Кюретаж и забременяване след това - тема 73

• 60 563
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ало ало, хубаво е че от трите само едно е положително. Това на уролога ли е заключението? Дано се включи някой с опит в уреаплазмите да сподели мнение.

Лили, възможно е да имаш овулация. Но не избързвай с опитите, лигавицата е била остъргана и трябва да се възстанови, хормоналния баланс - също.

Пърпълче, направи нов тест след 2-3 дни, или направо кръвен. Стискам палци следващата да е по-наситена.

# 586
Заключението е на гинеколога, а уролога след това ми предписа антибиотик, който уж е безопасен по време на бременност. Заедно с мъжа ми ще ги пием и 2 седмици след приключването му ще изследваме пак. Поне са само 6 хапчета, 6 дни по едно, най-вероятно няма да успеем с първия рунд, но поне правим нещо по въпроса, та съм малко по-спокойна, а вече другото е Божа работа....

Лили78, на мен след спонтанния ми аборт тестовете за ову ми бяха положителни дълго време поради наличието на ЧХГ в урината. Реално овулирах чак 10 дни след тези вс положителни тестове. На края осъзнах, че докато тестовете ми за бременност бяха положителни, то и овулационни те бяха положителни. Но може при теб да е различно.

# 587
И аз си помислих ,че може да от ЧХГ но се изненадах а иначе няма да бързам с опитите чак като минат 2-3 цикъла.

# 588
Ало, ало, Тонс ... само ще ти споделя моя скромен опит с уреаплазмата. Наложи се няколко пъти да пия антибиотик, защото никой не ми обясни, че с антибиотиците срещу нея НЕ бива да пиеш мляко, никакво капучино и т.н. Аз изключих за седмица и част от млечните продукти и още с първи прием на антибиотика по този начин се изчистих.
Просто съвет, изключи прясното мляко от менюто си изцяло и колкото можеш от другите млечни продукти по време на лечението.

# 589
Благодаря ти, Zia, това не го знаех. Днес хапнах малко сирене, но ще го огранича и спра ако трябва. Краве прясно мляко отдавна не пием в нас, но от другите неща така и не успях да се откажа... дано се
Махнат тези гадини или поне не повлияят на бременността ... докотрът поне каза, че ако двамата се изчистим, то единствения начин да ги имаме пак е ако имаме сексуален контакт с човек, който ги има... та надявам се да ги изтребим един път завинаги. Ако този курс от антибиотици не помогне, че сменим с други след 3 седмици.

# 590
Лили,след кюретажа бях като луда ,исках да забременея максимално скоро и изчетох доста случаи,включително и тук в бг мамма.Оказа се ,че има жени забременели и дори износили бебета след аборт,преди първи цикъл още,т.е. са имали овулация,защото кървенето след кюретажа пишеше,че го броят за цикъл.Не го казвам като нещо,което трябва да се прави,в никакъв случай Simple Smile,просто споделям какво аз видях.Та дори се надявах и при мен така да стане,щото ние почнахме секса на десетия ден след кюретажа-абе луда работа....В крайна сметка ,както съм писала тук,забременях след първия цикъл и никога съм нямала проблеми с отлепване,зацапване и т.н,но бях изчистена от мн добър доктор,мн внимателно и щадящо,а и може моя организъм да си е по-бързо възстановяващ се ,незнам.Успех ти желая с опитите след време Hug

# 591
Да, И според мен както каза Рени, всичко е до организъм. Аз също изчетох целия гугл след 1вия ми спонтанен и имаше много щастливи истории, които дори не са чакали цикъл след загуба. Дори познавам такива, но аз не забременях веднага, така че не мога да кажа от личен опит. Реално шанса е 50 на 50, ако поемеш този риск... аз след спонтанния имах ову на 26 ден от първото кървене и след следващите ми 2 загуби, бих заключила, че с такава късна ову добре, че не съм забременяла тогава. Имам общо 3 загуби и 2 от тях са с много късна ову и за мен това е знак, че е добре да изчакам следващ цикъл, но всеки е различен.

# 592
  • София
Днес на обяд отово си направих тест, за да проверя, дали се насища чертичката. Ето резултата :
Скрит текст:
Само ми е интересно, защо излезна по-далече чертичката, надявам се да не е проблем, че вече най-малкото нещо ме вкарва във филм Flushed

# 593
Пърпълче, защо не го повториш ? Може този да има дефект

# 594
  • София
Пърпълче, защо не го повториш ? Може този да има дефект
И аз това се зачудих, но като дефект може би да е само това, че  тест лентичката е на по-далечно място, а не самия положителен резултат.Все пак и предните дни не ми бяха отрицателни тестовете и постепенно се насищаха.
Нооо видяло се е, че ще направя още един преди прегледа във вторник.

# 595
Пърпълче, защо не пуснеш кръвен и не си решиш дертовете с тия уринарни тестове ? Мен хич не ме кефят. Blush

# 596
  • София
Пърпълче, защо не пуснеш кръвен и не си решиш дертовете с тия уринарни тестове ? Мен хич не ме кефят. Blush

Май направо ще си отида на преглед, че доста финансирах пазара вече. Ама преди малко си направих експеримент с тест за овулация ( имам останали ) като естетствено не бях ходила до тоалетна само час-час и нещо (пък и е късничко) и беше положителен....нали  LH има кръстосана реакция с hcg и не трянва да се правят от бременни жени, защото дават положителен резултат. Не че разчитам само на това, но ми е една идея по-спокойно Laughing
Ще се разбере скоро къде е истината Smile

# 597
Пърпълче, според мен си 100% бременна и няма какво да го мислиш, да правиш стотици уринни или кръвни тестове. Просто прояви търпение до прегледа и да видите дали точката си е на място. Засега просто се отпусни, ако ти е възможно и не го мисли, ангажирай се с други мисли. То, ако всичко е наред, ще си покаже с времето, както и ако не е. Оказва се, че в бременността най - мъчително е чакането. 

# 598
  • София
Този тест е странен, чертата е на края на теста, това не би трябвало да е.
Защо не си купиш шуърчек, ами само тези ленти правиш?

# 599
  • София
Пърпълче, според мен си 100% бременна и няма какво да го мислиш, да правиш стотици уринни или кръвни тестове. Просто прояви търпение до прегледа и да видите дали точката си е на място. Засега просто се отпусни, ако ти е възможно и не го мисли, ангажирай се с други мисли. То, ако всичко е наред, ще си покаже с времето, както и ако не е. Оказва се, че в бременността най - мъчително е чакането. 

Да, ще се опитам да се отпусна, това е най-доброто решение в момента.
Този тест е странен, чертата е на края на теста, това не би трябвало да е.
Защо не си купиш шуърчек, ами само тези ленти правиш?
Виждам, че не е на правилното място, но според мен просто грешно са поставили там самия реактив, положителния резултат си е положителен. Имам и предишни положителни резултати и това е единствената лентичка, другите са на clear, be.shure, които са по нова технология и се правят в завода на шуърчека Blush

Общи условия

Активация на акаунт