Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 149
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 440
E, то има и хранещи се със слънчева енергия, ако става въпрос.

# 1 441
JoyЕ, тия си измислят или са някакви растения. Не можеш да фотосинтезираш. Joy Лъжат!

# 1 442
Боже, това е по-зле и от Кобилкина. Мамсита дава сексуални съвети  Grinning.

# 1 443
  • София /Абсурдистан
JoyЕ, тия си измислят или са някакви растения. Не можеш да фотосинтезираш. Joy Лъжат!

Веднъж попаднах на такъв таксиджия - слънцеядец. Попитах го защо тогава работи, като няма нужда да яде, а той каза, че трябват пари за кабелната тв, че той не яде, ама гледа Биг брадър Simple Smile и трябва да плаща ток и сметки Simple Smile Луда работа.

# 1 444
  • София
Кой говори за подпухване Shocked
Една дребничка 45- килограмова женица може лятото да кара на плодове и слатки, без да се ограничава умишлено и да изпитва глад/нужди. Не познавам мъж, който да го може това, дори хърбовците Confused
https://www.google.bg/search?q=jeffrey+rose&tbm=isch&img … c=z5OcGr-evgRTEM:

Ето да се запознаеш с д-р Роуз, а "хърба" е последното, което важи за него. Веган е. Съмнявам се да се ограничава, предвид мускулната маса.

Ти сериозно ли Joy

1. Това, че ми посочваш персона от интернет, не променя моето становище, че не познавам мъже, които се хранят със салатки и плодове години наред. Това е като със не/свършването- може да е много катарзисно, извисено и не знам си аккво, но не е нормата, а е изключение.
2. Второто и по- важно- правиш ли разлика между веган и човек, който яде само салати и плодове, каквото аз съм посочила в поста си? ooooh! Ориз, картофи, тофу, хляб, соя, спагети, ядки и т.н. get it?

# 1 445
Ама то има и овчарски салати, и вълчи салати... Въобще, много добре може да си поминува човек със салати.  Mr. Green

# 1 446
  • София
Laughing Хайде сега, при неравностойни връзки, винаги има едно неписано правило, че по-зависимият се нагажда към този, който печели в пъти повече. Изключенията са само да потвърдят правилото.
Ако партньорите се развиват горе долу успоредно, печелят горе долу еднакво - тогава може да се говори за "градене на общ дом" .
.........................
Не ми харесва и зависимото положение на една златотърсачка. Кой знае как бих треперила мъжът да не направи бебе на друга , да не ме смени с по-млада моделка и т.н.

За съжаление, за теб единствения критерий за равностойност във връзка, са парите.
Което силно ограничава самочувствието и интересите, след като всичко в живота е подчинено на изкарването им.

# 1 447
  • София
Не си ги представя изкривено. Просто тук има една малка непредставителна извадка, ня която се предполага, че мъжете са крайно свестни. (Допускам го, окей.)
След години брачен живот и проблеми и деца много малко са хората (не само мъжете), които не отдават никакво значение на това кой колко внася. Имам чувството, че живеете в розов облак и това, че някой е намерил хубав човек, не прави вашия начин на живот норма и често срещаното и неизкривеното. Peace

След многото години брачен живот и след различните премеждия, при които и работа се е губила, и някой се е разболявал сериозно, нормалните семейства не отдават значение на това, кой колко внася, защото са наясно, че равнопоставеността не се гради на парите.

От друга страна, едва ли си срещнала бъдещия си съпруг на парти на круизен кораб, където е бил домакина, а ти- една от сервитьорките.
Все ще сте от една черга, та после колкото и по- висока да му е заплатата, пак ще е заплата, не печалбата от златна мина.

Както вече писах- всичко опира до самочувствието на жената и е жалко, ако се гради единствено на заплатата.

# 1 448
  • София
Аз какво казах за чергата преди 5-6 страници Stop
Не мисля, че нечие самочувствие се гради на заплатата, независимо от мнението по темата за "финансовата равнопоставеност".

# 1 449
Скрит текст:
Laughing Хайде сега, при неравностойни връзки, винаги има едно неписано правило, че по-зависимият се нагажда към този, който печели в пъти повече. Изключенията са само да потвърдят правилото.
Ако партньорите се развиват горе долу успоредно, печелят горе долу еднакво - тогава може да се говори за "градене на общ дом" .
.........................
Не ми харесва и зависимото положение на една златотърсачка. Кой знае как бих треперила мъжът да не направи бебе на друга , да не ме смени с по-млада моделка и т.н.

Преиначаваш и преувеличаваш. Никъде не съм писала подобно нещо.
И едва ли някоя жена ще възрази да разполага със собствени доходи за собствено спокойствие. Не вярвам някоя жена (особено пък майка) да не се чувства нещастна ако не разполага със средства. Самочувствието тук няма нищо общо. Децата и нормалният начин на живот изискват средства.

За съжаление, за теб единствения критерий за равностойност във връзка, са парите.
Което силно ограничава самочувствието и интересите, след като всичко в живота е подчинено на изкарването им.

И едва ли някоя жена ще възрази да разполага със собствени доходи за собствено спокойствие. Не вярвам някоя жена (особено пък майка !!) да не се чувства спокойна ако не разполага със средства. Самочувствието тук няма нищо общо. Парите не могат да ти дадат самочувствие, но ти дават някаква сигурност. Децата и нормалният начин на живот изискват средства. При загуба на мъж, никакви застраховки няма да ти оправят живота на жената, не и за дълго. По добре да е свикнала на труд, да се е развивала и сама да е изкарвала средства.

# 1 450
Уж не си, да ти кажа, обаче и аз останах с точно същото впечатление, а не съм предубедена към теб, не съм ти чела стари постове, коментирам само това ти изказване.
Бягаш по тъч линията малко в момента - на всички ни е ясно, че е по-добре, ако стане нещо, да имаш средства. Надали някой спори за това точно. Но на теб първоначалните ти доводи изобщо не бяха обвързани с това, а си ставаше въпрос за жертви, слугинаж и т.н. и някак изводът, който се наложи, беше да не се обвързваш с хора, които печелят много повече от теб, щото в един момент ще кажат "ето на, аз печеля повече, затова ти ще си останеш вкъщи докато аз градя кариера", тоест имаше една не много ласкателна презумпция.

# 1 451
  • София

И едва ли някоя жена ще възрази да разполага със собствени доходи за собствено спокойствие. Не вярвам някоя жена (особено пък майка !!) да не се чувства спокойна ако не разполага със средства. Самочувствието тук няма нищо общо. Парите не могат да ти дадат самочувствие, но ти дават някаква сигурност. Децата и нормалният начин на живот изискват средства. При загуба на мъж, никакви застраховки няма да ти оправят живота на жената, не и за дълго. По добре да е свикнала на труд, да се е развивала и сама да е изкарвала средства.

Всъщност, точно това си писала, но не ти е комфортно така изречено. Peace

Фактът, че не искаш да останеш вкъщи поне 2-3 години, за доброто на детето ти, при все че имаш възможност, го показва.

Защото, никъде не съм говорила за неработене на жената въобще.
Но, за теб, за да се чувства равна с мъжа, тя трябва задължително да изкарва колкото него.

От друга страна- нали не се заблуждаваш, че с една заплата, ако се стекат така нещата, можеш да поддържаш стандарт като при 2?
 Peace

# 1 452
Вижте мили съфорумки, аз се абстрахирам от персоната си.
Говоря точно за онези случаи, при които има пасивна агресия от страна на мъжа към жената.

Ако трябва да коментирам само на база личен живот, то аз съм на 4 часа работа, имено за да прекарвам време с детето си, да се храни то здравословно, да излиза на чист въздух и т.н.
Ясно е, че с 4 часа никаква кариера не градя, но и не загубвам трудови навици.

# 1 453
Чакай сега.
"Абстрахирам се от персоната си" тук звучи като класически случай на "Не ме гледай какво правя, слушай ме какво говоря".

Последно - става въпрос за работене с цел престиж (ок, да не загубиш трудови навици) или работиш, за да имаш средства, тоест работиш за пари? Нали целта беше да се изкарва горе-долу поравно?
Нещо не се връзва тук - с 4 часа работа изкарваш толкова колкото мъжът ти печели за 8?
Т.е. когато си била на пълен работен ден си изкарвала (доста) повече?

Или напълно нормално печелиш по-малко в момента от него и си окей с факта той да поема по-голяма част от финансовото бреме?

Не се заяждам - просто от всичките писания и леки увъртания с цел коренна промяна на смисъла, излиза, че описваш как е най-добре според теб "по принцип", но не следваш принципа.  newsm78

# 1 454
 Laughing Ох, Бамбина !
Коментирам по темата или на където завие темата (секс, златотърсачки, домакини...)
Не съм длъжна да разкривам личния си живот. Peace
Вярно, че е модерно в този форум всеки да си изпява майчиното мляко - колко деца, от колко мъже, че и как чистел у дома си дори !!!
Аз предпочитам да коментирам темите на абстрактно ниво .

Аз обичам да работя и да се срещам с хора. Надявам се този отговор да ти е достатъчен.

Общи условия

Активация на акаунт