Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 41 587
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ние вкъщи сме Рак,Близнаци и Дева.Едната баба е Везни ами не е приятна жената,но другата е скорпион-най-противната зодия и непоносими хора така,че избирам Везни или ДЕва ако реши по - рано да излезе. Laughing
Относно любимците с първото дете имахме куче спеше с нас и с детето в една стая няма проблеми никакви.Кучето спеше с нас,а детето в леглото си. JoyСЕга гледаме змии още по няма да има проблем. Mr. Green

# 661
  • София
СЕга гледаме змии още по няма да има проблем. Mr. Green
newsm78 Леле! Къде си ги гледате тези змии??
То и аз нямам нищо против дева. Стига всичко да му е наред, ако тръгне да излиза по-рано. Девите пък в повечето случаи са успешни в живота, особено мъжете.  bowuu

# 662
Момичета, днес съм на фетална и мн ме е страх, на първата така и не можах да отида... Много ме е страх... Особено и заради размера на коремчето да не ми кажат, че бебчето не се развива добре. Макар, че му усещам ритничетата ежедневно... Много съм уплашена.  Shocked

# 663
Много ми харесва темата, която сте подхванали... понеже аз съм Везни  Laughing
Иначе наистина сме много лъчезарни и мили хора Simple Smile
Много искам и малкото да е Везни, понеже ММ е Овен... та ако се падне Скорпион ще е страшно вкъщи  Laughing
elitsa_st_st ... опитай да се успокоиш... не помагаш нито на себе си, нито  на бебчето така Simple Smile Мисли за това, че днес ще си го видиш и всичко ще е наред. И да не забравиш да пишеш после как е минало Simple Smile Стискам палци  Peace bouquet

# 664
  • София
Радвам се, че всички сте открити към гледане на деца заедно с животни. Моите родители никога не са искали животни, а аз умирах за кучета, котки, папагалчета и всякакви животинки. Затова сега си обожавам котката и знам, че и детето ни ще й се радва.

elitsa_st_st  вярвам, че всичко ще е наред и страха ти ще отмине още щом видиш бебока, мисли позитивно HeartHeart

# 665
Ние си имаме котка и куче и още в самото начало се разбрахме,че ако няма проблем ще си ги гледаме и най-вече ще отгледаме детето сред тях. Толкова съм свикнала с животинките,че не мога да си помисля как бих могла а се разделя с тях,особено с кучето ни (лабрадорка) тя е толкова мила и добра. Естествено моите родители и сестра ми най-вече ме уговарят да сме я изкарвали на вън понеже живеем в къща ида бъдела на двора.Но тя не е дворно куче нито пък сърце ще ми даде да е вън в  дъжд и сняг... абсурд. Иначе за косми си има косми но редовното чистене и пране вече си ни е изграден навик. В началото ще бъдат отделени от бебето и ще имат забрана да влизат в стаята с бебето.Но после като се по-очовечи бебе-шока предполагам,че сама ще ги търси.

# 666
Относно зодиите- аз съм скорпион и честно казано НЕ искам да имаме скорпион. ще ни разкаже играта!!! Аз везни познавам ай само 1-2ма. Вкъщи си потаряме, че сме съгласни да имам моята красота и характера на мъжът ми. Мъжът ми е Телец и искрено много харесвам телците Simple Smile

# 667
Здравейте, момичета Simple Smile
Успешна седмица:)
Интерсна тема за зодиите Simple Smile
Ние сме овен и мъжът ми е водолей, тази година ще направим 17 години заедно и се разбираме добре.
Не сме спали отделно, освен при грип по време на бременноста за 2 вечери. Смятам, че е хубаво да си спим заедно наистина имам наблюдения за други двойки, които уж временно си спят с години отделно Simple Smile

# 668
Освен ако бащата не е мозъчен или сърдечен хирург, не подкрепям спането в отделни стаи освен инцидентно за зареждане на батериите. Тази близост не бих я загърбила за нищо на света. Даже предполагам, че каката ще поиска също да поспива при нас от време на време, защото ще се почувства изолирана само тя в отделна стая. Laughing

# 669
Момичета, аз да сменя малко темата... почти не съм спала тази нощ... не мога да ви опиша за какво изтръпване на ръцете става въпрос... Даже сега на работа едва си държа химикала и едва ви пиша и на вас...  ooooh!
Някой да е има такива проблеми и как ги реши?

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 12:15 от Purplee

# 670
За спането поотделно, може би зависи колко е ревливо бебето. При положение, че таткото работи, не виждам защо трябва да е подложен на бебешки рев през нощта. Ние може и да си доспиваме през деня евентуално, но работещият човек няма да има тази възможност. Предпочитам наспан и в добро настроение мъж, който като се върне от работа няма да е кисел, а ще се радва на бебето. И пак казвам, зависи бебока колко е ревлив.

# 671
Коремен. След 7ма седмица вече не са ползвали вагинален при мен.

# 672
И аз съм Скорпион, но нашето бебе не се очертава никак да е Скорпи, защото съм с термин 09.10., а и ще съм секцио, така че в края на септември ще е сигурно.
 elitsa_st_st звиси от много неща. Аз ще продължавам да работя след раждането и няма да си поспивам през деня. Затова смятаме да си поделяме задълженията със съпруга ми и той няма нищо против. Ще гледаме детето равноправно, освен това и голямото дете си иска своите грижи.
Purplee, аз съм с изтръпване на ръцете от месеци. Но не обръщам вече внимание, така бях и с първата бременност. По цяла нощ изтръпват, сутрин е нетърпимо - будя се и с болки и невъзможност за сгъване на пръстите. Така го откарвам после до обяд, когато полека отшумява.

# 673
Ели,всичко ще е наред с бебчето.Не се притеснявай за коремчето.. Hug До 12г.с вкл.ме гледаха с вагинален ехограф.От 13г.с  коремен.
За спането в отделни стаи не мисля,че има някакво значение.Ние с ММ сега правим 11 години,минали сме през какво ли не заедно по пътя към мечтаното бебе.Бил е до мен в ситуации,в които не се знаело дали изобщо някога ще мога да му родя дете независимо по какъв начин.Проблемите ни сплотиха страшно много.Общият сън не прави хората семейство.Аз лично се наспивам по-добре,когато спя сама.Но когато се роди детето може би ще сме заедно,освен ако дечко не плаче по цяла вечер и не го оставя да спи.ММ е единсвеният на чиито приходи разчитаме,моите не ги броя защото са смешни.

# 674
Аз мисля, че както го свикнете детето, така ще си отиде. Мои познати  свикнаха детето да спи с майка си, а мъжът в отделна стая. И така, докато навърши 8 години.. Отделно и секса беше мираж поради тази причина , когато го оставяха на бабата беше цял празник з атях...

Общи условия

Активация на акаунт