Психолози, психотерапевти, психиатри

• 199 676
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 170
Нямам личен опит с никой от тях, но понеже споменавате БАЕП ако не се счете неуместно ще спомена, че ми е направила добро впечатление Инес Райчева от школата. Не е реклама, не съм й била клиент, говоря за безплатни материали достъпни в онлайн пространство, които поддържа /сайт, статии, ютуб видеа/ - разбираемо поднесена информация по доста теми за самопомощ /в моя случай са ми полезни освен друга терапевтична работа/.

# 1 171
Благодаря ви за казаното. Просто съм вече много объркана с всички тези специалисти искам да отида при някой, който си разбира от работата!

Нямам личен опит с никой от тях, но понеже споменавате БАЕП ако не се счете неуместно ще спомена, че ми е направила добро впечатление Инес Райчева от школата. Не е реклама, не съм й била клиент, говоря за безплатни материали достъпни в онлайн пространство, които поддържа /сайт, статии, ютуб видеа/ - разбираемо поднесена информация по доста теми за самопомощ /в моя случай са ми полезни освен друга терапевтична работа/.

# 1 172
Здравейте, моля за информация как вървят цените за подобен род услуги в днешни дни?

Запознати ли сте дали се предлага някаква безплатна/на символична цена/ психологическа помощ за родители/ онлайн/?
Преди време бях чела за семейните констелации, че дават добър резултат с малко сесии. Дали някой от вас в ходил и би се похвалил с резултат?
Благодаря предварително за отговорите.
Спокойна нощ!

# 1 173
Ходила съм и нямаше никакъв резултат.

Здравейте, моля за информация как вървят цените за подобен род услуги в днешни дни?

Запознати ли сте дали се предлага някаква безплатна/на символична цена/ психологическа помощ за родители/ онлайн/?
Преди време бях чела за семейните констелации, че дават добър резултат с малко сесии. Дали някой от вас в ходил и би се похвалил с резултат?
Благодаря предварително за отговорите.
Спокойна нощ!

# 1 174
Здравейте,
исках да попитам, ако някой е ходил при специалистите Стефи Божилова, Спасимир Иванов и като цяло БАЕП? Бяха ми препоръчани от друга тяхна пациентка, но се страхувам да отида, тъй като тук срещнах странни мнения за тях сякаш някои коментари са изтрити или липсват.Така и не разбрах какво им има и какъв е проблемът? Искам да знам преди да ги контактна. Може ли някой да даде пояснение? Отчаяна съм вече да търся специалисти....
Щом сте объркана , заложете на стабилен, уверен и доказъл се терапевт.
Някой, който не прелива от нарцистична потребност да се върти непрестанно из интернет пространството.
Не знам какви специалисти са , но точно споменатите  двама нямат дори собствено изкарани дипломи в бакалавърската програма по психология в НБу, където твърдят,че са завършили. Simple Smile

Всъщност може и вече да са, защото Спасимир в доста широка аудитория споделяше как си е заплащал за изпити и Стефка му припяваше в съгласие.
Помислете дали бихте се доверили на терапевти, които дори в собственото си образование не са инвестирали отговорност?!

# 1 175
Оценявам отговора ви! Точно затова исках мнения за Стефи Божилова. И исках да знам дали наистина има подплата славата им. Виждам, че постоянно се препоръчват и че са много известни, особено Стефи Божилова. Тук прочетох коментар, че тя смесва отношенията си с клиенти, а за мен няма по-страшно от аморален лечител. Била съм при такива и са ме правили на нищо, всичко за пари и никакъв морал. Затова ме интересува някой, който е свестен и добър човек и извън практиката си. Чудех се дали тя е такъв? Какво реално се знае за нея като човек? Моята приятелка е ходила при нея и беше много доволна, но се обърквам от някои неща, които чета на профила и като реакции и коментари, когато исках да се информирам за нея преди да я контактна и така седя от месеци без помощ.... Видях наскоро, че Стефи беше подкрепила под един текст изневярата като нещо нормално, под един друг пък се хвалеше, че няма емпатия, беше се посмяла на един коментар за от нейна очевидно позната под неин текст....свързан с насилие над деца от ужасен характер, а много малко хора бяха реагирали на това даже, което ме учуди....и се възприемаше като нормална шега....И други неща съм виждала, които ме стресират, а всичко това се пропуска и продължават да се препоръчват. Спасимир не знам...там също ми е странно, но знам, че двамата са много близки, все се снимат и са заедно, чудя се...Приятелката ми много ги препоръча, даже мислеше да следва психология заради тях. Беше ми казала, че ще я вземат в БАЕП едва ли не без диплома. Това вече ме уплаши. Как се практикува без диплома, поне основата да имаш? Какво се случва? И това, което вие казахте сега, че са си плащали изпити...Много е трудно да се намери добър човек лечител....Не знам дали ще последвам препоръката на моята приятелка, нищо, че е доволна...Има много неща, които са ми мътни тук.

Щом сте объркана , заложете на стабилен, уверен и доказъл се терапевт.
Някой, който не прелива от нарцистична потребност да се върти непрестанно из интернет пространството.
Не знам какви специалисти са , но точно споменатите  двама нямат дори собствено изкарани дипломи в бакалавърската програма по психология в НБу, където твърдят,че са завършили. Simple Smile

Всъщност може и вече да са, защото Спасимир в доста широка аудитория споделяше как си е заплащал за изпити и Стефка му припяваше в съгласие.
Помислете дали бихте се доверили на терапевти, които дори в собственото си образование не са инвестирали отговорност?!

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 00:22 от Rain Shadow

# 1 176
Нета е толкова голям и информация дебне отвсякъде.....Жокери:1. в какво състояние са семействата на изброените поради безразборни сексуални контакти дори помежду тях си? 2.мяниакалното натрапване през всяка социална мрежа със споделяне и на прекалено лични детайли от ежедневието за какво ли е указание.....? И така нататък.

# 1 177
Точно това е объркващото за мен, вярвам и за други хора, че се споделят лични детайли, които те карат да мислиш, че познаваш човека, а той просто те е омаил и е показал само това, което иска да видиш, за да продължи да бъде обожаван от масите. Стефи Божилова е обожавана от много хора. Само човек ако види коментарите под текстовете и...Чудя се това добро или лошо ли е и дали е базирано на нещо реално въобще като качества тези емоционално заредени текстове. Виждала съм коментари под неин текст неведнъж "Обожавам душата ти", а познаваме ли душата на някого наистина на база това, което той контролира като поток от информация за себе си....
И това маниакално обожание, което храни и се храни от него...дали е лечителско поведение? Точно това не знам и не смея да се свържа с тях.
Нета е толкова голям и информация дебне отвсякъде.....Жокери:1. в какво състояние са семействата на изброените поради безразборни сексуални контакти дори помежду тях си? 2.мяниакалното натрапване през всяка социална мрежа със споделяне и на прекалено лични детайли от ежедневието за какво ли е указание.....? И така нататък.

# 1 178
Виждала съм коментари под неин текст неведнъж "Обожавам душата ти", а познаваме ли душата на някого наистина на база това, което той контролира като поток от информация за себе си....

Хората са свободни да коментират, както си искат. Въпроса е, как тя самата реагира на подобни коментари. Един грамотен "лечител" чува малко повече от изричаното и би трябвало да не се хваща много на въдицата на идеализацията.
Не познавам жената, разсъждавам си...

# 1 179
Специално при нея от целия профил, който старателно прегледах си личи, че обича да бъде идеализирана каквото и да коментира... Едно е какво коментираш друго какво показваш. Аз също не я познавам. Това, което ме спря да се свържа с нея сега и след разговора тук тези дни беше попадането ми на реакцията и на един много гнусен коментар свързан с деца и гнусно насилие над тях, на който се беше засмяла сякаш е нещо забавно и беше подкрепила така приятелката си, която коментира на нейната стена. Чак ме потресе нейната реакция. Беше писала и за липсата на емпатия към нейното собствено дете. Май ще търся друг човек. Не е за мен някой с такива виждания и липса на емпатия. Ако към детето си не я даваш към пациентите си как ще стане. Качва и чисто голи снимки в публичното пространство. Не искам да съм виждала психолога ми чисто гол, как ще ходя после при него! Имам нужда от помощ, но от някой добър човек, с добра душа, а тук сякаш нещо много сериозно липсва. Страх ме е да търся вече. Тревожна съм. Имам нужда от помощ, но ме е страх да не попадна на някой безнравствен.

Хората са свободни да коментират, както си искат. Въпроса е, как тя самата реагира на подобни коментари. Един грамотен "лечител" чува малко повече от изричаното и би трябвало да не се хваща много на въдицата на идеализацията.
Не познавам жената, разсъждавам си...

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 00:43 от Rain Shadow

# 1 180
Просто пробвайте да се обърнете при някой друг.
На мен ми прави добро впечатление Полина Юлиева с това, как мисли за нещата, как присъства в пространството. Изглежда, има солидно образование и опит. И нея не я познавам, и това не е реклама, но често се заглеждам по това, което пише и коментира. Звучи хем компетентно, хем обрано.

# 1 181
Благодаря за препоръката. Да, изглежда професионално, както истински терапевт трябва да изглежда. Ще се запозная с сайта и и ще реша дали да пиша.
Просто пробвайте да се обърнете при някой друг.
На мен ми прави добро впечатление Полина Юлиева с това, как мисли за нещата, как присъства в пространството. Изглежда, има солидно образование и опит. И нея не я познавам, и това не е реклама, но често се заглеждам по това, което пише и коментира. Звучи хем компетентно, хем обрано.

# 1 182
Здравейте,бихте ли препоръчали добър псохолог или психотерапевт ,който помага при паник атаки и тревожност? По възможност в София или с възможност за онлайн консултации

# 1 183
Отидете на лекар! Невролог.
Психотерапия е средство за подобряване на самочувствието и нищо повече.

# 1 184
Отидете на лекар! Невролог.
Психотерапия е средство за подобряване на самочувствието и нищо повече.
Несъгласна.
С психотерапевт можете да преодолеете паник атаките. С лекарства нищо няма да постигнете.

Общи условия

Активация на акаунт