Нашите кухни - 69

• 121 174
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Тези столове със сменяемите калъфи ли са Simple Smile

# 346
Дам, много са хубави! Калъфите са 100 % памук, могат да се перат в пералня до 60 градуса.

# 347
А 100лв си е стола с калъфа, като отделно може да се купи нов калъф - 39лв Simple Smile ?

# 348
119 лв е столът с бял калъф, със сив или тюркоаз 129 лв и т.н.
Супер избор, много ми харесват и на мен!

# 349
  • Пловдив
П.П. Снимала съм плочките. И по-тъмните, и по-светлите
http://luninka.snimka.bg/experiment/remont.953228.38086523
паролата е remont
На коя марка са плочките?

# 350
Иначе, нещо, което ме впечатли, е съветът на една продавачка -  за гръб на кухня да си вземем от големите плочи гранитогрес. Показа ни някои... и даже успях да си представя как стои.

Само да вметна нещо, като човек, който посъветваха същото в един магазин. Simple Smile Зависи от формата и размера на самите плочи. Защото фуги все пак ще има и ако са несъразмерно разположени, това веднага бие на очи. Изключение правят само и единствено плочките с ширина поне точно, колкото е разстоянието между горни и долни шкафове, както и , може би, продълговатите плочки тип дървесни, но според мен те не са никак подходящи. Всичко останало не стои добре, говоря от личен опит  - и аз минах през какви ли не варианти за кухненски гръб.  Simple Smile Гранитогресът, който са ви показали, калиброван ли беше?

119 лв е столът с бял калъф, със сив или тюркоаз 129 лв и т.н.
Супер избор, много ми харесват и на мен!

Точно така!  Peace Столчетата и калъфите се продават отделно, 100 лв. струва само столът с ватираните седалки и гръб. Калъфите варират, в зависимост от цвета, от 19 до 39 лв.

mileneira, масата е страхотна, аз лично много си я харесвам! Красива, удобна, любов си ми беше!  Heart Eyes За модела никога не съм имала съмнения, не бях сигурна единствено за цвета дали ще ми пасне на замисления интериор, но понеже съм авантюристична зодия, реших да рискувам и сега имам една наистина прекрасна трапезария.  Grinning

# 351
# 352
Мхм, това е серията, да. Само дето моята е за повече човеци и не е бяла. Wink

# 353
Мхм, това е серията, да. Само дето моята е за повече човеци и не е бяла. Wink

А каква е?

# 354
Сиренце, Маделин е права.Аз си купих октомври месец телескопични водачи двойка от въпросния сайт и цената беше 149 лв.В момента цената е същата.Не се е променила.А тройните са 290 лв.

Толкова са, нали? Едва ли от сервиза са ме излъгали... А двойните водачи къде ги откри, merion, на мен ми казаха, че нямали?...  Confused

Хубавите кухненски плочки са скъпи и няма предлагане, много трудно се намират. Аз също изринах София до основи, докато открия моите, а докато си ги получа пък какви ядове брах...  ooooh! Търсене му е майката, никакво отказване, постоянство и упоритост си трябват. Сиренце сигурно ще подкрепи това твърдение. Wink

А аз вчера се сдобих с трапезна маса и столчета. Други мебели още нямаме никакви, но след кухнята, трапезарията и нея вече я окомплектовахме, много съм щастлива!  Heart Eyes  Снощи го среднощ ги сглобявахме нещата и за висящите лампички вече мога с 200 % сигурност да кажа, че осветяват чудесно целия кухненски бокс и дори няма нужда да включвам вграденото осветление, за да ползвам спокойно кухнята, а крушките са едва 400 лумена - такива имах първоначално за тест и май те ще си останат за там.  Още тези дни ще сготвя една бърза вечеря, просто тръпна в очакване да си тествам новите котлони.  Grinning
Маделин,моите телескопични водачи ми ги доставиха от "Най-изгодно", но това беше миналата есен.Те ми доставиха цялата техника за кухнята с куриер.Модела на водачите е BOSH HEZ338250. В момента ми излязиха налични в "Техно стил".Цената е същата.Можеш да провериш.

# 355
Мад, в Техно микс също ги видях -  142 лева

# 356
П.П. Снимала съм плочките. И по-тъмните, и по-светлите
http://luninka.snimka.bg/experiment/remont.953228.38086523
паролата е remont
На коя марка са плочките?
Монца на КАИ са плочките.  Simple Smile

Иначе, нещо, което ме впечатли, е съветът на една продавачка -  за гръб на кухня да си вземем от големите плочи гранитогрес. Показа ни някои... и даже успях да си представя как стои.

Само да вметна нещо, като човек, който посъветваха същото в един магазин. Simple Smile Зависи от формата и размера на самите плочи. Защото фуги все пак ще има и ако са несъразмерно разположени, това веднага бие на очи. Изключение правят само и единствено плочките с ширина поне точно, колкото е разстоянието между горни и долни шкафове, както и , може би, продълговатите плочки тип дървесни, но според мен те не са никак подходящи. Всичко останало не стои добре, говоря от личен опит  - и аз минах през какви ли не варианти за кухненски гръб.  Simple Smile Гранитогресът, който са ви показали, калиброван ли беше?

Това, подчертаното, е препоръката на продавачката. От най-големите плочи. Не запомних мерките, но бяха и дълги. Grinning
А "калиброван" не знам какво значи... Crazy

# 357
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Слагате ли кошче под мивката, излизащо при отваряне на вратичката?
В сегашната имам, но ме дразни и се чудя как ли би било без.
И аз имам такова сега и понеже ме дразни за новата кухня за под мивката си взех шкаф с отваряне като чекмедже с пуш бутон. Мисля че ще ми е по-удобно и няма да увисват пантите.
Аз имах голяяямо колебание за това какъв да бъде коша за боклук,така че да ми е максимално удобен.Искам само да кажа,че ако е под мивката не мисля,че ще е удобен за ползване,защото за да го отвориш, трябва да се отдръпнеш от мивката Peace

# 358
  • Раковски
В 90% от случаите коша е в мивката заради загубата на място от коритото на мивката и сифоните. В случая всеки ще се нагласи според ситуацията, инак има кошове за чекмеджета, кошове с механизми за изтегляне и такива с електроника за да не се пипа дръжката.

# 359
  • Варна
При мен в шкафа под мивката няма място за кош , с две корита е и с мелницата за буклук заемат доста място.
Удобно е да има някакво вътре, затова купих ето това, монтирах го на вратата от вътрешната страна с винтчета. ОК ми е за нехранителни отпадъци. Допълнително монтирахме стелажчета и шкафа е подреден побирайки препарати и т.н. .

Общи условия

Активация на акаунт