Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 967
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Да де, какво да използвам, за да спре кафето, но водата да може да си изтече? С найлонче няма да стане  Grinning

Това,което аз правя-когато трябва да се изплакна стъпвам в леген и водата остава в него,после изливам в тоалетната чиния..Малко е досадно,но..

Не знам защо имате този страх от кафето. Аз поне винаги съм била с убеждението (явно отнякъде съм чула, не съм си го измислила), че утайката от кафе дори почиства канала и е много полезна, особено срещу насъбрана мазнина. Винаги съм изхвърляла утайката от кафе в мивката (а в нашата къща се пие много кафе) и никога досега не съм я запушвала. Мисля, че това да не изхвърляш кафе в канала е някакъв предразсъдък.

# 496
  • На брега на реката
Ни най-малко не е предразсъдък. Кафето буквално се бетонира в сифона и по тръбите. В службата имаме такава група ВиК и основните проблеми с мивките , според момчетата, са предизвикани от изсипването на кафе в тях. Ако това нещо се прави, трябва да се пусне водата да тече по-дълго време, а да отмие утайките,но не мисля, че е разумно да се хаби водата.

# 497
  • Перник
Аз ползвам утайка от кафе от няколко години ежедневно като ексфолиант за лице. От време на време - и за тяло. До сега не съм запушила канала. А и нали има препарати за отпушване?  Wink

# 498
зависи от каналите - на нашия блок са тесни, на места има и почти обратен наклон
всеки сипва каквото желае в канала си на своя отговорност
но понеже съм запушвала, предпочитам да предупредя

# 499

Ще го пробвам единствено и само , за да видя дали ефектът е моментален както са обявили. Дано не се получи алергия , поне  Sunglasses

Пробва ли го? Такива, които обещават моментален ефект, са много съмнителни. Не действа ли онзи серум, със  злато ли беше? За мен най-доброто е някакъв серум с проверени съставки и върху серума крем. Ако ти е само дехидратирана кожата, може с овлажняващ, а ако е суха, вечер по-мазен, сутрин хидратиращ.

# 500
  • offshore & overseas
Скрит текст:

Ще го пробвам единствено и само , за да видя дали ефектът е моментален както са обявили. Дано не се получи алергия , поне  Sunglasses

Пробва ли го? Такива, които обещават моментален ефект, са много съмнителни.
Не действа ли онзи серум, със  злато ли беше?
Скрит текст:
За мен най-доброто е някакъв серум с проверени съставки и върху серума крем.Ако ти е само дехидратирана кожата, може с овлажняващ, а ако е суха, вечер по-мазен, сутрин хидратиращ.
Ако иде реч за тази златна емулсия на Ейвън, тя по-скоро е като нощен крем и в/у нея не се слага нищо повече. Аз се мазах известно време, но файда не видях, може просто да не ми е паснала на типа кожа.

# 501
Ако иде реч за тази златна емулсия на Ейвън, тя по-скоро е като нощен крем и в/у нея не се слага нищо повече. Аз се мазах известно време, но файда не видях, може просто да не ми е паснала на типа кожа.

Не беше такова и не беше на Ейвън. Малко шишенце изглеждаше, може би с капкомер, като обикновен серум. Поне тези, които аз съм ползвала, изобщо не стават самостоятелно, а и то си пише, че се слагат преди крем. Една есенция имам с помпичка, която от време на време ме мързи да мажа отгоре и друг крем, тъй като слагам бб крем, но тя е като гел и пак, ако я ползвам 2 пъти подред, без да намажа някакъв крем отгоре, ще ми стане много суха кожата, защото изобщо не съдържа мазнина.

За мен този тип продукти, с такива съставки като ХК, задържат влагата до кожата, включително и влагата от крема, който се слага след тях. Не бих казала, че някакви чудеса са ми се случили, откакто използвам такива (никой не ме е сбъркал с 20-годишна), обаче кожата изглежда някак по-свежа и отпочинала, сякаш си се наспал добре и т.н. Поне аз не съм се подмладила, обаче намирам някакъв положителен ефект, сравнено с преди.

# 502
  • София
Моля да ми препоръчата каква марка пудра да си купя. Използвам само ББ крем, но ми се струва, че е по-добре лятото да го сменя със слънцезащитен крем и отгоре пудра. На възраст 40 години съм, кожата ми е нормална, леко склонна към образуване на комедони., но тенът ми е доста неравен, кожата стои на петна - червени и по-тъмни петна.

Аз съм доволна от тази.

# 503
Ако някой харесва душ-геловете на All nature - приятелят ми вчера ходи до Фантастико и каза, че били по 2.50 лв., намалени с 50%. Не знам докога е намалението, но си струват за тази цена.

# 504
  • Sofia
Някой да препоръча камък-дезодорант, че не съм ползвала такова нещо до сега?  newsm78

# 505
  • offshore & overseas
Някой да препоръча камък-дезодорант, че не съм ползвала такова нещо до сега?  newsm78
Не мога да препоръчам, защото и аз не съм използвала, но знам, че евтин вариант на кристал дезодорант има в ДМ, с марка Балеа:

Скрит текст:

Иначе ей тоя го хвалят (Salt of the earth). Има и видове. Grinning

# 506
  • Sofia
Благодаря.  Hug

# 507
Не мога да препоръчам, защото и аз не съм използвала, но знам, че евтин вариант на кристал дезодорант има в ДМ, с марка Балеа:

Скрит текст:

Иначе ей тоя го хвалят (Salt of the earth). Има и видове. Grinning

Аз и в другата тема писах. Имам синия на Balea. Много съм доволна.

# 508
От Salt of the earth не съм доволна, не се справя при мен със задачата, изпотявам и мириша. Обаче аз му намерих применение, понякога получавам силен сърбеж под гърдите, и аз тогава мажа там с този дезодорант, и минава, преди само Тридерм ми помагаше, обаче това е хормонално и не безопасно. А алунита е безопасен. Също може да се ползва срещу пъпки, за заздравяване на обриви, леки наранявания, та много за какво.

# 509
Аз от месец някъде упорито тествам на Бекра http://www.parfimo.bg/dezodorant-bekra-mineral-deodorant-stick-crystal-57076.html досега верно не ме е предал, за разлика от другите два,  споменати по- горе, особено Балейския е много зле при мен.
 Ще карам поне лятото само с него, определено много по-малко се потя и няма никаква миризма. От любопитство сега ми се пробват и други, ама сега като знам, че със сигурност тово действа... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт