Кюретаж и забременяване след това - тема 73

• 60 576
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Аз веднага след К започнах противозачатъчни, но аз съм с поликистоза и Сигридов и докторът, който ме оперира също казаха да почвам противозачатъчните. Случва се и до 50 дни да няма цикъл, така че според мен е нормално.
Относно генетичния анализ.. чакам и се надявам. По съвет на лекарите, а и заради мен ще започвам сеанси с психолог.
Труден е живота особено като хора, които им е все тая или не искат деца раждат и всичкп минава без прпблеми. Дай боже на всички нас тук да се случи скоро и да се прдхвърлим в някоя тема как да се справим с настроенията на малките ни бебоци Simple Smile  Hug

Ани бъди силна. Много е трудно и на мен ми е много трудно.В толкова депресии изпадах толкова месеци. И се оправя и после пак. Трябва да се справим някак си. Имаме наш си живот и здраве.  Дано ти помогне психолога а и времето. Ще си имаме всички наши бебета.  Сигурна съм.

# 301
Аз веднага след К започнах противозачатъчни, но аз съм с поликистоза и Сигридов и докторът, който ме оперира също казаха да почвам противозачатъчните. Случва се и до 50 дни да няма цикъл, така че според мен е нормално.
Относно генетичния анализ.. чакам и се надявам. По съвет на лекарите, а и заради мен ще започвам сеанси с психолог.
Труден е живота особено като хора, които им е все тая или не искат деца раждат и всичкп минава без прпблеми. Дай боже на всички нас тук да се случи скоро и да се прдхвърлим в някоя тема как да се справим с настроенията на малките ни бебоци Simple Smile  Hug

Ани бъди силна. Много е трудно и на мен ми е много трудно.В толкова депресии изпадах толкова месеци. И се оправя и после пак. Трябва да се справим някак си. Имаме наш си живот и здраве.  Дано ти помогне психолога а и времето. Ще си имаме всички наши бебета.  Сигурна съм.

Дано. Желая го на всички ни от все сърце. Вие ми давате подкрепа, защото само хора, които са го преживели могат да разберат болката

# 302
  • София
Annnnnni, стискам палци за бързо възстановяване и следващия път всичко да е наред!

# 303
Annnnnni имам една приятелка, казава се Ани Simple Smile  тя от малка е с поликистоза, махнаха и яйчника и тръбата заради киста, както на мен, а другия са и го надупчили и това преди 10 години някъде, после постоянно на противозачатъчни е била, цъкъла нередовен и хиляди проблеми имаше.... но преди 1 месец роди дъщеричката си  и това забележи от първи опит с мъжа й, съвсем естествено.

Така, че както ми казва моята майка " Господ си знае работата" . Не се отчайвай, не падай духом ще те избере и теб едно бебе. Направи всичко каквото трябва и  имай кураж. Wink

# 304
Annnnnni имам една приятелка, казава се Ани Simple Smile  тя от малка е с поликистоза, махнаха и яйчника и тръбата заради киста, както на мен, а другия са и го надупчили и това преди 10 години някъде, после постоянно на противозачатъчни е била, цъкъла нередовен и хиляди проблеми имаше.... но преди 1 месец роди дъщеричката си  и това забележи от първи опит с мъжа й, съвсем естествено.

Така, че както ми казва моята майка " Господ си знае работата" . Не се отчайвай, не падай духом ще те избере и теб едно бебе. Направи всичко каквото трябва и  имай кураж. Wink

Охх то проблема сега ще разберем да не е генетичен Sad Мен от това най-много ме е страх. Иначе кураж имам просто вече толкова искам да се случи, че нищо друго в момента не може да ме зарадва

# 305
Ани, стискам палци да не е генетичен.А много генетични неща се лекуват. Стискам палци да си в 20% с лош късмет.Аз също бях в състояние че само това исках. Не знам някак си с много неща случващи се около мен се разсеях.Стяна от само себе си. Или от това, че лятото си напланирах един милион почивки.
На мен ми дойде. Все трябва да се оплача за да стане нещо при мен хаха.

# 306
Ани, стискам палци да не е генетичен.А много генетични неща се лекуват. Стискам палци да си в 20% с лош късмет.Аз също бях в състояние че само това исках. Не знам някак си с много неща случващи се около мен се разсеях.Стяна от само себе си. Или от това, че лятото си напланирах един милион почивки.
На мен ми дойде. Все трябва да се оплача за да стане нещо при мен хаха.

Еееее съжалявам. Не се отчайвай  Hug Мислила ли си за провеждане на терапия с противозачатъчни, които да стимулират забрвменяване?
Доста жени, включително и аз сме успявали по този начин?

# 307
Ама аз се радвам,че ми дойде този месец. Много лекарства пия, че съм болна.  Това имах предвид,но явно не съм се изразила добре. Иначе не искам да пия хапчета аз за сега. Пък и това е първи месец след като оправихме бактерии.  Ще почакам още няколко. Мислим ако не стане сега лятото да пробваме с инсеменация есента евентуално.

# 308
Много успех и усмихнато лято желая Simple Smile Смятам че трябва да намерим начин да се радваме на останалите неща в живота, на които поне аз оъ доста време съм спряла да обръщам внимание  Hug Hug

# 309
  • В една слънчева къща...
Привет, момичета!
Напусках куп изследвания тези дни и днес излязоха първите резултати, от които съм в тотален шок. ТАТ и МАТ са ужасно високи (по около 400 всяко)  Shocked
В кръвната картина нещата изглеждат по-добре - единствено тромбоцити малко под долна граница.
От витамините:
Витамин В12 е 319 /реф. 145 - 569/
25-OH-Vitamin D е 30.58 (Препоръчителни нива: >30 ng/ml)
Като си помисля, че все още чакам да излязат фосфолипидните, тромбофилиите и Vitamin B6, направо съм в паника...
Сега накъде? Може би най-спешно е да търся добър ендокринолог?

# 310
  • София
Трябва да вдигнеш още Б12. В нашите лаборатории са занижени резултатите.
Иначе за антителата. Те могат да ти изпишат хормон ако ТСХ е високо, както и има проблем с хормоните. Антителата показват някакъв възпалителен процес в тялото-непоносимост към храна, инфекция в зъб, някакви паразити и много други неща.
Трудно се свалят, трябва да налучкаш своето. Най-често хората започват с хранителен режим, изключваш предполагаемо алергени.
Моите например са по-високи от твоите с няколко стотици. Сега, обаче, не мога да спазвам диета, но се опитвам да огранича тестеното,  сладкото съм го изключила(само плодове ям).

# 311
  • София
Нашите лаборатории не си измислят и занижават референтни граници!
Определянето на референтните граници е дълъг процес и се прави за дадена популация. Референтните граници са нива, които могат да бъдат поддържани само с храна.
Напоследък мн. се спекулира с нивата на В12.
Високите нива на вит. В12 са също толкова опасни, както и ниските.

# 312
  • В една слънчева къща...
Хормоните като че ли са в норма:
TSH - 1.87 /0,27 - 4,2/
Free Т4 (fT4) - 14.08 /9,30 - 17/
Просто тези стойности на ТАТ и МАТ страшно ме притесниха...
За витамините пък изобщо не съм наясно

# 313
  • София
От витамините можеш да вдигнеш малко витамин Д, но не е задължително. Б12 ми се струва ок.
За ТАТ и МАТ питай Денис в темата за хормоните.

# 314
И аз съм с високи нива на ТАТ и МАТ, но имам Хашимото, което прави това нормално. Тъй като антителата не се влияят от приема на Л-ТИРОКСИН ми казаха при + тест веднага да тичам в болницата за вливки имуновенин.
Но пред вид, че tsh ми е 26, а Б12 55 ( долна граница 141) скоро май няма да започна дори опити за бебе  Sad

Общи условия

Активация на акаунт