461
Доволна съм от това шампоанче. Взех го без някакви очаквания, но за цената си е супер. Peace
Скрит текст:

# 462
  • Сливен
Ползвала съм репелент на Бочко,доволна съм.

# 463
Ползвам Lip lingerie и ги харесвам. Това е течно матово червило,което изсъхва върху устните и не оставя отпечатък. За дълготрайност мисля, че издържа по 4-5, часа. Може съвсем леко да се поизтрие в средата, когато ядеш, но не е нещо фатално. Всяко течно матово червило ще ти свърши добра работа, но имай предвид, че са сухички върху устните и това дразни някои хора. Мой абсолютен фаворит от този тип е течното матово червило на The Balm, но то не е за тази тема.  Peace

# 464
  • София
Много благодаря Есмералда bouquet

Общи условия

Активация на акаунт