Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 41 610
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, до сега не съм писала, но ви следя, колкото мога. От днес съм в 22 седмица, термина ми е на 15ти октомври и ми е първа бременност. В 15та седмица ни казаха момиче, но после на ФМ в 19та седмица ни казаха момче. Малко се бях настройла вече и сякаш предпочитах да не ни казват, ако не са сигурни, (да не ви казвам колко панделки бях набелязала Smile ) но важното че всичко му е наред на юначето.
Относно спането много ми липсва да спя по корем, все още мога да спя по гръб, но за малко, като цяло спя наляво май ми е най-удобно в момента.
Измислихте ли имена вече ? А започнахте ли с покупките, толкова много ме "сърбят" ръцете, но ММ все ме спира и казва да изчакаме още.
Също да ви питам имате ли домашен любимец ? Ние имаме котка, която обожаваме, но като е в сезон й пада козината и то доста, не е виновна милата и ние не искаме да я даваме на бабите, но много се чудя как ще е с малко бебе и с котка.

Хубава неделя пожелавам на всички Flowers Cherry Blossom

# 631
  • София
Аз имам малко куче, и не мисля да се разделям с него! Ще трябва да се справим някак!  Peace

# 632
Набелязала съм си доста неща,но с покупки смятам да се захвана към 7-8 месец.Имената ми бяха готови още от преди да забременея,имах си замислени за момче и за момиче.От самото начало,на бебчо си му говоря по име. Simple Smile

# 633
Ние обсъждаме имена, но нямаме избрано. Нищо не купувам. Ще го оставя за Август- септември.

# 634
И аз забавям момента с покупките засега, мисля септември да започнем. А имената и ние си ги имахме и за момче и за момиче и на бебчо си му говорим по име Simple Smile

# 635
Аз имам котка. И с големия и с бебето нямам намерение да се разделям с него. Има косми, но в крайна сметка по-добре децата да растат с животно и да ги опозноват.

# 636
Малко повече внимание трябва да се обръща на хигиената според мен. Тоалетната и сега, и докато основно майката обгрижва бебето, според мен трябва да е ангажимент на таткото. Котето е добре да не се разхожда по бебешките неща, после като пропълзи да се внимава да не изучава тоалетната, такива неща. Аз съм станала такава чистница сега, че не мога да си представя животно у нас, но подкрепям мнението, че животното (ако е с хигиенни навици) като член на семейството не трябва да напуска дома по случай бебето.

# 637
Много обичам животните.Когато живеех с нашите в къщата бяхме като зоологическа градина.В двора гледахме всякакви животни.Сега живея отделно в апартамент и не съм привърженик на гледането на животни в апартамент.Голяма чистофалница съм,а като се роди малкия сигурно съвсем ще се побъркам да чистя.

# 638
Имаме си котарак, нямам намерение да се разделяме с него! Грижата за тоалетната, откакто съм бременна, е само на мъжа ми. Котарака е ваксиниран, скоро ще го кастрираме. Аз си пусках вече изследване за токсоплазмоза. Той е много добричък.
И аз съм перфекционист, мразя мръсотията и разхвърляното у дома и с повече желание успявам да постигна ред. Когато има друго дете в къщата мисля, че много от вас ще си променят мисленето. Една къща с малко дете много трудно остава подредена, въпреки старанието. Crazy

# 639
В този ред на мисли, онзи ден четох описание на детето Везни ( каквото се надявам да е нашето) и там пишеше, че те са кучкари. Аз съм кучкар по рождение. Ще е много весело у дома Wink
Отделно пишеше, че дечицата имат тръпчинка на брадата Wink

# 640
Тръпчинка на брадичката силно се надявам и бебчо да има,защото татко му има такава.А като го гледахме май на баща си ще прилича. Grinning Много сладурско нещо са тръпчинките.

# 641
Везните традиционно имат трапчинки - бузки/брадичка  Peace Но не е до зодия, а до влияние на определен аспект - ако Везнишкото е силно, има. Аз например съм Козирог, но Венера и асц. са ми Везни и имам много Везняно излъчване Grinning - пухкава, къдрава, трапчинеста.

За възглавниците - имам ушита една огромна - почти колкото мен - на буквата П - на горната част слагам главата, страничните части гушвам с ръце и крака и е адски удобно! Ако можете да си намерите, вземете си, няма да съжалявате, никакви проблеми нямам със съня и страничните пози за спане, ако не - намерете някой да ви ушие. Струва си!

# 642
Хич не ми се вярва, че от зодията зависят външни белези като трапчинки. Все пак външният вид на бебето се определя от гени, а външни фактори могат да променят рождената дата и зодията. Двете везни, за които се сещам, нямат трапчинки. Peace

# 643
Обясних вече защо - зодията /слънчев знак/ не е основен фактор. Anyway, не ми е работа да ви убеждавам, просто стана въпрос за Везни и трапчинки и уточних, че Везни като архетип е важен, не като слънчев знак. А ти какво вярваш, както и аз - си е наша работа Peace .

# 644
  • София
Всички Везни, които аз познавам, са чаровници. Независимо мъже или жени. И да нямат трапчинки, усещането е като да имат!   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт