Психолози, психотерапевти, психиатри

• 200 116
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте предстои ми развод и имам нужда от психолог можете ли да ми препоръчате някой който да ми обърне дори и малко внимание и да не ми вземе пари или безплатна първа среща

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 09:50 от анита123123

# 691
Здравейте,
Писах отделна тема, но не получих отговори. Моля ви, препоръчайте някой мъж психолог или психотерапевт.
Навих приятеля ми да поговори с някой, тъй като напоследък не е на себе си от тревоги. Обещах да намеря читав човек, но нямам никаква идея. Май за всички има и доста негативни мнения и то вярно че не знаеш кой крив кой прав в дадена ситуация, а и дали с конкретния човек ще си паснат, но все пак по-добре някой изпитан, отколкото на посоки избран.

Тодор Първанов

# 692
Здравейте предстои ми развод и имам нужда от психолог можете ли да ми препоръчате някой който да ми обърне дори и малко внимание и да не ми вземе пари или безплатна първа среща

https://kabinet.bg/

# 693
Severina Markova Благодаря

# 694
# 695
Е то това е за короната.

Не, не е само във връзка с Ковид...Имат младежка програма и Психично здраве за жени. Отворете и разгледайте по-внимателно

# 696
Стефи Божилова? Thinking

Разменяме си съобщения, в рамките на няколко дни, с въпроси за срещите и евентуално уговаряне на такава, и ве4е за трети път трябва да я помоля да ми говори на 'ти'!
А и нещо, което написах, от отговора й оставам с впе4атление, 4е не го е '4ула' особено.. Thinking

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 20:30 от Ally_

# 697
Здравейте! Някой дали може да сподели мнение за Димитър Тенчев и методите му? Мисля, че не прави индивидуални терапии, а семинари по интензивно дишане. Отзивите, които намерих са оскъдни, но положителни. Преминах през доста лоши моменти в живота си и получавам паник атаки, иска ми се да си намеря специалист в тази област Sad

# 698
Психотерапевт Румен Георгиев - НЕ!
Интересува се от жените не само професионално. Личен опит.

# 699
Здравейте! Предварително се извинявам, ако въпросът ми не е за тук.
Искам да попитам какво ви дават специалистите, от които са доволни? Да сверя, така да се каже, дали проблемът е в моя телевизор.
Ходих няколко пъти при една приятна жена, която ме предразполага, споделям, изслушва ме. Накрая ми заявява: "Теб те притеснява това, това и това". Даде ми няколко техники, с които да се справям с тревожността и толкова.
Аз ли съм в грешка, или би трябвало да ми помогне в насока как конкретното нещо да не ме притеснява? А не как да се справям след като вече ме е притеснило. Да ме научи как да казвам "Не" примерно, как да счупя неправилните поведенчески модели?
Защото, принципно аз знам какво точно ме притеснява, не е нужно да давам 50 лв, за да ми го каже и друг човек. Ще се радвам да прочета вас какво ви удовлетворява при такъв специалист.

# 700
Здравейте! Предварително се извинявам, ако въпросът ми не е за тук.
Искам да попитам какво ви дават специалистите, от които са доволни? Да сверя, така да се каже, дали проблемът е в моя телевизор.
Ходих няколко пъти при една приятна жена, която ме предразполага, споделям, изслушва ме. Накрая ми заявява: "Теб те притеснява това, това и това". Даде ми няколко техники, с които да се справям с тревожността и толкова.
Аз ли съм в грешка, или би трябвало да ми помогне в насока как конкретното нещо да не ме притеснява? А не как да се справям след като вече ме е притеснило. Да ме научи как да казвам "Не" примерно, как да счупя неправилните поведенчески модели?
Защото, принципно аз знам какво точно ме притеснява, не е нужно да давам 50 лв, за да ми го каже и друг човек. Ще се радвам да прочета вас какво ви удовлетворява при такъв специалист.

Както съм писала, аз посещавах дълго време терапевт. Това, което ми даде е подобрение и замяна на навици, мислене и различен поглед на ситуациите. Не, не ми е казвала какви са ми страховете, заедно ги изследвахме, търсихме причината и след това имаше техники. С една дума виждам живота вече през друг ъгъл, виждам нещата друго яче. Аз усетих моя терапевт, но много често когато съм се опитвала да водя срещата, тя ме стопира и ме изкарваше от зоната ми. Както съм казала цял живот ще бъда благодарна на Ани, една невероятна жена с призвание да помага. Но, знаете ли тя ме питаше в началото какви са ти очакванията от терапията, за какви резултати си дошла….. освен тези резултати излезнаха к много други. Според мен е нужно да ск отговорите на горните въпроси и е нужно наистина да усетите терапевта си. Аз усетих моя и да не ми е уроки, живея нов живот. Преродих се. Успех.

# 701
  • под тепетата
Моля, препоръчайте ми психиатър   , който не бърза да изписва силни лекарства. За млад човек с депресия ми трябва в Пловдив. Благодаря!

# 702
Моля, препоръчайте ми психиатър   , който не бърза да изписва силни лекарства. За млад човек с депресия ми трябва в Пловдив. Благодаря!
Аз ходих при д-р Бранков, който сам каза, че за момента няма смисъл да ми предписва тежки лекарства, а ще започнем с по-леки. Още съм в началото на терапията и не мога да кажа дали помага, но аз отидох точно при него заради отзиви от познати, на които е помогнал.

# 703
Някой да знае кой работи с пясъ4на терапия? (за възрастни)

# 704
  • под тепетата
Благодаря, Chikitta!
А за д-р Марков имате ли отзиви? Телефон за връзка и верен ли е адреса на "Родопи", който намерих в нета?

Общи условия

Активация на акаунт