Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 41 595
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
И аз така мисля,Кейти Simple Smile Познавам 3 везнички(поне за тях знам,че са Везни),които са супер хора-много красиви,чаровни и със страхотен характер.
Незнам дали е някакво съвпадение,но има и хора от определена зодия,с които не мога да се спогаждам.Няма да казвам коя е зодията да не обидя някой.  Blush

# 646
Всички Везни, които аз познавам, са чаровници. Независимо мъже или жени. И да нямат трапчинки, усещането е като да имат!   Grinning

ох, като човек, който има най-много приятели везни и най-вече съпруг везни се търкалям от смях  Joy  големи са симпатяги, така е! Везните много ги обичам.  Аз съм зодия Лъв и с Везни и Рак се разбирам най-добре.

# 647
Аз пък нямам никакви наблюдения за тази зодия. Зълва ми е Везни, но за други не се сещам. И честно казано това за тръпчинките....определено не зависи от зодията, а от гените Mr. Green
Аз съм водна зодия и синът ми също, й с него най-добре се разбирам. Но ще видим как ще се спогаждаме с малките Везнички Mr. Green

# 648
И аз съм зодия лъв  Simple Smile
Имам бивше гадже везни и никак не ни се получаваха нещата, дано като ми е дете да е по-различно  Laughing

# 649
  • София
И аз да се включа в темата за зодиите, че ми е любима Simple Smile Мъжа ми е Везни и мога да кажа, че са много разбрани хора.  bouquet
При нас май след 30.10 както върви ще е Скорпионче, но ще се разберем и с него Blush

# 650
С моите Лъв и Теле вкъщи, една Везничка идеално ще ми дойде. Терминът ми е точно на границата и един ден да пренося ще прескочим в скорпион.

# 651
Мами, глупав въпрос, малко предварителен Grinning

Първо дете ще ми е, живот и здраве Praynig, и получавам смесени съвети.

Майка ми ми казва да спим отделно с мъжа ми в началото - защото бебето се буди и да не пречи, да се наспива мъжът ми, че е на работа. Мен ми се струва логично и аз съм "за", но много хора покрай мен реагираха бурно - веднъж ако сме почнели да спим отделно, край Laughing. Мен ми звучи глупаво, защото ние от 10 години сме заедно (ученическа любов), знам, че няма това да ни раздели, но и с ММ като говорих видях, че някак си му стана неприятно, а аз наистина с идеята за неговия комфорт го правя. Той сигурно и от друга стая ще чува бебока, но е друго да е в същата, аз да лягам и ставам нон-стоп.

Вие какво мислите да правите? Знам, че е доста рано за това, но може би мами, които са с опит, ще се включат и дадат съвет bouquet

# 652
Аз съм против. Смятам, че таткото трябва са участва в целия процес равностойно. Ясно е, че не може да го накърми нощем. Моят съпруг първата седмица когато бях с конците и нямах грам кърма, ставаше нощем да прави той АМ. Моя приятелка почнаха да спят отделно след раждане на първото. Днес каката вече е на 8....Още спят така. Роди им се и второ сега.

# 653
Ние с ММ спим отделно.Така по-добре се наспивам.Когато се роди бебчо обаче,мисля да спим заедно.Така или иначе няма да се спи,поне да помага и той.

# 654
Познавам мнооого Везни, чаровници и омайници са наистина, но това за трапчинките не съм го забелязала. Аз съм твърда Земя - Козирог с асцендент Телец, но много се надявам беба да не е другата Земя Дева, хем ще й е раничко да излиза, хем от земните представители Девите не ми допадат в повечето случаи (не ми се сърдете, ако има Деви). ММ Стрелец с асцендент Везни, ще стане въздушно вкъщи, живот и здраве  Mr. Green

# 655
Аз съм стрелец, а ММ риби, бебка живи и здрави трябва да е скорпион. Незнам какво чудо ще е Simple Smile

# 656
  • София
Честно казано, дори не съм се замисляла да спим отделно. Ние също сме от 10 години заедно (също ученическа любов)  и това ще ни е първо дете. Напълно съм съгласна, че трябва да участва бащата равностойно. Пък и сякаш докато не видим какво ще е положението не мога да се замисля предварително. ММ е толкова ентусиазиран и развълнуван за бебчето, колкото и аз и съм сигурна, че няма да иска да е в друга стая.Heart Exl

# 657
  • София
Ние с мъжа ми сме от 12 год. заедно и също е първо дете за нас. Не съм се и замисляла да спи в другата стая.  newsm78
Може би при тежък или важен ден, да се наложи нощ или две да спи в хола, но си мисля, че няма да е правило.
Но много зависи и от работата на мъжа  Peace

# 658
Ние сега правим 9 години заедно,да се е случвало да спи в друга стая веднъж когато беше хванал някакъв грип да не зарази малката ,иначе мястото на бащата е тук.Той е ставал ,когато нощем плаче ,носил я е,приспивал я е,еее памперси не е сменял но не виждам това неспане да му е пречело чак толкоз.

# 659
Моят съпруг и сега участва равностойно - синът ни често се буди нощем, иска водичка или до тоалетна. Понякога сънува кошмари.
А за протокола - тази година правим 17 години заедно. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт