Бродирана красота - тема 135

• 109 562
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
О, така е добре. Може с безцветен лак, ако имаш да минеш по ръбчетата.

# 211
  • София
След седмица пътувам за Кишинев, Молдова по работа. Знам, че там е производителя Лука-S. Търся фирмен магазин в интернет, но не откривам. В сайта на компанията е само адрес на централният им офис. Ще им пиша утре са питам от къде мога да купя гоблените, произвеждани от тях. Искам магазин да разгледам. Краен вариант е да поръчам през сайт с доставка до хотела. Някой да знае за магазинче с гоблени в Кишинев? 😊

Редактирам се: Luca-S бяха така учтиви и ми изпратиха адресите на два магазина в центъра на Кишинев. Единият дори е в близост до хотела ми. Ще отида с празен куфар и ще се върна с пълен Smile Само дано имам време, че съм по работа там все пак и за кратко.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2017, 17:42 от Kristal

# 212
Ориентирайте ме за цена на готови и рамкирани гоблеми. Някой сайт с обяви ако има.

# 213
  • sof
В тази прелестна съботна вечер, Kristal, ми пълниш душата с действията си. Да знаеш един чекиран куфар 20 или дори 23кг (зависи коя авиокомпания) е вкл. в билета, а повече - плащаш. Да ти кажа, номера е митничарите да не решат, че "прекарваш" индустриално количество стока. Ако правите партия с други другарчета по бродерия за комплекти и за други хора освен теб, пазете дискретност, защото из интернета има особено хищни, злобни и агресивни, способни на мерзък личен натиск за вече продължително време и публично злепоставяне украинчета и рускинчета, които едва ли не убиват, буквално, ако си наумят, че им ядеш хляба. Пази си нервите. Ето, аз примерно не участвам в никакви фб групи за бродерия, не че има нещо за мен там, както се оказа. Приятно бродиране на всички.

# 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ориентирайте ме за цена на готови и рамкирани гоблеми. Някой сайт с обяви ако има.

олх, базар.бг, магазинера...
ибей, амазон Simple Smile

виждала съм и за стотинки и за майка си и баща си, в комплект с дядовците по двете линии.
успех

# 215
в olx загледах. много варират. е дано се продаде Sad

# 216
  • София
В тази прелестна съботна вечер, Kristal, ми пълниш душата с действията си. Да знаеш един чекиран куфар 20 или дори 23кг (зависи коя авиокомпания) е вкл. в билета, а повече - плащаш. Да ти кажа, номера е митничарите да не решат, че "прекарваш" индустриално количество стока. Ако правите партия с други другарчета по бродерия за комплекти и за други хора освен теб, пазете дискретност, защото из интернета има особено хищни, злобни и агресивни, способни на мерзък личен натиск за вече продължително време и публично злепоставяне украинчета и рускинчета, които едва ли не убиват, буквално, ако си наумят, че им ядеш хляба. Пази си нервите. Ето, аз примерно не участвам в никакви фб групи за бродерия, не че има нещо за мен там, както се оказа. Приятно бродиране на всички.
Това с пълния куфар бе шега Grinning . Ще си купя 3-4 комплекта. Ако стигнат парите може и повече. Не се занимавам с продажба. За себе си искам. Не знам какви са цените там, но ще е по-евтино като няма доставка

# 217
  • Плевен
Здравейте!
Скоро видях един коледен гоблен на ЛукаС -ботушче пълно с подаръци. Някой има ли схема и ключ за него?

# 218
Конете са готови, остава фона и малко контур Simple Smile

# 219
Прекрасни са!

# 220
  • София

Айде, да са ми честити. Общо около 50 лв за трите от Молдова.

# 221
Да са ти честити.Аз пък опитвам да си поръчам един стан от Украйна и не успявам.

# 222
Здравейте момичета Simple Smile
Благодарение на вашата помощ, наставления и съвети, успях да ушия първият си гоблен. Благодаря на всички Simple Smile Продължавам с по сложният, първият който поръчах и оставих за по натам.
Кристал, честито за придобивките Simple Smile

# 223
Да покажа какво започнах тези дни за стаята на децата. Става бавно и не знам кога ще успея да я завърша...

И един въпрос - има много оконтуряване - не съм сигурна колко дълги да са бодовете, какво ще ме посъветвате - по-къси или по-дълги?

# 224
Супер е, много свежо. На коя фирма е?

Общи условия

Активация на акаунт