90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 84 758
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Екатерина, добре дошла! Прави си салата, а не просто по един домат и една краставица. Така няма да издържиш много, защото ще си оставаш гладна. Peace Направи си салата от домат и краставица, добави лук, маслини, може и малко гъби и отгоре настъргай яйцата. Салата можеш да я овкусяваш първите три дни.

# 166
Благодаря ,
мислех ,че зеленчуците също не трябва да се смесват .Значи  за вечеря ще си направя салата с  няколко зеленчука без маслини ,че не ги обичам .

# 167
Може да се смесват. Даже може и печени тиквички към салатата да добавиш, ако ги обичаш.

# 168
Може да се смесват. Даже може и печени тиквички към салатата да добавиш, ако ги обичаш.
Обожавам ги .Аз ги ям сурови тиквичките .В България не съм виждала някои да ги ползва сурови ,но са адски вкусни .

# 169
 Hug привет на всички
Днес съм на тиквички със сос от прясно мляко, натрошени сирена, чесън и копър
Дара като каза "тиквички" и реших че мога да споделя тази идея за приготвяне
много ги обичам във всякакъв вид  Heart Eyes

# 170
 Hug
Вчера бях на
Обяд яйца у домат.
Вечеря ципура на скара със прекрасна салата от цвекло, морков, айсберг, гъби и не помня още какво наблъсках, със дресинг от горчица (без захар), зехтин и оцет.
Днес... От притеснение изобщо забравих да ям. Закусих в 6 две кайсии и е 14 купа боб. Вечерята ще е купичка грах и може би нахут със салата

# 171
  • Пловдив
Здравейте.
Толкова много неща ми се ядат през протеиновия ден, че се чудя какво да избера и как да ги сместя. Та след умуване:
З - кайсии
О - шопска салата с луканка
В - пиле със салата или таратор (зависи какво ще иска малката)

# 172
От първи ден съм на диета и вече прегреших с малка топка ванилов сладолед .Ми бяхме на гости и нямаше как .....поне трябваше да го опитам ..... Confused

# 173
От първи ден съм на диета и вече прегреших с малка топка ванилов сладолед .Ми бяхме на гости и нямаше как .....поне трябваше да го опитам ..... Confused

Нищо не ,,„трябва,,”
Трябва само някой ден да се умре.
Нищо друго не е задължително

bouquet

# 174

Нищо не ,,„трябва,,”
Трябва само някой ден да се умре.
Нищо друго не е задължително

bouquet

Точно това щях да напиша и аз!

# 175
  • София
Хората са възпитани, бе лейдис.
Ще обидят домакините.
Кво сега пък толкоз станало.
Една топка сладолед, едно парче торта, три пържоли, малко ракия...Един път се живее. Утре сутрин стъпваш с един крак на кантара и хопала отслабнал си.
Колко по-хубаво е всички да те харесват, отколкото ти да се харесваш сам.  newsm48

# 176
Ами не знаем какъв е контекста на историята, но ... да, принципно много малко са ситуациите, в които не бих отказала нещо, което не искам да ям в определен момент и ден.

Та, както спомена
з - 2 кайсии
о - боб
в - малко грах, малко пресни картофи на фурна, един домат и една краставица

# 177
  • София
Ами не знаем какъв е контекста на историята, но ... да, принципно много малко са ситуациите, в които не бих отказала нещо, което не искам да ям в определен момент и ден.

Малко?
Грешен отговор.
Няма такива ситуации.
Не и когато взимаш решения в ущърб на себе си, защото трябва да се харесаш някому.

# 178
Не говоря да се харесвам на някого, а за уважение или нанасяне на обида. Има хора, които са много докачливи на подобни теми и деликатни ситуации, в които се изисква дипломатичност.
В един бежански лагер, една жена от афганистан в стаята си имаше две ябълки - обели и наряза едната за мен... е няма как да не си вземеш, когато някой ти дава буквално почти последния си залък Simple Smile) За подобни ституации говоря.

# 179
  • София
Не говоря да се харесвам на някого, а за уважение или нанасяне на обида. Има хора, които са много докачливи на подобни теми и деликатни ситуации, в които се изисква дипломатичност.
В един бежански лагер, една жена от афганистан в стаята си имаше две ябълки - обели и наряза едната за мен... е няма как да не си вземеш, когато някой ти дава буквално почти последния си залък Simple Smile) За подобни ституации говоря.

На жената от Афганистан се обяснява културно и любезно, че диетата ми не позволява да ям ябълки в неподходящо време. Ерго, ако има малко мозък, ще разбере. Ако няма, проблемът не е мой.
Апропо, в съседната стая може да има жена от Азия, която да иска да ме почерпи с хлебарки или плъх. И тях няма да ям, колкото и да е мила и любезна.

Общи условия

Активация на акаунт