Психолози, психотерапевти, психиатри

• 200 010
  • 1 295
  •   2
Отговори
# 825
Здравейте, моля за препоръка към психолог в сферата на репродуктивните проблеми. За втори път имам неуспех и искам да поговоря с някой, да обсъдим техники на справяне, приемането на проблемите и задържане на позитивното отношение към живота. Прочетох за Стела Хараламбова, но няма много мнения.
Благодаря предварително.

# 826
Здравейте, моля за препоръка към психолог в сферата на репродуктивните проблеми. За втори път имам неуспех и искам да поговоря с някой, да обсъдим техники на справяне, приемането на проблемите и задържане на позитивното отношение към живота. Прочетох за Стела Хараламбова, но няма много мнения.
Благодаря предварително.
Татяна Райнова, може да я откриете в Супердок.

# 827
Благодаря предварително.
Аз имам опит в работата с нея, за съжаление не мога да кажа нищо добро за подхода ѝ. Описах подробно преживяванията си и тоталната ѝ липса на професионализъм в този форум преди няколко месеца.

# 828
  • Sofia
Здравейте, моля за препоръка към психолог в сферата на репродуктивните проблеми. За втори път имам неуспех и искам да поговоря с някой, да обсъдим техники на справяне, приемането на проблемите и задържане на позитивното отношение към живота. Прочетох за Стела Хараламбова, но няма много мнения. Благодаря предварително.

Лично аз миналата година проведох две консултации по телефона с психолог на Щерев, заповядайте координатите й - Татяна Баева, 0894 390 109. УСПЕХ от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 829
Здравейте, моля за препоръка към психолог в сферата на репродуктивните проблеми. За втори път имам неуспех и искам да поговоря с някой, да обсъдим техники на справяне, приемането на проблемите и задържане на позитивното отношение към живота. Прочетох за Стела Хараламбова, но няма много мнения. Благодаря предварително.

Лично аз миналата година проведох две консултации по телефона с психолог на Щерев, заповядайте координатите й - Татяна Баева, 0894 390 109. УСПЕХ от мен! Flowers Four Leaf Clover

Искам само да отбележа, че Татяна Баева и Татяна Райнова (която препоръчах) са един и същи човек. От юли 2022 вече не е част от екипа на Щерев, а в частната си практика се води Райнова,. Самата ѝ практика има и фейсбук страница: Когника.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 13:07 от 2402

# 830
Някой има ли мнение за семинарите на фондация "Същност"?

# 831
Здравейте!
Моля препоръчайте ми психотерапевт или психиатър който практикува психотерапия в облас Бургас.
Трябва ми човек който да ми помогне да се справя не просто с ПА, а с постоянна тревожност и нервност, фобии и тн.

# 832
  • София
Здравейте,
Някой да е ходил при Наталия Герджикова (София)

Да. Препоръчвам!
За мен работи чудесно.

# 833
Здравейте! Мъж психолог в София и на по-нормална цена?

# 834
  • София

Иван Павлов, в нет-а излиза телефонът му. Около 50 лв. е индивидуалната терапия, семейната 80 лв.

# 835
Ама той е фамилен.

Иван Павлов, в нет-а излиза телефонът му. Около 50 лв. е индивидуалната терапия, семейната 80 лв.

# 836
https://superdoc.bg/lekar/dpsn-svetoslav-savov

# 837
  • София
Ама той е фамилен.

Не само, а и вие не уточнявате какъв искате, само да е мъж! Аман от претенции.
Може да му се обадите и да обясните за какво ви трябва и той ще прецени.

# 838
Ами естествено, че имам претенции. Не ми трябва семеен, защото не ми трябва за семейни проблеми, а индивидуален 🙂

Ама той е фамилен.

Не само, а и вие не уточнявате какъв искате, само да е мъж! Аман от претенции.
Може да му се обадите и да обясните за какво ви трябва и той ще прецени.

# 839
  • София
Ами напишете си претенциите още в началото, аз кълбо нямам, за да знам какви са ви. А и съм написала, ама трябва чете, не само претенции.

Общи условия

Активация на акаунт