Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 947
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Не съм го пробвала още , съвсем го забравих  Embarassed
Ползвах серум на Д-р Грийн със златни частици. И мен не ме бъркат за 20 годишна Хаха, но наистина прави кожата по-мека и отпочинала. Сега си взех серум от марибела България с ХК и змийска отрова. Хубав е , малко позаглади гневната бръчка.
След серума нанасям крем с ХК и UV филтри.

# 511
  • София
Видях, че има тема за слънцезашита, но там се обсъждат по- висок клас кремове, та ще питам и тук.
От Нивеа, Гарниер и Бочко (четох че са им добри детските) спф 50 от кой сте най- доволни?

# 512
  • Sofia
Нивеа. Категорично.

# 513
  • Варна
Видях, че има тема за слънцезашита, но там се обсъждат по- висок клас кремове, та ще питам и тук.
От Нивеа, Гарниер и Бочко (четох че са им добри детските) спф 50 от кой сте най- доволни?

Нивеа! Heart Eyes

# 514
Включвам се да похваля на Лили слънцезащитните, също крем за лице на Ziaia.

# 515
  • София
И аз съм доволна от детския спрей на Лили, 30 фактор.

# 516

За тяло бих ползвала що-годе всичко. За лице обаче е по-пипкаво. Гледам, че Нивеа са пуснали 2 кремчета за лице, претендиращи за UVA+UVB - https://www.dm.de/nivea-sun-sonnencreme-anti-age-lsf-50-p4005900250179.html Въобще не изглежда зле! Не намирам обаче снимка на обратната страна на шишето, за да се види колко е тая защита.
За лице бих заложила на Бочко точно защото е бебешка марка и по презумпция ще са  им по-изчистени продуктите. Уж де. Твърде вероятно е да не ти хареса обаче, на бас се хващам, че е физическа защитата, тоест ще има очарователен бял оттенък.

Концентрирай се върху откриването на продукт, който:
1. има и UVA, и UVB защита, поинтересувай се да разбереш колко е първото. Не гледай числото, разликата между SPF 50 и SPF 30 e минимална.
2. има такава формула, че можеш да си позволиш да го нанасяш обилно. Недостатъчното количество е причината и за изгаряне, и за състаряване на кожата, не факторът. Формулата е важна и дали е водоустойчив. Кел файда, че е 50-ти фактор, ако е толкова отвратително бял, че го нанасяш с капкомер, за да не заприличаш на шведка.
Като си намериш продукта, който те удовлетворява за различните атмосферни условия, хич не го гледай 30 ли е, 50 ли е, 10 ли е, 33 ли е.

Аз имам страхотна слънцезащита за лице за градски условия, т.е. държи се идеално под грим дори в 35+ градусови жеги, но не се води подходяща за плаж. Ще си позволя да линкна, защото е в същия ценови клас, въпреки че не е толкова лесно достъпна в Европа.

Скрит текст:
http://www.ebay.com/itm/222472908933 В старата опаковка обаче, но тази би трябвало да е същата. Ще я поръчвам пак. Брилянтна формула, мога да сложа кило на лицето си, пак попива бързо, пак леко матира, пак не се усеща цял ден, пак стои идеално под грим.
The Body Shop имат продукт със сходни характеристики, обаче е 2 пъти по-скъп, за съжаление.

За тялото засега съм се спряла на Bioderma Photoderm MAX Spray, защитата е направо невероятна и чувам, че формулата била като на моята за лице, та сигурно и за него ще стане. Ще я тестваме на извънредно лесно изгарящия възлюбен.  Май не е водоустойчив обаче, пък ми се иска да е...
По аптеките съм засичала промоция на Биодермата+лосион за след слънце за около 20 евро, което си е супер оферта.

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 11:22 от bambinnah

# 517
От Нивея имам алергия, Бочко оставя бели следи, Гарниер не съм ползвала.

# 518
  • offshore & overseas
Знам, че не е съвсем за тук, но има ли някой доволен от Ейвънските свънцезащитни, че са на промоция сега и мислех да си поръчам няколко вида? newsm78

# 519
Знам, че не е съвсем за тук, но има ли някой доволен от Ейвънските свънцезащитни, че са на промоция сега и мислех да си поръчам няколко вида? newsm78
Ейвънски промоции като съм си вземала са били гранясали, иначе не са лоши. В Лили си бях взела на промоция по 3 лв. 20 фактор и не ме алергизираха и не изгорях на плажа. Миришат приятно, не са излишно мазни, бих си купила пак. А цената е без конкуренция, но бяха изоставени бройки и едва ли ще повторят.

# 520
Да похваля слънцезащитните продукти на ЛИДЛ - добри цени и чудесна защита!

# 521
  • София
В търсене съм на регенериращ/а балсам/маска за нормална коса.От известно време забелязвам че се отделят повече от определите 100 бр. косъма при миене.Нямам пърхут или себорея.
Досега използвах различните видове на маската на Линеа Био,но от тях не видях никакъв ефект,освен че правеха косата по-мека.
Колебая се между Билка и Евтерпа! Предложете ми нещо изпитано и действащо,моля!
Ще купувам и нов шампон, но за него съм решила че ще е бирен или кофеинов.

# 522
Да похваля слънцезащитните продукти на ЛИДЛ - добри цени и чудесна защита!

Слънцезащитните продукти на Лидл се произвеждат от Гарние - т.е. ефектът от Гарние и лидълските е сходен, само че лидълските са на по-ниска цена.

В края на миналата седмица ДМ имаха промоция на техните, които и иначе са добре като цена-качество, аз си взех лосиона за след слънце за малко над 2 лева.

На Билка съм ползвала маската за коса, не ми допадна, на Евтерпа не бих се престрашила да си взема нищо.

# 523
Промоцията в Дм е на всички слънцезащитни и е до 12.07. Ние вече 2-3 лято ползваме тяхната марка-Sun dance и сме доволни.

# 524
  • Пловдив
Промоцията в Дм е на всички слънцезащитни и е до 12.07. Ние вече 2-3 лято ползваме тяхната марка-Sun dance и сме доволни.
хм...ще мина аз да взема Peace

Общи условия

Активация на акаунт