Звездни компромати - 325 част

• 100 307
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Толкова страници за толкова кратко време, първо помислих, че Божинката се е събрал с някоя от изгорите.  Crazy А то по-интересно било Simple Smile
Не следя изявите на Президента, сега гледайки снимките на Президентшите - нашата не е зле. Не ни излага, даже ми стана симпатична. Мъжа й не го харесвам, ама тя бива  Laughing
На фона на изпълненията на Тръмп ,направо блестят всички политици.Уникална е физиономита на Столтенберг,когато вижда как Тръмп избутва президента на Черна гора и се изтъпанчва на първия ред.Столтенберг😁 остава с отворена уста ,буквално!😁

# 286
  • На топло
И аз да си кажа за генералшата - има положителна промяна, но видях снимка в гръб от срещата с папата...косата е захваната с шнолка от магазин за левче. На плаж да е тръгнала, щях да разбера, ама за там нещо друго да беше ползвала  Sad
Дайте да я видим тази шнола за 1 лв. Ако беше с камъни сваровски, пак шеще да има недоволни  Laughing

# 287
И аз да си кажа за генералшата - има положителна промяна, но видях снимка в гръб от срещата с папата...косата е захваната с шнолка от магазин за левче. На плаж да е тръгнала, щях да разбера, ама за там нещо друго да беше ползвала  Sad
Дайте да я видим тази шнола за 1 лв. Ако беше с камъни сваровски, пак шеще да има недоволни  Laughing
Разбира се,щяха да кажат,че Сваровски е супер кич и не подхожда на такова събитие  са носиш шнола с камъни, пък били те Сваровски.

# 288
Или че харчи парите на данъкоплатците за скъпи аксесоари... Няма угодия!

# 289
На снимките, които намирам, тя е с покрита коса. Не намирам и аз в гръб с шнола.

# 290
  • София
Попаднах сега на Семейни войни и участва Светлана от Женени от пръв поглед.
Сложила си е нещо в устата.

# 291
  • Велико Търново

Да, правила си е устните.Бяхме с нея на един спортен фест на морето и там се запознахме Simple Smile

# 292
  • София
Едра жена е нашата Първа дама. Затова изглежда като магаре в телци. Мисля, че така беше изразът. Иначе се е постарала жената-рокля, обувки. Пак с розовата чантичка, но както и да е. Можеше и по-зле. А и до Мелания, шансът да изпъкне е едно голямо Зеро.

# 293
  • София
Светлана и преди беше хубава, сега е малко странна  Laughing

Иначе нашата първа си мисля, че трябва да поработи върху лицето, кожата най-вече.Да я освежат някак... 

# 294
Да беше си одялкала носа, че сега с тая уста, точно като човка... И червилото и дънките са покъртителни, но така си се харесва жената.

# 295
Да беше си одялкала носа, че сега с тая уста, точно като човка... И червилото и дънките са покъртителни, но така си се харесва жената.
Тя си е доста кичозна, не съм я виждала нормално облечена. Laughing

# 296
Аз се чудя протоколът позволява ли на президентшата да си ползва личната страница във Фейсбук, за да качва снимки от събития, в които е в ролята на президентша, както е направила. Ако ми разбрахте въпроса, де...  Simple Smile

# 297
  • София
щом президентите могат, защо президентшите да не могат?
нямам претенция към познаване на протокола.

# 298
Ако има изобщо протокол, едва ли са включени публикациите в личните профили в социалните мрежи. Ще е нещо общо и безполезно.

# 299
  • София
Аз се чудя протоколът позволява ли на президентшата да си ползва личната страница във Фейсбук, за да качва снимки от събития, в които е в ролята на президентша, както е направила. Ако ми разбрахте въпроса, де...  Simple Smile
Е защо да не може? На моята страница мога да си качвам всички снимки, на които присъствам... протоколни или не

Общи условия

Активация на акаунт