Пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 84 105
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
При моя мисед беше подобно.

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 20:08 от 💎Bling-a-ling💎

# 151
  • София
Момичета, извинете ме, че нахлувам така в темата ви.
Това, че ембрионите при мисед отговарят на дадена седмица, не означава, че тогава точно се е случило.
При моят мисед единия преглед беше в петък и всичко беше наред, ембрионите си отговаряха на седмицата, 4 дни по-късно се установи, че са без сърдечна дейност, а размерите им бяха с седмица и нещо на зад. Те не остават с размерите , които са били при спирането на сърдечната дейност, а "дръпват" на зад

# 152
Така е. Обикновено сакчетата почват да се деформират, смаляват, което понякога може да се забележи и от простото око на пациента. Понякога тръгва и отлепване. Може само да гадаем кое и кога се случва при условие, че няма ежедневни прегледи.

# 153
Момичета, имам нужда от вас да ме консултирате. Който е приемал вит Д в по-големи дози усещали ли сте напрежение и болезненост в гърдите.

# 154
Не мисля, че може да има някаква връзка. Болките в гърдите се дължат на естрогените и прогестерона.

# 155
Не мисля, че може да има някаква връзка. Болките в гърдите се дължат на естрогените и прогестерона.

До сега не са били така, започнах да вземам по- големи дози от вит.

# 156
и аз отдавам болките в гърдите на естроген/ прогестерон. Едвали е от Вит. Д.
Не знаех, че сака се свива след мисед. В такъв случай и аз мисля, че усетих кога нещата приключиха, но беше около седмица преди последния преглед, а ембриона беше с размери отговарящи на две седмици преди него и затова го игнорирах...

# 157
Елинорче, по-скоро имаш различни нива на прогестерон или по-скоро бих се зарекла, че е от естрогените. При мен са и по-високи често ме мъчат. Освен това ги хванах, че основно те ми докарват проблеми с кожата.
Поли, само може да си гадаем, но н еможе да сме сигурни. Аз в онзи период много се вглеждах в себе си и всякакви симптоми. Просто тези ранни "контракции" ми бяха един от сигурните симптони за Б, от които имах подозрения още преди положителен тест. Обаче пък тази Б ги нямах изобщо в началото и знам ли вече...

# 158
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Елинорче, колко големи дози от този витамин взимаш? Не би трябвало да имаш такива симптоми, както и другите са написали. Аз също съм имала напрежение в гърдите, но от както пия по една шепа добавки, нищо и никакво напрежение. Може и да е за добро.

# 159
Аз съм приемала по 5000 IU на ден и не съм имала никакви неразположения, не е от него според мен. На мен рядко ми се случва да ме болят гърдите, най-вече преди цикъл. А сега докато бях на естрофем и утрогестан ме боляха и бяха доста чувствителни.

В 8 г.с. при мен се виждаше бебче с главичка и телце, в 10 г.с. кухината на матката беше празна, не се визуализираше ембрион, нито аз видях сакче. Явно се е свило много и се е залепило за стената на матката. Така и не разбрах кога е загинало, сакчето Сигридов е написал, че е към 3 см. / 1.5 см. Док ми обясни, че като е спряло развитието си и е започнало да се свива. Иначе и аз усетих края, симптомите ми намаляха значително. Тогава се надявах да е защото съм се психирала, но явно си усетих на къде вървят нещата. Според мен края е дошъл в края на 8 г.с. Явно лекарствата не са позволили да започне изхвърлянето, това се случи на 4-тия ден след спиране на всичко. Може би трябваше да продължа още малко, за да устискам до прегледа при док.
Скрит текст:
Не мога още да се съвзема, много страдам и ми е като на сън. Не искам да повярвам, че бях толкова близо до сбъдване на мечтата си и се случи това. Такъв рев му ударих снощи, започвам да плача в най-неочаквани моменти и на най-неочаквани места. Миналата седмица бях на бал и се наложи да извъртам глава накъде ли не, за да не видят че плача. В същото време главата ми гърми и мисля само за изследванията и за следващия опит. Дано като се върна от понеделник на работа да се разсейвам и да минава по-бързо времето, защото така ще откача, а и със сигурност не си правя услуга на организма. Cry

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 12:37 от Boby_pl

# 160
Така е Блингче -няма доказателства, но пък и всяка жена усеща тези неща по някакъв начин... Притеснява ме, че никой от докторите в онзи момент не се притесни, че ще го изхвърля предварително. Прегледът ми беше във вторник, а ми насрочиха кюретаж в понеделник... Пък и Сигридов, като ми пусна доплер чух сърдечен ритъм и той каза, че е моето сърце. Нещо съм се филмирала...
Боби, не знам какво да те посъветвам. Аз съм така повече от година. Просто с времето, тези моменти станаха по - рядки, но болката си е същата.

# 161
  • София
При последния А док и на мен ми каза че ембриона започна да се свива.Въпреки че при мен на последния преглед при док когато си имаше сърдечна дейност,но изоставаше с размерите отговаряше на 6+4 дни,два дена по късно в друга клиника нямаше сърдечна дейност и отговаряше на 6+0.Две седмици по късно не бях прокървила и на прегледа тогава док измери ембрито почти толкова колкото при последния преглед при него отговаряше на 6+2/3дни.То при мет винаги е страно и различно де.Аз също усетих кога спряха нещата.

# 162
Елинорче, колко големи дози от този витамин взимаш? Не би трябвало да имаш такива симптоми, както и другите са написали. Аз също съм имала напрежение в гърдите, но от както пия по една шепа добавки, нищо и никакво напрежение. Може и да е за добро.

Пия си от доста време б12, ф.к. метформин 850*2 и от скоро спрян инозитола.знам, че не е мн редно, но се ядосах на д-то и си взех 10 000 единици. Последно бях го качила до почти 30, спрях го за две седмици и падна на 19.
Затова и го отдавам на него, такава болезненост и цвят до сега не съм имала (6-7) дни след о.
Извинете ме, че ви занимавам с мойте глупости bouquet

# 163
Елинорче, по-скоро естрогените ти са високи поради някаква причина щом имаш и промяна в цикъла. Може да е имало задържан. Случват се промени, самият организъм се променя с времето. Няма как вечно да е еднакво.
Боби, много е рано още. Нормално е да се чувстваш така. Само времето лекува, но трябва да мине доста такова. Първите месеци и година са най-тежки после се забравя. При мен всеки път ставаше по-леко и бързо. Две години след последния А дори не си спомнях датите. Сега вече усещам как взеха да ми се изтриват и последните седем години. Предполагам като родя съвсем ще ми избледнеят  и ще ми е странно, че е било толкова тежко и бавно.
Поли, предполагам, че не са си давали зор, защото е имало опцията да се изчистиш сама. Мен ме накараха нарочно да си продължа лекарствата, за да прокървя, но всеки лекар има различен подход. Ако бях при док и Сигридов тогава можеше и да ме мъчат с хапчета знма ли. Единствено ме е яд, че не направихме днк анализ тогава, а имаше такаяа опьия. Щях да си спестя много въпросителни по-късно.

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 15:43 от 💎Bling-a-ling💎

# 164
Блингче, и Док и Сигридов държаха на генетичното изследване не по-малко от мен. Затова не мисля, че са се надявали да се изчистя сама и то през уикенда. Сякаш знаеха, че няма да се случи. Въпросът е защо бяха така спокойни в това отношение...?

Общи условия

Активация на акаунт