Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 43

• 117 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Къде намирате козметиката на Христина?
И аз чета и във форума и в блога на Ивчето много похвали и бих си купила някои неща, но никъде не съм ги виждала Simple Smile

Ако си от София ,козметика на Христина има в Або маркет в България мол  Peace

Аз също пробвах преди месеци няколко техни продукта за коса и бях много разочарована.

Благодаря зя инфото. Нямам много път към България мол, отдавна искам да видя и козметиката на Дебенхамс, трябва да се занеса все пак натам.
Аз имам желание за пилинг продуктите, но може би ще отложа. Сега си купих хубав пилинг за тяло от Ремедиум, в момента е на промоция някаква италианска марка. Хареса ми, че доста добре жули и чувствам кожата си много добре почистена. Пробвах го и на лицето, но май е доста силен за лице. Миризмата му е много приятна.

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 00:07 от Poni69

# 571
  • София
Скрит текст:
Къде намирате козметиката на Христина?
И аз чета и във форума и в блога на Ивчето много похвали и бих си купила някои неща, но никъде не съм ги виждала Simple Smile

Ако си от София ,козметика на Христина има в Або маркет в България мол  Peace

Аз също пробвах преди месеци няколко техни продукта за коса и бях много разочарована.

Благодаря зя инфото. Нямам много път към България мол, отдавна искам да видя и козметиката на Дебенхамс, трябва да се занеса все пак натам.
Аз имам желание за пилинг продуктите, но може би ще отложа. Сега си купих хубав пилинг за тяло от Ремедиум, в момента е на промоция някаква италианска марка. Хареса ми, че доста добре жули и чувствам кожата си много добре почистена. Пробвах го и на лицето, но май е доста силен за лице. Миризмата му е много приятна.[/quote]

На коя марка е този пилинг за тяло,аз отдавна търся но засега нищо не ми допадна.Ако споделите, ще хода да купя, имам наблизо аптека Ремедиум.По принцип ползвам кесия за баня, но ми се иска лятото да разнообразя с нещо.
Благодаря!

# 572
B.U 2, не е от ремедиум,но Ейвън имат страхотен пилинг, който мирише на шоколад. Обожавам го, а и не е скъп - 5 лв.

# 573
B U 2, пилинга е на Perlier. В момента цяла серия продукти за тяло (душгел, душкрем, сапуни, скраб, мляко за тяло и др.) са намалени. Цената на всеки продукт е около 5 и нещо лв. Аз си взех синия скраб, има много фина мускусна миризма. Имат и розов, който разбрах, че се различава само по миризмата. Засега съм доволна от скраба.

# 574
  • Deutschland
Момичета, благодаря за отговорите за капсулите на Балеа. Мъжът ми тази вечер донесе пет опаковки, от всеки вид е взел, защото не знаел кои точно искам. Предполагам по една ампула на ден се използва и от утре започвам. Кожата ми има отчаяна нужда от хидратация и ще погледна кои точно са за тази цел

# 575
здравейте, някой използвал ли е Арома хиалурон 30+? дневен, трябва ми нещо леко и неомазняващо, но пък чувствам и сухота сега в жегите ooooh!
п.п. много съм доволна от крем за тяло на Балеа с масло от ший и ванилия, сега за лятото е супер хидратиращ и ухаещ дълго върху кожата, за 4лв е попадение!
 bouquet

# 576
да , аз си купувам от него 30+, допада ми ,че попива не мазнее, аз съм с мазна кожа, но след душ не мопга да съм без крем, на мен ми харесва, дано да ти допадне

# 577
Какъв изсушител за лак мога да си взема? Ползвала съм на Есенс, доволна съм, но, ако има по-добър, бих го пробвала. Предложения?

# 578
От този на Ревлон съм много доволна Peace

# 579
Аз ползвам студената струя на сешоара Simple Smile

# 580
  • София
И аз. Препоръчвам го, както и базата и топ лака на Ревлон. При мен тази комбинация държи лака без напукване и без да се лющи  поне 1 седмица.

# 581
А от тази марка козметика за коса доволни ли сте?
http://profesionalnakozmetika.com/rolland/profecionalna-ceriya-i … hair-za-cuxa-koca

# 582
Каква основа за лак, с изчистен състав бихте препоръчали?

# 583

доста ги похвалиха в темата за профи продуктите преди 2-3 седмици, но аз нямам личен опит, в плановете ми са след време

# 584

доста ги похвалиха в темата за профи продуктите преди 2-3 седмици, но аз нямам личен опит, в плановете ми са след време
Благодаря bubanka  Hug
Сега ще разгледам какво е писано и в другата тема.

Общи условия

Активация на акаунт