Братислава

• 57 445
  • 698
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Аз дебнах от тази търсачка, както и от busradar 2 месеца по-рано. Уж даваше опции от 1 Евро, но като тръгнеш да купуваш нямаше.
Върнахме се вчера. Логистиката беше следната-от летището с такси през приложението Bolt/taxify, около 6 Евро до центъра - супер удобно, после ползвахме още веднъж във Виена. При нас така и не сработи код за 5евро отстъпка за нови клиенти, но имаме 3,така че някой ако иска, мога да пратя да пробва.
От Братислава от спирка most snp (с нло-то) до Виена за 11,20 Евро за 2в.и 2д. с Реджиоджет, при тях децата са почти безплатни, а има и включена напитка. Като цяло препоръчвам тази спирка, защото ако се настаните около нея може някой час да се разходите из Братислава (ние хванахме автобус в 12,45),а и около Централна автогара е огромен ремонт, много неприятно за стига не до там, според мен. Така че бих огледала за хотел около тази спирка, има на пешеходни разстояние.
От Виена наобратно пътувахме с Фликсбус директно до летището. Определено от тяхната услуга съм по-недоволна, а билетите ни бяха за сравнение 27 Евро.
Не те съветвам да купувате на място непосредствено преди пътуването. Всичко е пълно и доста хора останаха. За Фликсбус бях взела предварително, защото ми беше важно за полета, а само те и Словаклайнс пътуват Виена-летище Братислава. За Виена взехме на място от спирката, но предния ден.

# 346
В момента съм във Виена на автогарата на път за Братислава. 😊
Купихме билетите от България- трите са по 10лв., с четвъртият е 1лв..😊
В автобуса шофьорът продава по 10 Евро.
Препоръчвам онлайн.
Това е на Фликсбус, но и другите фирми са така- ММ поразпитам нарочно докато чакахме. 😊

# 347
Благодаря на всички  за съветите. Тази търсачка https://www.checkmybus.com/   определено ще ми помогне.

След някой ден ще  трябва да  търся и и авт.билети от Виена за Будапеща, но първо да купя самолетните Будапеща-Бургас.

# 348
Евтините билети по едно евро са поне два месеца по-рано.

# 349
Евтините билети по едно евро са поне два месеца по-рано.
Нашата резервация е точно 10 дена по-рано и както вече писах единият билет беше 1лв..😊 Другите 3 - по 10лв.

# 350
Значи да изчакам и аз. 25 дни има до нашето пътуване.

# 351
Значи да изчакам и аз. 25 дни има до нашето пътуване.
Надничай все пак и ако видиш хубави цени, вземай.
Между другото чекират и е-билет от телефона.
Аз показах в pdf формат, който получих по мейла, но си бях свалила приложението им на телефона, ако поискат от там да го чекират.
И понеже съм страхливка имах и разпечатка. 😊

И две думи за Братислава- нямам думи. 😊 😊 😊
Много, много цветен град.
Чувствам се по-леко, отколкото във Виена.
Но не е по-евтино от там, с изключение на полета и хотела.
Току що хапнахме една порция виенски шницел ХХL за 18 Евро.
А във Виена в Сантиметрите за 15 ядохме свински ребърца размер М😊 и бира.

# 352
Струва ли си да отидем до Братислава и Виена само за два дни, между 6 и 8 септември? Целта е главно Виена. Не сме били. Времето е малко май.

# 353
Струва ли си да отидем до Братислава и Виена само за два дни, между 6 и 8 септември? Целта е главно Виена. Не сме били. Времето е малко май.

Струва си! Аз съм го правила и пак бих го направила.

# 354
  • Пловдив

Струва си! Аз съм го правила и пак бих го направила.

а с какво от Братислава до Виена?

# 355
Е, то това основно се обсъжда в темата. С автобус - или директно от летището в Братислава или от центъра.

# 356
  • Пловдив
Е, то това основно се обсъжда в темата. С автобус - или директно от летището в Братислава или от центъра.
bouquet
Понеже полетът е вечерта...

# 357
Ми ако е на тези дати, вечерта спане в Братислава, тъй като е късно. На другия ден рано до Виена, и чуденка спане във Виена или връщане в Братислава, на 2 ден пак така...чудя се. Ходи ми се, но малко ме мързи да организирам. От прочетеното в темата изглежда, че е лесно? Лесно ли се оправя човек?

# 358
Много е лесно, нищо сложно няма. Вариант е и да спите 1 вечер в Братислава, сутринта кратка обиколка на Братислава. След това трансфер до Виена и втората нощувка да ви е във Виена. След това има директен автобус Виена - летище Братислава.   

# 359
Ние спим в братислава, а бяхме и във виена с автобус и днес летим от братислава за бг.
По евтино е така.

Общи условия

Активация на акаунт