Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 453
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • Габрово
да попитам...защо има мъже,които ползват Black Orchid...той не е ли дамски аромат ?

# 526
Много мъже ползват чисто дамски парфюми, не унисекс и не само Орхидеята. Crazy Миналата неделя бях на сватба и от един наперен момък яко се носеше точно Орхидеята.

# 527
  • Габрово
Много мъже ползват чисто дамски парфюми, не унисекс и не само Орхидеята. Crazy Миналата неделя бях на сватба и от един наперен момък яко се носеше точно Орхидеята.
така..така...а те не знаят ли,че това е дамски аромат?

# 528
  • София
да попитам...защо има мъже,които ползват Black Orchid...той не е ли дамски аромат ?
Защото както жените ползват доста мьжки аромати, така и мьжете понякога използват по-пльтни дамски Peace Всичко е до магията на кожата и предпочтения Wink

# 529
така..така...а те не знаят ли,че това е дамски аромат?
И какво като знаят?! newsm78 Не трябва да го ползват по тази причина? Още повече пък Орхидеята въобще не е най-женственият аромат, та да буди такава почуда ползването му от мъже. Може пък и мека китка да е бил ползвателя. Изобщо, правила няма - всеки ползва това, което харесва.

# 530
  • Пловдив
Скрит текст:
Цитат
densi благодаря за включването  bouquet
Определено беше сладък,но не натрапчиво и в никакъв случай не беше остър и сякаш имаше ванилия.
Значи един отпада (Орион),остават четири  Joy
Не, не са 4 залагам, че е бил или Andromeda, или най-вече Draco, защото споменаваш ванилия. Присъствала съм на избор от няколко човека между 10-тина парфюма на Tiziana Terenzi и почти всички харесаха най-много Andromeda. Draco е много бял парфюм с ванилия, мукс, хелиотроп, бели цветя. Натрапчив е просто на белота, затова ме навежда на него с твоята ванилия.
Andromeda пък и Cassiopea си приличат страшно много. Аз се изненадвам, че има толкова подобни два аромата в една и съща марка. И двата са копия донякъде, доста дори, на прословутия плодово мускусен Erba Pura Sospiro, който е чудовищно силен парфюм.
Ursa Tiziana Terenzi е съвсем различен парфюм.
Видях че има и нов бял Vele Tiziana Terenzi него не го познавам.  Peace
Ще трябва да пробваш няма как. Hug

Пппффф,сега като се замисля момичето каза,че това е нов аромат,аз го мирисах преди три дни,дали не е Vele  ?  newsm78  И в него пише,че има ванилия.
Аз намерих един немски сайт,в който мострите са по 6 €,но Vele го няма.
То всъщност в нито един сайт го няма,даже в официалния на фирмата?

# 531
Къде го пробва? В кой магазин в чужбина? Може да е той, щом са ти казали, че е нов и да се е продавал ексклузивно първо в Хародс или Галери Лафайет.

# 532
  • Пловдив
Пробвах го във Виена, Nägele & Strubell така се казва магазина.Имат и сайт,но там го няма.Аз точно от техния сайт мисля да поръчам мострите.
http://www.ausliebezumduft.de/fragrances.html?limit=192

# 533
  • София
Ей какво щуро преживяване имах в Дуглас - Дъ Мол! Една силно гримирана луда по парфюмите консултантка ми донесе блотери, без да ги гледам. И пак си харесах Портофиното, то е ясно.
Оначе след това влязох в Сефора и подуших Ауд Ууд - все едно влязох в истинска гора. Искам го! Обаче тоя пусти Том Форм ми е скъп. Надушвала съм мъже с Орхидеята и реакцията и беше -  WTF. Не става за унисекс, поне според мен.

# 534
  • Габрово
Надушвала съм мъже с Орхидеята и реакцията и беше -  WTF. Не става за унисекс, поне според мен.
да...точно за това питах....какви са тези мъже с Орхидеята...

# 535
Надушвала съм мъже с Орхидеята и реакцията и беше -  WTF. Не става за унисекс, поне според мен.
да...точно за това питах....какви са тези мъже с Орхидеята...
За двама мъжкари се сещам на първо четене, които си го разнасят с кеф. И аз го харесвам, и определено не съм мека китка Joy Joy Жената сложи ръка на черния Задиг, дъщерятя на белия smile3511 Голямо чудене на въртележката. Важно е кой, с какво се чувства добре.

# 536
Здравейте,още не съм се спряла на нищо конкретно за подарък на майка ми,просто се щурея измежду няколко,сега прочетох няколко прилични отзива във фрагрантика за Aromatics elixir black.Комбинацията между"елексир" и "черен" ми е достатъчна да ми подпали въображението,а нямам време да поръчам проба.Някакви отзиви и впечатления?

# 537
Хубав, плътен, труден парфюм. Не бих му се зарадвала хич като подарък. Бяха дадени в пъти по-добри предложения.

# 538
Хубав, плътен, труден парфюм. Не бих му се зарадвала хич като подарък. Бяха дадени в пъти по-добри предложения.
Благодаря ти за мнението,всички предложения ги имам предвид,някои от тях добре познавам, като запалени любители на хубавите аромати никой от нас не се задоволява с няколко предложения,алчни сме  Grinning за още и още.Имам традиция да им подарявам на нашите за рождените им дни,които са един след друг,по един хубав парфюм,благодарение на познаването на предпочитанията им,досега нямам издънки,дори и със сляпи стрелби.Значи казваш,хубав парфюм,ама надали  Mr. Green.Клоня към три варианта-Tom Ford noir pour femme,Angel muse Mugler и Black Opium-веднъж го беше душнала и сподели,че и харесва.Знам,че са по-зимни аромати,но на нея целогодишно и подхождат такива. Simple Smile Simple SmileА за бащата отдавна съм му нарекла един Dior Sauvage,абсолютно съм сигурна,че една женска ръчичка често ще посяга и към него  Simple Smile Simple Smile.

# 539
Твърдо съм за Ноар на Том Форд. Няма такова великолепие! Heart Eyes
И другите два харесвам леко, но този е от големите ми любови.

Черният Еликсир не ми е на сърце, обаче Aromatics Black Cherry Clinique е страшен!

Общи условия

Активация на акаунт