А коя книга четат в момента децата ви? - 7

• 81 737
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря, ще закупя за малкото ми, да му чета. Той е на 5, ще се харесат ли?

моят е на 10 и много си ги харесва Simple Smile

купих три книги на Макс Лукадо, за Пънчинело, защото правят пиеса в училище и "било много интересно"
 Head Band не съм сигурна, че ми харесва

# 497
  • София (Възраждане)
Четвърта книжка от поредицата за Пърси Джаксън "Битката за лабиринта" дали я има някъде в електронен формат. В "Читанка" няма  достъп до нея?!

# 498
  • София
Четвърта книжка от поредицата за Пърси Джаксън "Битката за лабиринта" дали я има някъде в електронен формат. В "Читанка" няма  достъп до нея?!
https://chitanka.info/book/7210-bitkata-za-labirinta.epub заповядай.

# 499
  • София (Възраждане)
Благодаря, Ейнджъл!

# 500
  • Бургас
Аз пък търся 10 тата книга/ В тунела/ от поредицата 39 ключа в електронен формат.
И после какво правим?Другите поредици не са преведени.Disappointed Relieved

# 501
Margo, прати ми мейл на лични и ще ти пратя довечера В тунела, ако още не си я открила.

# 502
  • София
Дим и Огледала - Нийл Геймън

# 503
Няма ли най-накрая да преведат някоя нова книга за Петсън и Финдъс? Въпреки че моята е на 10, пак бих я купила.
А дали изобщо има други книги, не съм се интересувала до сега. Бях останала с впечатление, че всички са преведени. Въпреки че вече е голяма за тях бих й купила с удоволствие

# 504
Има още две ("The Mechanical Santa" и "The Rooster's Minute"), които обаче не знам дали са истински книги или са просто от типа на "Pettson and Findus Song book" и "Pettson and Findus cookbook", т.е. някакви допълнения, а не с история.

# 505
  • София
Почна Новия Завет, детска адаптация, но не мога да намеря изданието.

# 506
  • София
Рик Риърдън - Червената Пирамида

Да видим дали ще му е толкова интересна, колкото книгите за Пърси Simple Smile

# 507
Има още две ("The Mechanical Santa" и "The Rooster's Minute"), които обаче не знам дали са истински книги или са просто от типа на "Pettson and Findus Song book" и "Pettson and Findus cookbook", т.е. някакви допълнения, а не с история.
И тази май https://www.amazon.de/Morgen-Findus-wirds-was-geben/dp/3423709634,  освен ако не е същата за Santa, защото не намирам корицата на англ.
А и тази не знам има ли я на бг: https://www.amazon.com/Findus-Disappears-Adventures-Pettson/dp/0 … 676247&sr=1-9

Моята чете Хрониките на Нарния:)

# 508
Angel, според моя син "Хрониките на Кейн" са много по-интересни от Пърси. Тях си препрочита най-често.
Свърши преди около десетина дена поредицата за Хари Потър. Коментарът му беше: "Писателката, защо е спряла дотук? Трябва да напише още няколко книги." Не съм му казвала за "Прокълнатото дете", защото и аз не съм я чела още и не знам дали си заслужава.
Оставих го няколко дена да си препрочита и му връчих " Наследникът от Калкута". Още е на първите страници, да видим дали ще го грабне. Даде ли ѝ шанс, няма начин да не му хареса.

# 509
  • София
Simple Smile Ами да видим,  дано му допаднат и на моя, че малко в момента не съм сигурна какво друго да му преложа.

Някой може ли да сподели мнение за Пръстенът на Нибелунга. Цената си я бива, но по-важното заслужават ли си толкова пари? Като гледам са релано малки книги по 100-120 страници... с доста илюстрации...

Общи условия

Активация на акаунт